TENGA maszturbátorok - milyen típusok vannak és melyiket válassza?

A maszturbáció olyan régi, mint maga az emberiség. A TENGA-t 2006-ban alapították Japánban, és forradalmat hozott a férfi maszturbátorok területén. Alapítója, egykori szerelő, sokat fektetett a tökéletes férfi maszturbátor fejlesztésbe, és erőfeszítése megtérült a TENGA maszturbátorok formájában. A TENGA termékek a legnépszerűbb erotikus segédeszközök közé tartoznak áruházunkban.
 
Kolekcia všetkých produktov Tenga

A Tenga maszturbátorok kínálata nagyon széles. Az egyszerű tojásoktól a 3D-s maszturbátorokig. Minden termék használata nagyon egyszerű, és mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is. Ezért elkészítettük az egyes modellek részletes leírását, így könnyedén eldöntheti, hogy melyik a megfelelő választás Önnek.

Tenga Egg

Alapvető termékek a TENGA márka portfóliójában. A tojások rugalmas anyagokból készülnek, nagyon puhák és kellemes tapintásúak. A TENGA tojás használata nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kinyitja a tojást, kiveszi a maszturbátort a műanyag burkolatból, felviszi a kenőanyagot (a maszturbátor belsejében van elrejtve), és elkezdődhet a tökéletes maszturbálás.

Első pillantásra a maszturbátor aprónak tűnik, de az ellenkezője igaz. Az anyag tökéletes rugalmassága alkalmazkodik a nagyobb pénisz méreteihez is. Minden egyes tojástípus eltérő belső szerkezettel rendelkezik. Válasszon a különböző típusok közül.

A TENGA tojásokat többször is fel lehet használni. Használat után egyszerűen mossa, és szárítsa meg, majd tárolja a tojásformába. Különösen alkalmas utazásra, mivel kicsi és könnyen elfér bárhol. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy az anyaga rendkívül finom, és a tapasztalat alapján a tojás legfeljebb 10 - 15 alkalommal használható.
Tenga Egg

Tenga Egg

Ára: 2590 Ft-tól

Tenga Cup

Eredetileg a cég kísérleti terméke volt, amellyel az erotikus eszközök piacára lépett. Ezek olyan maszturbátorok, amelyek a valódi szex szimulálására szolgálnak, legyen szó hüvelyi, orális vagy anális szexről. Javasoljuk, hogy ezeket a maszturbátorokat csak egyszer használja. A legnépszerűbb TENGA maszturbátorok közé tartoznak.

Méretük nagyobb, a kialakításuk pedig a Tenga Egghez képest tökéletesebb. A maszturbátor belseje síkosított, a hátulján pedig egy szelep található, amellyel szabályozható a szívás intenzitása. A legnépszerűbb típus a Tenga Deep Throat, amely az igazán mély orális szexet szimulálja, vagy a TENGA Double Hole amelynek hüvely, és anális nyílása van.

Tenga Cup

Tenga Cup

Ára: 5990 Ft-tól

Tenga 3D

A Tenga 3D korábban a TENGA márka egyik legjobb maszturbátora volt. Ma az ügyfelek visszajelzésének köszönhetően vannak még jobb modellek is. Ez még nem jelenti azt, hogy a 3D Tenga rossz. Ezek a termékek a legjobb minőségű természetes anyagokból készülnek, hipoallergének, kompaktak, könnyen és gyorsan tisztíthatók.

A 3D sorozat minden egyes maszturbátorának megvan a saját belső kialakítása a legjobb élvezet érdekében. A fő előnyök a dizájn és a könnyű használat. A TENGA 3D maszturbátorokat olyan férfiak számára tervezték, akik szeretik az igazán intenzív maszturbációt. Minden be és kifelé irányuló mozdulat tökéletes izgalmat okoz.

A korábbi modellektől eltérően ez hosszú távú használatra szolgál.

Tenga 3D

Tenga 3D

Ára: 14990 Ft-tól

Tenga Flip Hole

Tenga Flip Hole červená
Tenga Flip Hole piros
Tenga Flip Hole
Tenga Flip Hole fekete
A Tenga Flip Hole megjelenésével ezek a maszturbátorok a férfiak egyik legismertebb erotikus segédeszközévé váltak. Ez a termék a Tenga márkát a képzeletbeli "maszturbációs égbe" kilőtte. Jelenleg három változat érhető el. Fekete, piros és fehér. A modellek főleg a különböző belső felépítéssel különböznek.

Ebben a maszturbátorban nemcsak a belső kialakítás a különleges, hanem a három gombja. A felső gombot a szűkítésre és a stimuláció fokozására használják. A középső gombbal lehet kinyomni a levegőt és biztosítani a nagyobb "szívóképességet". Az alsó gombbal a behatolható nyílás szűkíthető.

Amint észreveheti, pontosan úgy modellezheti a maszturbátort, ahogyan kedve van. Ha egy fantasztikus orális élményt szeretne átélni, nem probléma. Ha keskeny hüvelyre vágy, tessék :) Ez a csúcsminőségű anyaggal, az egyszerű kezeléssel és a tisztítással kombinálva a piac egyik legjobb maszturbátorává válik.

A TENGA maszturbátorokkal a férfiak rendkívül tökéletes és izgalmas maszturbációt tapasztalnak. A maszturbátornak nem kell csak igazi hüvely alakúnak lennie. Próbáljon ki valami forradalmi dizájnt. A TENGA termékeket a tökéletes izgalom érdekében hozták létre!
Szerző
Andy Moravek
2021.07.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
178
0
Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
1 058
0
Szexuális egészség
2019.08.15.
Hogyan késleltethető az ejakuláció vényköteles gyógyszerek nélkül?
Egyre több férfit gyötör a rövid állóképesség az ágyban, még fiatalabb korban is. A rendszertelen szex, az alváshiány, az életmód elhanyagolása, a túl sok stressz - ezek azok a faktorok, amelyek mind hatással vannak az ágyban nyújtott teljesítményére. Azonban minél több figyelmet szentel ennek a problémának, az annál súlyosabbá válik… Sokszor kérdezik tőlünk, hogyan lehet késleltetni a magömlést anélkül, hogy orvoshoz kellene fordulniuk. Mi utánanéztünk a problémának!
1 931
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...