TENGA maszturbátorok - milyen típusok vannak és melyiket válassza?

A maszturbáció olyan régi, mint maga az emberiség. A TENGA-t 2006-ban alapították Japánban, és forradalmat hozott a férfi maszturbátorok területén. Alapítója, egykori szerelő, sokat fektetett a tökéletes férfi maszturbátor fejlesztésbe, és erőfeszítése megtérült a TENGA maszturbátorok formájában. A TENGA termékek a legnépszerűbb erotikus segédeszközök közé tartoznak áruházunkban.
 
Kolekcia všetkých produktov Tenga

A Tenga maszturbátorok kínálata nagyon széles. Az egyszerű tojásoktól a 3D-s maszturbátorokig. Minden termék használata nagyon egyszerű, és mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai is. Ezért elkészítettük az egyes modellek részletes leírását, így könnyedén eldöntheti, hogy melyik a megfelelő választás Önnek.

Tenga Egg

Alapvető termékek a TENGA márka portfóliójában. A tojások rugalmas anyagokból készülnek, nagyon puhák és kellemes tapintásúak. A TENGA tojás használata nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kinyitja a tojást, kiveszi a maszturbátort a műanyag burkolatból, felviszi a kenőanyagot (a maszturbátor belsejében van elrejtve), és elkezdődhet a tökéletes maszturbálás.

Első pillantásra a maszturbátor aprónak tűnik, de az ellenkezője igaz. Az anyag tökéletes rugalmassága alkalmazkodik a nagyobb pénisz méreteihez is. Minden egyes tojástípus eltérő belső szerkezettel rendelkezik. Válasszon a különböző típusok közül.

A TENGA tojásokat többször is fel lehet használni. Használat után egyszerűen mossa, és szárítsa meg, majd tárolja a tojásformába. Különösen alkalmas utazásra, mivel kicsi és könnyen elfér bárhol. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy az anyaga rendkívül finom, és a tapasztalat alapján a tojás legfeljebb 10 - 15 alkalommal használható.
Tenga Egg

Tenga Egg

Ára: 2590 Ft-tól

Tenga Cup

Eredetileg a cég kísérleti terméke volt, amellyel az erotikus eszközök piacára lépett. Ezek olyan maszturbátorok, amelyek a valódi szex szimulálására szolgálnak, legyen szó hüvelyi, orális vagy anális szexről. Javasoljuk, hogy ezeket a maszturbátorokat csak egyszer használja. A legnépszerűbb TENGA maszturbátorok közé tartoznak.

Méretük nagyobb, a kialakításuk pedig a Tenga Egghez képest tökéletesebb. A maszturbátor belseje síkosított, a hátulján pedig egy szelep található, amellyel szabályozható a szívás intenzitása. A legnépszerűbb típus a Tenga Deep Throat, amely az igazán mély orális szexet szimulálja, vagy a TENGA Double Hole amelynek hüvely, és anális nyílása van.

Tenga Cup

Tenga Cup

Ára: 5990 Ft-tól

Tenga 3D

A Tenga 3D korábban a TENGA márka egyik legjobb maszturbátora volt. Ma az ügyfelek visszajelzésének köszönhetően vannak még jobb modellek is. Ez még nem jelenti azt, hogy a 3D Tenga rossz. Ezek a termékek a legjobb minőségű természetes anyagokból készülnek, hipoallergének, kompaktak, könnyen és gyorsan tisztíthatók.

A 3D sorozat minden egyes maszturbátorának megvan a saját belső kialakítása a legjobb élvezet érdekében. A fő előnyök a dizájn és a könnyű használat. A TENGA 3D maszturbátorokat olyan férfiak számára tervezték, akik szeretik az igazán intenzív maszturbációt. Minden be és kifelé irányuló mozdulat tökéletes izgalmat okoz.

A korábbi modellektől eltérően ez hosszú távú használatra szolgál.

Tenga 3D

Tenga 3D

Ára: 14990 Ft-tól

Tenga Flip Hole

Tenga Flip Hole červená
Tenga Flip Hole piros
Tenga Flip Hole
Tenga Flip Hole fekete
A Tenga Flip Hole megjelenésével ezek a maszturbátorok a férfiak egyik legismertebb erotikus segédeszközévé váltak. Ez a termék a Tenga márkát a képzeletbeli "maszturbációs égbe" kilőtte. Jelenleg három változat érhető el. Fekete, piros és fehér. A modellek főleg a különböző belső felépítéssel különböznek.

Ebben a maszturbátorban nemcsak a belső kialakítás a különleges, hanem a három gombja. A felső gombot a szűkítésre és a stimuláció fokozására használják. A középső gombbal lehet kinyomni a levegőt és biztosítani a nagyobb "szívóképességet". Az alsó gombbal a behatolható nyílás szűkíthető.

Amint észreveheti, pontosan úgy modellezheti a maszturbátort, ahogyan kedve van. Ha egy fantasztikus orális élményt szeretne átélni, nem probléma. Ha keskeny hüvelyre vágy, tessék :) Ez a csúcsminőségű anyaggal, az egyszerű kezeléssel és a tisztítással kombinálva a piac egyik legjobb maszturbátorává válik.

A TENGA maszturbátorokkal a férfiak rendkívül tökéletes és izgalmas maszturbációt tapasztalnak. A maszturbátornak nem kell csak igazi hüvely alakúnak lennie. Próbáljon ki valami forradalmi dizájnt. A TENGA termékeket a tökéletes izgalom érdekében hozták létre!
Szerző
Andy Moravek
2021.07.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 663
0
Érdekességek és újdonságok
2022.08.31.
Elegánsan, mégis komfortosan: tippek egy tökéletes randihoz
Ha randevúkról beszélünk, gyakran a kényelem és a stílusos megjelenés kizárja egymást. Hiszen annyi mindenre kell odafigyelnünk: a smink, a hajunk, a cipőnk, és...igen: a megfelelő intim higiéniára. Így a borotválkozásra is, főleg, ha egy pajzánabb éjszakára számítunk. Szeretne egy igazán emlékezetes nyáresti randit? Íme 5 tipp, hogy ez megvalósulhasson!
543
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...