A lánybúcsú nem kell, hogy unalmas legyen!

Hagyományosan az esküvőn mindkét partner - a menyasszony és a vőlegény - búcsúztatására sor kerül. A vőlegény esetében a búcsú hagyománya az alkohollal, a bárok látogatásával és egy sztriptíztáncosnő társaságával jár együtt. A menyasszony esetében a búcsú általában enyhébb és kifinomultabb. 
Lánybúcsú
A búcsúra egy-két héttel az esküvő előtt kerül sor. Ezt a partit a tanúnak vagy a koszorúslánynak kell megszerveznie. Ha ez a kedves feladat önre hárul, tippekkel segítünk. A búcsúnak nem feltétlenül kell sztriptíztáncosnőt és limuzinozást jelentenie. Csinálja másképp!

Az utolsó buli lányként több részből áll

Az egyik egy teljesen nyílt és őszinte beszélgetés a menyasszony és a barátnői között. Ez a rész általában a menyasszony otthonában vagy szállodai szobájában zajlik. Ha van rá lehetőség, tartsátok magatokat az összes lánybúcsú mottójához: "Péniszek mindenhol". Készítsetek tésztát vagy tésztasalátát. Természetesen pénisz alakú tésztát használjatok. Tegyetek pénisz alakú jégkockákat az italokba. Legyen az asztalon házi készítésű süti, hímvessző alakban, mint egyébként. Kezdődhet a beszélgetés a nők között. Elsősorban a szexről, a leendő férjjel való kapcsolatról és a jövőre vonatkozó elképzelésekről kell szólnia. Egy üveg bor és egy csiklandós társasjáték segíthet. A játék ebben az esetben segítség, amely sok témát és kérdést nyit meg. Hagyja, hogy a beszélgetések és a témák szabadon folyjanak. E rész után már oldottnak kell lennie a hangulatnak.

Szilikon jégforma

Szilikon jégkészítő

Ár: 1995 Ft-tól
A menyasszony valószínűleg a sztripper érkezését várja. Próbálja meg meglepni őt, és vegye rá a legjobb barátját a sztriptízre. Természetesen nem szabad meztelenre vetkőznie. Csak kezdjen el lassan vetkőzni a zene ritmusára. Maradhat szexi férfi alsóneműben, ha bátor, dobhat fel cukorkás alsóneműt, és kínálhatja a menyasszonyt cukorkával. A menyasszonynak nem kell ezt megtennie, elég csak a színjáték körülötte. A leendő menyasszony egyszerre fog örülni, hogy egy másik szerette jelen van, és annak is, hogy ez a férfi mit hajlandó megtenni érte. Mindannyian száz százalékig jól fogjátok érezni magatokat. A férfi látogató szerepe itt véget ér, és a szórakozásban már nem kell többé részt vennie.

Itt az ideje, hogy kimozduljatok a városba, és éljétek! A menyasszonyt meg kell különböztetni egy ruhával. Hagyományosan a vörös a ruha színe, míg a többi résztvevőnek más színűnek kell lennie. Ne feledkezzen meg a szíjról és a feladatkártyákról, amelyeket a menyasszonynak és a barátnőinek kell teljesíteniük. Fegyverkezzen fel pénisz alakú nyalókákkal, amelyeket a menyasszony az összes arra járó férfi szeme láttára fogja élvezni.

Végül, a menyasszonyt meg kell ajándékozni. A hagyomány szerint egy kék szegélyű harisnyakötőt kell adni neki, amelyet az esküvőre kell megkötnie. Így lesz neki valami kék, valami új és valami kölcsön. Klasszikus ajándék a szexi fehérnemű is. Ha szeretné feldobni ezt a fehérneműt, adjon a csomaghoz egy szexpozíciós kockát vagy csiklóizgatót, mi a Satisfyer Pro 2 Generation 3 vagy a Satisyfer Double Fun párvibrátort ajánljuk. Hajrá a készülődésre!🥳
Szerző
Barbora F.
2024.04.05.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2018.07.09.
Miért érdemes éppen egy szilikon vibrátort választani és milyen előnyökkel jár?
Számtalan vibrátor van a világon. Azonban ezek nem csak a méretükben vagy a színükben különböznek egymástól, hanem kialakításukban, funkciójukban sőt az anyagukban is. Tehát hogyan választhatja ki a megfelelőt? Ebben a cikkben olyan vibrátorokat szeretnénk bemutatni Önnek, amelyek jelenleg a piacon megtalálható legminőségibb termékek közé tartoznak.
2 154
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...