TENGA maszturbátorok - milyen típusok vannak és melyiket válassza?

A maszturbáció olyan régi, mint maga az emberiség. A TENGA-t 2006-ban alapították Japánban, és forradalmat hozott a férfi maszturbátorok területén. Alapítója, egykori szerelő, sokat fektetett a tökéletes férfi maszturbátor fejlesztésbe, és erőfeszítése megtérült a TENGA maszturbátorok formájában. A TENGA termékek a legnépszerűbb erotikus segédeszközök közé tartoznak áruházunkban.
 
Kolekcia všetkých produktov Tenga

A Tenga maszturbátorok kínálata nagyon széles. Az egyszerű tojásoktól a 3D-s maszturbátorokig. Minden termék használata nagyon egyszerű, és mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is. Ezért elkészítettük az egyes modellek részletes leírását, így könnyedén eldöntheti, hogy melyik a megfelelő választás Önnek.

Tenga Egg

Alapvető termékek a TENGA márka portfóliójában. A tojások rugalmas anyagokból készülnek, nagyon puhák és kellemes tapintásúak. A TENGA tojás használata nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kinyitja a tojást, kiveszi a maszturbátort a műanyag burkolatból, felviszi a kenőanyagot (a maszturbátor belsejében van elrejtve), és elkezdődhet a tökéletes maszturbálás.

Első pillantásra a maszturbátor aprónak tűnik, de az ellenkezője igaz. Az anyag tökéletes rugalmassága alkalmazkodik a nagyobb pénisz méreteihez is. Minden egyes tojástípus eltérő belső szerkezettel rendelkezik. Válasszon a különböző típusok közül.

A TENGA tojásokat többször is fel lehet használni. Használat után egyszerűen mossa, és szárítsa meg, majd tárolja a tojásformába. Különösen alkalmas utazásra, mivel kicsi és könnyen elfér bárhol. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy az anyaga rendkívül finom, és a tapasztalat alapján a tojás legfeljebb 10 - 15 alkalommal használható.
Tenga Egg

Tenga Egg

Ára: 2590 Ft-tól

Tenga Cup

Eredetileg a cég kísérleti terméke volt, amellyel az erotikus eszközök piacára lépett. Ezek olyan maszturbátorok, amelyek a valódi szex szimulálására szolgálnak, legyen szó hüvelyi, orális vagy anális szexről. Javasoljuk, hogy ezeket a maszturbátorokat csak egyszer használja. A legnépszerűbb TENGA maszturbátorok közé tartoznak.

Méretük nagyobb, a kialakításuk pedig a Tenga Egghez képest tökéletesebb. A maszturbátor belseje síkosított, a hátulján pedig egy szelep található, amellyel szabályozható a szívás intenzitása. A legnépszerűbb típus a Tenga Deep Throat, amely az igazán mély orális szexet szimulálja, vagy a TENGA Double Hole amelynek hüvely, és anális nyílása van.

Tenga Cup

Tenga Cup

Ára: 5990 Ft-tól

Tenga 3D

A Tenga 3D korábban a TENGA márka egyik legjobb maszturbátora volt. Ma az ügyfelek visszajelzésének köszönhetően vannak még jobb modellek is. Ez még nem jelenti azt, hogy a 3D Tenga rossz. Ezek a termékek a legjobb minőségű természetes anyagokból készülnek, hipoallergének, kompaktak, könnyen és gyorsan tisztíthatók.

A 3D sorozat minden egyes maszturbátorának megvan a saját belső kialakítása a legjobb élvezet érdekében. A fő előnyök a dizájn és a könnyű használat. A TENGA 3D maszturbátorokat olyan férfiak számára tervezték, akik szeretik az igazán intenzív maszturbációt. Minden be és kifelé irányuló mozdulat tökéletes izgalmat okoz.

A korábbi modellektől eltérően ez hosszú távú használatra szolgál.

Tenga 3D

Tenga 3D

Ára: 14990 Ft-tól

Tenga Flip Hole

Tenga Flip Hole červená
Tenga Flip Hole piros
Tenga Flip Hole
Tenga Flip Hole fekete
A Tenga Flip Hole megjelenésével ezek a maszturbátorok a férfiak egyik legismertebb erotikus segédeszközévé váltak. Ez a termék a Tenga márkát a képzeletbeli "maszturbációs égbe" kilőtte. Jelenleg három változat érhető el. Fekete, piros és fehér. A modellek főleg a különböző belső felépítéssel különböznek.

Ebben a maszturbátorban nemcsak a belső kialakítás a különleges, hanem a három gombja. A felső gombot a szűkítésre és a stimuláció fokozására használják. A középső gombbal lehet kinyomni a levegőt és biztosítani a nagyobb "szívóképességet". Az alsó gombbal a behatolható nyílás szűkíthető.

Amint észreveheti, pontosan úgy modellezheti a maszturbátort, ahogyan kedve van. Ha egy fantasztikus orális élményt szeretne átélni, nem probléma. Ha keskeny hüvelyre vágy, tessék :) Ez a csúcsminőségű anyaggal, az egyszerű kezeléssel és a tisztítással kombinálva a piac egyik legjobb maszturbátorává válik.

A TENGA maszturbátorokkal a férfiak rendkívül tökéletes és izgalmas maszturbációt tapasztalnak. A maszturbátornak nem kell csak igazi hüvely alakúnak lennie. Próbáljon ki valami forradalmi dizájnt. A TENGA termékeket a tökéletes izgalom érdekében hozták létre!
Szerző
Andy Moravek
2021.07.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.09.18.
A spanking szabályai
Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak a fenekelésről, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor jó, ha tudják: bizonyos szabályokat itt is be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
3 353
0
Mi az a...
2019.10.14.
Mik azok a melegítő síkosítók, és milyen hatást várhatunk tőlük?
A melegítő síkosítókat nem azok számára találtál ki, akik mindig fáznak az ágyban. Hanem inkább az olyan párok számára, akik nem félnek a forró erotikus pillanatoktól - és ezt szó szerint értjük. Ezek a készítmények ugyanis az ártatlan izgató kalandokat is felejthetetlen élménnyé változtathatják. Tehát mi is az a melegítő síkosító és hogyan lehet azt használni?
3 234
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...