Tenga Premium Air Flow Cup maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Újdonság

Tenga Premium Air Flow Cup maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 700 Ft
Ár:
8 390
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (14%)
Jól jöhet Önnek:
Kiváló minőségű vízbázisú síkosító, amelyet szex során vagy a szexuális segédeszközökre is használhat. Praktikus 250 ml-es kiszerelésű csomagolásban adagolóval.
Super Slik 250 ml 3 990 Ft
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 990 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • A maszturbátor belső ürege síkosítva van
  • Szoros üreg kemény stimuláló kiemelkedésekkel és barázdákkal
  • Vákuumszabályozásra szolgáló nyílással
  • Használat közben szívó érzést kelt
Termékleírás
Új, továbbfejlesztett prémium kollekció a Tenga márkától. Az Air Flow Cup maszturbátor az eredeti piros maszturbátorhoz képest továbbfejlesztett változatban érkezik.

A Premium Collection még jobb minőségű anyagból készül, hangsúlyosabb és összetettebb stimulációs struktúrával. A maszturbátorban már alkalmazott síkosító még jobb formulával rendelkezik, amely hosszabb ideig tartó hatással bír.

Az Air Flow Cup spirális bordázott belső mandzsettával rendelkezik. A pénisz behelyezése után a levegő ebből a bordázatból és a belső légpárnákból szabadul fel, így a behatolás nagyon kellemes és hajlékony. Ahogy a péniszt kifelé mozgatja, és a felső légzőnyílást befedezi, létrehozza az erőteljes szívás tökéletes érzését. A könnyebb elengedés érdekében csak engedje el az ujját, és engedje be a levegőt a maszturbátorba a lyukon keresztül.

A maszturbátor használható hossza kb. 15 cm, belső átmérője kb. 4,5 cm.

Használat után javasoljuk, hogy a maszturbátort azonnal öblítse le meleg vízzel. A következő használathoz új síkosítóra van szükség. Javasoljuk a Tenga Hole Lotion speciális formulájú síkosítók alkalmazását, amelyek megsokszorozzák az örömérzetet. Ugyanakkor praktikus, hosszú és keskeny applikátorral rendelkeznek, amellyel a gélt igazán mélyen fel lehet vinni a maszturbátorba.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7779
Szín: Arany
Hosszúság: 15,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 210 g
Anyag: TPE
Felület: Strukturált
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.