Recenzió: Mini maszturbátorok Tenga Egg

Amikor lehetőséget kaptam arra, hogy recenziót írjak ezekről a kis, nem feltűnő tojás alakú maszturbátorokról, nagyon megörültem. Általában nem vásárolnék ilyen terméket magamtól, mivel teljesen különböző maszturbátorokat kedvelek. De amint eljutottak hozzám, nem haboztam, hogy kipróbáljam őket.

Különböző színű tojások

Ismeri a Kinder tojásokat? A Tenga Egg hasonló, de ez egy felnőtt változat. Kicsomagolja, kinyitja a tojást, és benne van egy kis meglepetés.

A tojásoknak különböző fajtái és színei vannak. Közelebbi vizsgálat nélkül úgy tűnhet, hogy ezek mind egyformák, de ennek éppen az ellenkezője igaz. Minden szín alatt egy maszturbátor van, de mindegyiknek más a belső felépítése. És ez a belső alak felelős az érzésekért, amelyeket a maszturbátor használata során tapasztalni fog.

Némelyik puha, szinte sima, hogy hosszabb ideig élvezze magával a játékot. Mások durvák, tele különböző tüskékkel és kiemelkedésekkel, amelyek gyorsabban eljuttatják a csúcsra.Modelová rada Tenga Egg

Hogyan néz ki a csomagolás

Mint már említettem, a csomagolás nagyon egyszerű és praktikus. Az egész maszturbátor egy kicsit nagyobb tojás méretű, és utazáskor kényelmesen elfér bármelyik fiókban vagy bőröndben.

A tojásban, a maszturbátoron kívül, egy síkosító minta is található. Többre nincs is szüksége. Ennél többre nincs is szüksége, csak a képzeletére vagy egy felnőttfilmre. 

Használati tapasztalat

Mivel sokkal nagyobb maszturbátorokhoz vagyok megszokva, először kissé szkeptikus voltam. Maga a Tenga Egg maszturbátor körülbelül 8-10 cm-es, ami kicsinek tűnhet. Azonban rendkívül rugalmas, és tapasztalataim szerint egészen 20 cm-re is kényelmesen nyúlik. Ha nagyobb pénisze van, akkor valószínűleg valami más után kell nyúlnia. De ha a húsz alatti kategóriába tartozik, akkor hajrá...

Nemcsak a csomagolás, hanem maga a maszturbátor is tojás alakú. A tojás belül üreges, és stimuláló kiemelkedésekkel van tele. Csak adjon hozzá síkosító gélt, tegye a péniszére, és kézmozdulattal élvezze.

Ukážka použitia masturbátora Tenga Egg

Először furcsának tűnt, de miután a kenőanyag bejutott a tojás minden résébe, és tökéletesen bevonta a péniszt is, minden nagyon simán és kellemesen ment.

Végső értékelés

Szubjektíven a Tenga Egg maszturbátorokat kissé átlagon felülire értékelném. Az én személyes értékelésem 7/10.

Sok mindent kipróbáltam már életemben. A legolcsóbbtól a szuperrealisztikus Fleshlightokig. A Tenga Egg-et valahol a kettő között helyezném el. Az anyag nagyszerű a kiemelkedések is, azonban a mérete akadályozott. 

Ha azonban nincs tapasztalata maszturbátorral, és nem akar sokat befektetni a kezdéshez, akkor ez jó választás lehet az ön számára. A Tenga tojás ára körülbelül 2590 FT-tól kezdődik. Ha tehát megtetszett, válasszon a belső minták széles választékából, és feldobhatja a mindennapjait valami újjal.
Szerző
Róbert
2021.11.08.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2019.11.11.
Miért érdemes kipróbálni az üveges szexuális segédeszközöket?
A szexuális játékszerek gyártásához használt sokféle anyag lehetőséget ad nekünk, hogy kiválasszuk a megfelelő játékot magunk számára. Míg a szilikon játékokokról csak szuperlatívokban beszélnek, az üvegből készült, ugyanolyan minőségi felnőtt segédeszközökről gyakran megfeledkeznek. Talán az előítéletek tehetnek róla, amelyek aggodalmat váltanak ki bennünk. Végül is mindannyiunk emlékezetében az van berögzülve, hogy a üveg egy törékeny anyag, ezért óvatosan kell vele bánni.
2 332
0
Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 740
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...