Tenga Soft Tube STRONG maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tenga Soft Tube STRONG maszturbáló

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Arany Piros
Szokványos ár: 7 800 Ft
Ár:
6 990
Ft
Megspórol: 810 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • Top japán maszturbáló
  • Síkosító minta kiszerelésben
  • Rendkívül szoros
MÍNUSZOK:
  • Egy használatra alkalmas
Termékleírás
A Tenga Soft Tube Strong egy népszerű férfi maszturbáló, a Tenga Soft Tube új, továbbfejlesztett és még szorosabb változata. A STRONG változat maximális intenzív érzést nyújt a stimuláció során. Ezenkívül felépítésének köszönhetően lehetséges a maszturbáló összenyomása, amelynek köszönhetően jobban szabályozhatja a stimuláció intenzitását.

Ahogy a neve is sugallja, a Soft Tube egy igazán gyengéd maszturbáló. A belseje rendkívül finom anyagból készül, amely megsimogatja, és szelektív, luxus gondozást nyújt péniszének.

Mint minden más Tenga maszturbáló, a Soft Tube tetején is kis lyuk található. Ezzel a lyukkal könnyedén szabályozhatja a vákuumot és a szívás érzését. Csak annyit kell tennie, hogy az ujjával bedugja a lyukat, hogy megakadályozza a levegő beáramlását a maszturbálóba.

Egyszeri használatra készült (természetesen többször is alkalmazható egymás után), vagy később óvszerrel együtt is használható. Használatához nem szükséges síkosító, mivel a belső felülete már síkosítva van (még érintése is nagyon puha és nedves, mint a valódi száj / hüvely).
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7343
Szín: Fekete
Hosszúság: 15,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 122 g
Alak: Univerzális
Anyag: TPE
Gyártó:
Patócs
2022.07.25.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.