Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!

Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni.

1. Maszturbátor

Elsőre talán kontraproduktívnak tűnhet. Biztos az első gondolata biztos az, hogy nem vesz valamit, ami helyettesítheti magát. Azonban ne így nézzen rá.

A férfiak maszturbálnak, akár akarja, akár nem. Maszturbálnak, amikor egyedülállók, de akkor is maszturbálnak, amikor van partnerük. Ez egyszerűen tény. Próbálja meg élvezetesebbé tenni az idejét.

Vannak zsebmaszturbátorok, megfizethető, punci, száj vagy fenék alakú maszturbátorok, de vannak magasabb ligásak is, mint például a Fleshlight márka.

Mi a Hot Octopuss Pulse Duo páros maszturbátort állítjuk a középpontba. Elsősorban a férfi péniszre tervezték, de rezgéseit a női partner is élvezheti. Ráadásul Ön is csatlakozhat, és segíthet partnerének maszturbálni. Tökéletes előjátékká válik.
Bármilyen típusú maszturbátort is választ, partnere értékelni fogja ezt az ajándékot.

Maszturbátorok férfiaknak

Ár: 3 995 Ft-tól

2. Erekciós gyűrű

Az erekciós gyűrű már régóta nem csak a merevedési zavarokkal küzdő férfiakat szolgálja. Manapság a gyűrűk mindkét partner örömét szolgálják. Vegyünk például egy ilyen vibráló erekciós gyűrűt. Amellett, hogy erősebb és hosszabb erekciót biztosít (amit abszolút minden férfi örömmel fogad), rezgésekkel képes stimulálni a férfit. A gyűrű formájától és helyzetétől függően a férfi élvezheti a gát, a herék és a pénisz tetejének stimulálását.
Bónuszként a rezgések a női partnert is stimulálják. Akár a csiklót, akár a gátat és a hüvely bejáratát.
Ha mindkét partner stimulálódik, ez lényegesen jobb és szenvedélyesebb szexet jelent. Jól hangzik, igaz?

Erekciós gyűrűk

Ár: 995 Ft-tól

3. Prosztata stimulátor

A férfi prosztata olyasmi, mint a női G-pont. Több millió idegvégződés, amelyek stimulálásakor olyan élvezetet nyújtanak, mint semmi más. Sok férfi tiszteli, sőt egyesek előítéletesek a prosztata stimulációval szemben. Ha azonban van olyan partnere otthon, akinek nincsenek előítéletei, és tudja, mit szeret, mindenképpen kényeztesse egy ilyen erotikus játékkal. Megválaszthatja, hogy prosztata stimulátort ad neki a szóló pillanataihoz, vagy olyat, amelynek stimulálását a közös szex során is élvezheti. Ön is elégedett lesz, a prosztata stimuláció extra erős és hosszú erekciót idéz elő.

Prosztata stimulációs segédeszközök

Ár: 3 745 Ft-tól

4. Érdekes szexuális segédeszköz = új szexuális élmény

Abban az esetben, ha enyhe szexuális sztereotípiákkal küzd, mindenképpen érdemes egy érdekes erotikus segédeszközhöz nyúlnia. Válasszon okosan, hogy Ön és partnere élvezhessék az együttlétet. Ideálisak a több játékot tartalmazó erotikus szettek. Ebben az esetben nyúljon a Satisfyer partnerdobozokhoz, amelyek valóban mindkettőjüknek örömet okoznak, és nagyon kedvező árúak.

A legizgalmasabb lehetőség, ha egy új szexuális élményt ajándékoz a fa alá. Nem tudja elképzelni, hogyan csomagolja be a szexuális élményt? Egyszerű. Egy olyan kütyüt ad a partnerének, amely egy új szexuális gyakorlatot jelez. Ki szeretné próbálni a BDSM-et? Adjon neki egy korbácsot vagy egy paskolót.
Szeretné felfedezni az anális szexet? Adjon neki egy anális síkosítót vagy egy mini anális dugót. Azonnal 100%-osan meg fogja érteni, miről is van szó.

Érdekes erotikus játékok

Ár: 500 Ft-tól

5. Ajándékutalvány

Ha tudja, hogy erotikus élményt szeretne adni neki, de nem tudja eldönteni, hogy milyen legyen, bízza rá a döntést. Adjon neki egy ajándékutalványt, és ő majd választ. Többféle érték közül választhat. Adhat neki 30 euró, 50 euró vagy 100 euró értékű utalványt.

Lolipop Ajándékutalvány

Ajándékutalványok

Ár: 1 000 Ft-tól
Szerző
Anabel
2023.12.07.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...