Hűsítő élvezetek – 3 forró ötlet egy emlékezetes nyaraláshoz!

Eljött végre az időszak, amire már olyan régóta vártunk: a nyár, vele pedig a nyaralások és a szabadságolások ideje. Épp mostanában terveznek párjával elutazni, és szeretne kipróbálni valami újat? Íme néhány izgalmas tipp, hogy a kalandozások közben csak a vágyunk forrjon fel, ne a testünk!

Hangolódjunk rá!

Strandolás, tenger-vagy tópart, hotelszoba, kirándulás vagy épp egy piknik a természet lágy ölén – ilyenkor nyáron a lehetőségeink végtelenek, ha szexről van szó. Hacsak nem spontán száll meg minket az „ihlet”, a szerelmeskedésnek nyáron is tökéletes bevezetője lehet egy finom ital. A kánikulában azonban kevésbé esik jól a melegítő hatású alkohol. Helyette egy nagy pohár, behűtőtt ananászlével, egy finom gyümölcskoktéllal vagy, ha mégis szükségét érezzük, egy kevés borral koccintsunk!

Az ananászlé elfogyasztásával az orális játékokat édesíthetjük meg, az ételek közül pedig füge, a fahéj, az avokádó, a gyömbér vagy a szerecsendió hatnak mind-mind természetes afrodiziákumként. Így érdemes belőlük is fogyasztanunk az összebújás előtt. 

Csak az izzadás – csak az ne lenne…

Bármennyire is szeretnénk tagadni, mind tudjuk: a nyári összebújások első számú ellensége az izzadás. Márpedig a szex elkerülhetetlenül azzal jár, rólunk viszont már ültünkben is csorog a verejték. Ez azonban ne szegje kedvünket! Egy közös, hidegvizes tusolással vagy némi „jeges” előjátékkal csökkenthetjük szervezetünk megterhelését, és növelhetjük vágyunkat is. Ehhez csak némi jégkockára, hűtőből kivett, jeges flakonokra és a fantáziánkra van szükségünk, hogy mire használnánk mindezt párunkkal.

Ám a túlhevülés ellen aktus közben is védhetjük magunkat: egy hűsítő hatású síkosító segít, hogy párunkkal a nagy forróságban is kényelmesen érezzük magunkat. Egy ilyen típusú, vízbázisú síkosítóval nemcsak, hogy nem fogunk egymáshoz ragadni, még bőrünket is hidratáltabbnak fogjuk érezni. Kimondottan nők számára kifejlesztett formulája pedig segít, hogy ne boruljon fel a vagina pH-értéke sem. 

Frissítő utójáték

Bármennyire is törekszünk azonban hőtermelésünk csökkentésére, biztos, hogy kicsit kimelegszünk majd. Így vágyni fogunk arra, hogy mihamarabb visszahűljünk a normál testhőmérsékletünkre. A hagyományos utójáték, az összebújás nyáron kevésbé kellemes; így ha inkább valami frissítőre vágyunk, több lehetőségünk is van:

  • előre elkészítünk, majd lehűtünk tetszőleges mennyiségű mentateát – a hancúrozás után jobban esik majd, mint bármi más!
  • vegyünk ki egy fagyit a hűtőből! Esetleg kombináljuk csokival, tejszínhabbal – és együk meg együtt! Ne bánjuk, ha jut pár csepp a dekoltázsunkra vagy a combunkra is, hiszen jól tudjuk: evés közben jön meg az étvágy… ☺

Plusztippek: ezekre figyeljünk a nyári szex során

Ha van rá esély, hogy a szabadban kapjon el minket a vágy, legyen nálunk egy pokróc vagy egy törölköző! Így elkerülhetjük a homokból vagy a földes talajból adódó fertőzéseket, illetve a sérülésveszélyt is minimalizálhatjuk.
  • Naptej, naptej, naptej: bár izgatónak hat a tengerparti szex ötlete, ha leégünk közben, hamar megbánhatjuk. Mindig ügyeljünk a megfelelő fényvédelemre!
  • Folyadékpótlás: mert dehidratáltan az izgalom is csak mérsékelt marad. Nem is beszélve a rosszullétek lehetőségéről és a fokozott izzadásról.
  • Higiénia: talán még fontosabb, mint az év bármely más szakaszában. Az élővizekben csak a filmek szerint romantikus egymásnak esni – valójában több kárunk származhat belőle, mint amennyi hasznunk, hiszen számtalan fertőzés forrásai lehetnek. Ha mégsem tudunk uralkodni magunkon fürdés közben, semmiképp se feledkezzünk meg az óvszerről!
Szerző
Lolipop.hu
2022.08.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2019.06.25.
Az első dildó vásárlása - átfogó útmutató
Nem akarjuk, nem fogjuk és nem is mondhatjuk meg önnek, hogy milyen dildót vegyen. Milyen játékszer fog leginkább a hüvelyébe vagy a popsijába illeni, esetleg minek a behelyezése a partnerébe (ha egy ajándékról van szó a nő számára) fogja önt, mint férfit leginkább izgalomba hozni. Ugyanakkor adhatunk tanácsot, hogy mire kell odafigyelni a dildó kiválasztása során. Elvileg nagyrészt az árat szokták figyelembe venni. Még a legolcsóbb, legkeményebb műanyagból készült, merev, nem hajlékony dildó is csodákra képes, ha a megfelelő kezekbe kerül. De a valódi csoda a hőn áhított orgazmus formájában, vagy esetleg több orgazmus alakjában olyat művel önnel, hogy csak na...
4 446
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...