Tenga Premium Original Vacuum Cup maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Tenga Premium Original Vacuum Cup maszturbátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Piros
Szokványos ár: 8 900 Ft
Ár:
7 690
Ft
Megspórol: 1 210 Ft (14%)
PLUSZOK:
  • A maszturbátor belső ürege síkosítva van
  • Erősen texturált belső üreg az extra élvezetért
  • Rugalmas belső anyag
  • Erős külső csomagolás a pénisz jobb tartásához
  • Vákuumszabályozásra szolgáló nyílással
  • Használat közben szívó érzést kelt
Termékleírás
Új, továbbfejlesztett prémium kollekció a Tenga márkától. Az Original Vacuum Cup maszturbátor klasszikus formában érkezik az alapos maszturbáláshoz és a szopás érzésével.

A Premium kollekció a klasszikus piros változathoz képest továbbfejlesztett anyagokból készült, még jobb minőségű és csúszósabb kenőanyaggal kiegészítve. A maszturbátor belső falai puhák és hajlékonyak, hogy kellemesen körbevegyék a péniszt. A falvastagság 1,5 cm-rel vastagabb. A jellegzetes belső szerkezettel kombinálva nagyon gyorsan eléri a csúcsot!  A maszturbátor belső átmérője kb. 4,5 cm.

A Tenga Premium maszturbátor külső kék burkolata kemény, nem hajlítható. A pénisz így használat közben alaposan beburkolódik, és izgalmas feszességet fog érezni.

A maszturbátor felső végén van egy lyuk, amelyet a pénisz behelyezése után egy ujjal kell lefedni. Így minden alkalommal, amikor befelé és kifelé mozog, szívó érzést ér el.

Használat után javasoljuk, hogy a maszturbátort azonnal öblítse le meleg vízzel. A következő használathoz új síkosítóra van szükség. Javasoljuk a Tenga Hole Lotion speciális formulájú síkosítók alkalmazását, amelyek megsokszorozzák az örömérzetet. Ugyanakkor praktikus, hosszú és keskeny applikátorral rendelkeznek, amellyel a gélt igazán mélyen fel lehet vinni a maszturbátorba.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7777
Szín: Arany
Hosszúság: 15,5 cm
Használható hosszúság: 15,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 130 g
Anyag: TPE
Felület: Strukturált
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Ézsiás
2022.09.08.
Semmi

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.