Mik azok a feromonok és hogyan működnek?

A feromon illatok vagy -parfümök gyakran keresett termékek. A kereslet mellett azonban felmerülnek a kérdések is. Mik azok a feromonok? Hogyan működnek? Pontosan erről fogunk írni a most következő cikkben. 
Flakóny feromónov

Mik azok a feromonok?

Ezek hormonok és illékony vegyületek. Ezt a kifejezést először Peter Karlson és Martin Lüscher rovarkutatók használták az 1950 -es évek végén. Ez egy üzenet, amelyre csak ugyanazon faj tagjai válaszolnak, és határozott viselkedési vagy élettani hatással vannak a befogadóra. Félelmet vagy érdeklődést váltanak ki, a feromontól függően.

Az állatvilágban a feromonreakciók viszonylag gyakori jelenségek. Nekik köszönhetően néhány állatfaj non-verbális módon cserél információt. A feromonok használatával riasztási üzenetet továbbíthatnak egy ragadozó érkezéséről, vagy "vágyat" fejezhetnek ki egymásnak. A legtöbb feromon az ellenkező nem szexuális érdeklődését váltja ki.

Hogyan működnek a feromonok?

A férfi feromont androszténnek, a nőit ösztrénnek hívják. Minél magasabb a koncentrációjuk, annál vonzóbb az ember az ellenkező nem számára. Ezeket a verejtékmirigyek választják ki, és a Jacobson szerv rögzíti, amely a száj és az orr között található. 

A feromonoknak köszönhetően a nők sokkal vonzóbbak az ovuláció időszakában. A női test ebben a ciklusban több feromont termel, hogy támogassa a szaporodási folyamatot. Ez az emberi test természetes reakciója, hogy megakadályozza az emberi faj kihalását.

Biztosan találkozott már egy szép nővel / jóképű pasival, akiből azonban úgy érezte, valami hiányzott, és nem tudta szavakkal elmagyarázni, mi az a "valami"... Vizuálisan tökéletes látvány volt ugyan, de nem tudja kitalálni, miért nem látja ezt az embert vonzónak és ellenállhatatlannak. Ennek a problémának a leggyakoribb oka a feromonok szintjének csökkenése. 

Bár a feromonok koncentrációja egyénenként változó, vannak olyan tényezők, amelyek befolyásolhatják a normál arányt. Ezek teljesen hétköznapi jelenségek, amelyek sok tekintetben negatív hatással vannak az egész szervezetre – fáradtság, stressz, alváshiány, energiaveszteség, mentális problémák és hasonlók.

Hogyan kell helyesen használni a feromonokat, és hogyan válasszon a kínálatból?

Ma a feromonok számos formában megvásárolhatóak, és így kiegészíthetik a szervezetünkben alapvetően csökkentett szintjüket. Főleg spray, parfüm és eau de toilette formájában találja őket. 

Mivel ezek illatmentes anyagok, így csak Öntől függ, hogy az illatosított változatot választja-e, vagy azt, amely nem tartalmaz egyéb hozzáadott összetevőket. Ha Ön egyike azoknak, akik nehezen találják meg kedvenc illatukat a boltban, válassza az illatmentes feromonokat. Alkalmazza őket a testre, és könnyen használhatja kedvenc illatát is. Az illatmentes feromonok más illatanyagokkal való kombinációjának nincs ellenjavallata.

Fontos, hogy a férfiak férfi feromonokat tartalmazó termékeket, a nők pedig női feromonokat válasszanak. Sok termék kapható, a közönségesektől az extra erősekig, amelyek közül csak választania kell.

Függetlenül attól, hogy a feromonok melyik változatát választja, az alkalmazás egyszerű, és nem különbözik a hagyományos parfümtől. Vigyen fel megfelelő mennyiségű feromon készítményt a test pulzáló pontjaira - csuklóra, nyakra, a fülek mögé… És már nincs is más hátra, mint figyelnie, hogyan hatnak a feromonok a környezetére.
Szerző
Martina
2021.09.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2019.05.10.
Van valamijük, amitől tovább fogom bírni a szexet?
Jó napot, 22 éves vagyok, és olyan problémám van, hogy ha a barátnőmmel szexelek, akkor nagyon gyorsan elmegyek. Létezik valami, ami segítene késleltetni a magömlést? Ez mindkettőnknek nagyon nagy örömet okozna. Kedves Matyi. A te "problémáddal", már ha lehet egyáltalán problémának nevezni, sok férfi küzd a te korodban. Tele vagy hormonokkal, izgalommal, vággyal, hogy megismerd a másik feledet, de még mielőtt hozzáláthatnál, már vége is mindennek. Szerencsére létezik egy meglehetősen egyszerű és hatékony megoldás a korai magömlés problémájának kezelésére.
9 602
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...