Miért érdemes éppen egy szilikon vibrátort választani és milyen előnyökkel jár?

Számtalan vibrátor van a világon. Azonban ezek nem csak a méretükben vagy a színükben különböznek egymástól, hanem kialakításukban, funkciójukban sőt az anyagukban is. Tehát hogyan választhatja ki a megfelelőt? Ebben a cikkben olyan vibrátorokat szeretnénk bemutatni Önnek, amelyek jelenleg a piacon megtalálható legminőségibb termékek közé tartoznak.



A legújabb trendek közé tartoznak a szilikon vibrátorok, amelyek 100%-os orvosi szilikonból készülnek. Ez azt jelenti, hogy a használatuk valóban biztonságos. Nem porózus, vagy más szóval pórusmentes, amelyekben a baktériumok hosszú ideig megbújhatnak.

A szilikon vibrátorok nagyon jó tulajdonságokkal rendelkeznek, így rövid idő alatt a legnépszerűbbek lettek a szexshopok látogatói között. A szilikon nagyon kellemes tapintású, gyengéd, sőt szinte selymes. A szilikonból készült vibrátoroknak nincs semmilyen illatuk, ezért nem kell attól tartani, hogy bebüdösödnének, a különböző gumi vagy latex vibrátorokkal ellentétben.

A szilikon vibrátor jelenleg a legjobb, amit csak kaphat

A jellegzetes és népszerű tulajdonságai közé tartozik, hogy az aktus során gyorsan felmelegszik, és felveszi a teste hőmérsékletét. Ezt a hőmérsékletet az egész együttlét során képes megtartani, így nagyon kellemes érzéseket biztosít Önnek. De ami a legfontosabb, hogy a tapintása emlékeztet az emberi bőrre. Ez azt jelenti, hogy nagyon jól imitálja a partnerét a nemi közösülés során.

Ha egy szilikon vibrátor megvásárlásán töri a fejét, és egy arra alkalmas síkosítót keres, akkor mindenféleképpen vízbázisú síkosítót válasszon. A szilikon vibrátorok az olyan anyagok közé tartoznak, amelyeknek nem a szívük csücske a szilikon síkosítókkal való érintkezés, mivel azok kárt tehetnek bennük.
Tisztítás szempontjából nagyon egyszerű karbantartani, és a megfelelő gondoskodásnak köszönhetően néhány évig is kitart majd. A legtöbb tisztítószer szilikon anyagra is alkalmazható.

Végsősoron azonban a szilikon vibrátorok éppen a luxus termékek közé tartoznak, ami már az első érintésre is érezhető.
A többi vibrátorhoz hasonlóan ezek a szilikon vibrátorok is különböző méretben, kialakításban és természetesen színben is megvásárolhatók. Ezért válassza ki azt a vibrátort, ami nemcsak ránézésre fog Önnek tetszeni, hanem az Ön legfontosabb testrészére, arra a pontra is hízelgően fog hatni, ami a legszimpatikusabb az Ön számára, és a legnagyobb élvezetet nyújtja. 

A vibrátorokon kívül más szexuális segédeszközök is készülnek szilikon anyagból. Minden valamire való szexshop kínálatában megtalálhatók a szilikon kúpok, szilikon golyók, szilikon maszturbátorok és még sok más játékszer, amelyek megfűszerezik a szexuális életét.
Szerző
Lolipop.hu
2018.07.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
1 299
0
Érdekességek és újdonságok
2023.08.09.
Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?
Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha "lebukunk". Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!
446
0
Mi az a...
2021.07.22.
Mi az a párvibrátor és miért érdemes kipróbálni?
Amikor azt mondjuk párvibrátor, nem mindenki tudja pontosan, mit képzeljen el az alatt a kifejezés alatt. Ráadásul eőfordulhat, hogy még ránézésre sem tudja valaki megállapítani erről a dologról, hogy hogyan kell használni. Más szexuális segédeszközökkel ellentétben, amelyek gyakran már az első pillantásra is felismerhetőek, a párvibrátorok az elegáns és észrevétlen megjelenésükben különböznek a többi segédeszköztől. Tehát mi is az a párvibrátor, hogyan kell pontosan használni, és mi mindenre képes az ágyban?
9 218
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...