Tenga Premium Soft Case Cup maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Újdonság

Tenga Premium Soft Case Cup maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Arany Piros
Szokványos ár: 8 900 Ft
Ár:
7 690
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (14%)
Jól jöhet Önnek:
Kiváló minőségű vízbázisú síkosító, amelyet szex során vagy a szexuális segédeszközökre is használhat. Praktikus 250 ml-es kiszerelésű csomagolásban adagolóval.
Super Slik 250 ml 3 990 Ft
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 890 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

PLUSZOK:
  • A maszturbátor belső ürege síkosítva van
  • Erősen texturált belső üreg az extra élvezetért
  • Rugalmas belső anyag
  • A puha külső héj még szűkebb teret és erősebb vákuumot tesz lehetővé
  • Vákuumszabályozásra szolgáló nyílással
  • Használat közben szívó érzést kelt
Termékleírás
Új, továbbfejlesztett prémium kollekció a Tenga márkától. A Soft Case Cup maszturbátor az eredeti piros Tenga Soft Tube maszturbátorhoz képest továbbfejlesztett változatban érkezik.

A Premium kollekció a klasszikus piros változathoz képest továbbfejlesztett anyagokból készült, még jobb minőségű és csúszósabb kenőanyaggal kiegészítve. 

A Soft Case Cup maszturbátor külső burkolata a legszűkebb részén puhább. Használat közben összenyomhatja, ami kevesebb helyet teremt a pénisz számára, így a használat intenzívebb lesz. Amikor felszabadul, a használat kíméletesebb lesz. 
A maszturbátor felső végén van egy lyuk, amelyet a pénisz behelyezése után egy ujjal kell lefedni. Így minden alkalommal, amikor befelé és kifelé mozog, szívó érzést ér el.

A maszturbátor használható hossza kb. 15 cm, belső átmérője kb. 4,5 cm.

Használat után javasoljuk, hogy a maszturbátort azonnal öblítse le meleg vízzel. A következő használathoz új síkosítóra van szükség. Javasoljuk a Tenga Hole Lotion speciális formulájú síkosítók alkalmazását, amelyek megsokszorozzák az örömérzetet. Ugyanakkor praktikus, hosszú és keskeny applikátorral rendelkeznek, amellyel a gélt igazán mélyen fel lehet vinni a maszturbátorba.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7778
Szín: Arany
Hosszúság: 15,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 122 g
Anyag: TPE
Felület: Strukturált
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Patócs
2022.07.25.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.