Tenga Original Vacuum Cup STRONG maszturbáló

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tenga Original Vacuum Cup STRONG maszturbáló

1 értékelés
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 595
Ft
PLUSZOK:
  • Top japán maszturbáló
  • Síkosító minta kiszerelésben
  • Extra erős szívóélmény
MÍNUSZOK:
  • Csak egy-két használatra alkalmas
Termékleírás
Tenga Original Vacuum Cup továbbfejlesztett fekete STRONG kivitelben még erősebb szívóerővel az intenzívebb stimulációért. Ha az eredeti verzió már unja, vagy valami igazán erőset keres, próbálja ki ezt az erősebb modellt.

A Tenga az egyik leghíresebb cég, amely erotikus eszközöket gyárt, közvetlenül Japánból. A kilencvenes évek végén a cég bemutatta a forradalmi TENGA Cup maszturbálót, amely szinte azonnal slágerré vált. Idővel a CUP maszturbálók egész sora jött létre - az alapmodellektől a STRONG sorozatig - amelyek 2021-ben kerültek piacra.

Az eredeti Vacuum Cup, amint a neve is sugallja, erős vákuum / szívó maszturbáló. A továbbfejlesztett STRONG verzió még erősebb és intenzívebb, mint a Classic változat.
A maszturbáló bemenete kör alakú, amely rendkívül gyengéd és szó szerint megsimogatja. Ezt egy radikális szűkület követi, amely szorosan körülveszi a péniszt, és ha eltömíti a Air Hole lyukat a maszturbáló tetején, vákuum és erős szívóerő kezd kialakulni. Ezt követően a belső szerkezet egyfajta fordított tölcsérré alakul, azaz fokozatosan tágul. Az oldalakon természetesen vannak olyan kiemelkedések, amelyek teljes hosszában stimulálják a péniszt.

Érdemes megemlíteni, hogy a Tenga maszturbálókhoz nincs szükség síkosítóra. Ez azért van, mert a síkosító már közvetlenül a termék része. Csak annyit kell tennie, hogy letépi a külső csomagolást, kinyitja a fedelet és azonnal használhatja.
Recenziók (2)
Ézsiás
2022.09.08.
Semmi
KM
2022.01.18.
Kellemes, ‘kényelmes’
Sérülékeny és könnyen szakad
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7341
Hosszúság: 15,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 122 g
Alak: Univerzális
Anyag: TPE
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.