Akár kisebb pénisszel is nagyszerű szerető lehet

Először is el kell mondani, hogy a szex minősége nem a pénisz méretétől függ. A szex nem csak a csupasz behatolásról szól, de az érintésről, a csókolózásról és másfajta stimulációról is. Ezért lehet egy nagy pénisszel rendelkező férfi rossz szerető, és fordítva, aki nem 20 centivel van megáldva, az lehet a legjobb.Výborný milenec s menším penisom

Csókok

Nézzünk szembe a tényekkel. Ha a szex közben nem esnek szenvedélyes csókok, akkor nincs miről beszélni. Nem számít, hogy partner szexről, szerető szexről vagy akár egyéjszakás kalandról van szó. Ez már csak így van rendjén. A csókok szenvedélyt jelentenek, és nélkülük a szexből egyszerűen hiányzik valami. Csókoljon szenvedélyesen és éhesen. Borítsa be csókokkal a nyakát, a fülét, a hasát és a belső combjait is.

Érintések a helyes helyeken

Ahogy már korábban is mondtuk, a szex nem csak abból áll, hogy ki-be mozgunk. Egy nőnek számos erogén zóna van a testén, amiről a férfiak gyakran megfeledkeznek. Ezért ha odafigyel rájuk, a nő biztosan értékelni fogja. A már említett nyak és a fülek érzékeny erogén zónák. Ezért a csókok mellett simogasd vagy masszírozd őket. Egyszerűen érintsd meg őket.



Természetesen a mellek következnek. A nők imádják, ha szex közben figyelmet szentelünk a melleiknek. Simogassa és szorongassa a melleit, játson a mellbimbóival. Ha egy szinttel magasabbra szeretne menni, akkor a szájával is gondoskodjon a melleiről.

Próbálja ki körbe nyalogatni a mell kerületét, és lassan haladjon a mellbimbó felé. Játszhat vele a nyelvével, szopogathatja, vagy akár a fogaival is finoman ingerelheti. Lassan növelje az erőt. Ne aggódjon amiatt, hogy valamit rosszul csinál, csak figyelje vagy hallgassa a nő reakcióit. Ezekből azonnal meg fogja érteni, hogy folytassa és keményítse, vagy hagyja abba. A megfelelő mellbimbóstimulációval rendkívül fel tudja izgatni a nőt, akár az orgazmusig. 

Sok nő szereti, ha partnere szex közben hátulról masszírozza a popsijuk bejáratát. Nem kell, hogy ujjazzák, elég, ha ezen az érzékeny ponton is érzik. Figyelje meg partnere reakcióját is, és ha megengedi, hogy ilyen masszázst végezzen, csinálja jól. A gyengéd körözés vagy az időnkénti nyomás teljesen elég ahhoz, hogy a nő több mint elégedett legyen.

Ne csak penetrációs szexszel foglalkozzon

Sok nő a behatolás helyett inkább a csiklóstimulációt élvezi. Az ok egyszerű - könnyebb elérni a klitorális orgazmust, mint a hüvelyit. Ezért a lehető legkövetkezetesebben foglalkozzon a csiklójával. Legyen óvatos, és ingerelje őt megfelelően. Mozgassa a kezét végig a combján, amíg el nem éri a csiklóját. Lehet, hogy néhány másodpercbe telik, mire megtalálja a megfelelő pontot, de higgye el, amint megtalálja, észre fogja venni.

Ezután csak masszírozza, körözzön, finoman nyomja. Ha magabiztosan érzi magát, mozgassa az ujját lejjebb a hüvely bejáratához, és azt is ingerelje. Finoman behelyezheti az ujját, de aztán menjen vissza a csiklóhoz. Az ilyen játékkal a nőt őrjöngésig ingerelheti, és valószínűleg orgazmushoz juttatja.

A minőségi orális szex megfizethetetlen, és ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a csiklóstimulációnál. Játszon a nyelvével, figyeljen a már említett csiklóra. Lassan közelítsen a hüvely bejáratához, időnként menjen befelé a nyelvével. De ismét térjen vissza a csiklóhoz, és folytassa...

Ne féljen kísérletezni a kütyükkel

Erotikus segédeszközökkel segíteni önmagának a legjobb dolog, amit tehet. Nem kell azonnal dildót használnia (de persze, ha a partnere hajlandó rá, akkor megteheti). Próbáljon meg izgató gélekhez nyúlni, amelyek sokkal érzékenyebbé teszik a nőt.

Stimulačné gély

Stimuláló gélek a jobb orgazmusért

Ár: 2 995 Ft-tól

A párvibrátorok is nagyszerűek. Egy részüket a partner hüvelyébe helyezzük be, és így a teltség érzését élevheti a nő. Természetesen a rezgések, amelyeket mindketten élveznek egy ilyen játéknak köszönhetően, jelentősen javíthatják a szex minőségét is.

 

Szerző
Barbora F.
2024.04.19.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 778
0
Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
185
0
Szexuális egészség
2022.10.11.
Együtt a mellrák ellen: 5 tipp mellei egészségéért
Az egész világon évente egy hónap, az október a mellrák elleni küzdelemé. A megelőzésé és mindazoké, akik már megszenvedték. Magyarországon évente több ezer nőt és kb. 200 férfit is regisztrálnak e pusztító kórral - amely azonban könnyedén megelőzhető lenne, ha időben felismernénk a jeleit, tudnánk a rizikófaktorait. Kíváncsi, hogyan védheti meg magát a betegségtől? Az alább összegyűjtöttük a legfontosabb tippeket!
586
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...