Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?

Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha “lebukunk”. Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!eroticke pomocky v tasticke

Az anyag

Tudjuk, tudjuk: egy műszaki cikk mindenképpen tartalmaz valamilyen fémet, ez alól nincs kivétel. Ám vaskos fémtárgyakkal (análdugókkal, gésagolyókkal vagy bilincsekkel) felszerelkezve a repülőterek fémdetektora több mint valószínű, hogy be fog jelezni. Ha a kézipoggyászunkban hordoznánk hasonló eszközeinket, válasszunk helyettük inkább szilikonból vagy műanyagból készült tárgyakat, hogy csökkentsük a lebukás esélyét! 

Figyeljünk az elem- vagy akkumulátortípusra!

Milyen elemmel működik a kedvenc szexjátéka? Ha hagyományos elemekkel (LR44, Micro AAA vagy Mignon AA), nem kell aggódnia: kézitáskájában biztonságosan magánál tarthatja őket. Ám ha akkumulátoros vibrátorral utazik, ügyeljen rá, hogy még véletlenül se sérüljön meg vagy kapcsolódjon be, mert úgy könnyen tüzet okozhat!

A méret

Elsőre talán furcsán hangzik, de egyes reptereken a 16 cm-nél nagyobb műszaki cikkeket csak a feladott poggyászba pakolhat. Ezért ennél nagyobb eszközöket inkáb csak akkor pakoljunk be a bőröndünkbe, ha nem repülővel utazunk!

Velünk 100%, hogy nem kelt majd feltűnést!

 Ha a fenti tippeket betartja, a kedvenc, kis méretű játékai - például egy biztonsági záras vibrátor vagy egy kicsi vibrotojás, egy kéz nélküli, sikkes klitorisz vibrátor - jótékonyan elvegyülnek majd táskája tartalmában. Hiszen ki is gyanakodna arra, hogy a szempillaspirálja valójában egy aprócska, csinos vibrátor? 😉
 
Ha úgy hiszi, Önnek mégiscsak “a méret a lényeg”, és egy kisebb termék nem ugyanazt az élvezetet nyújtja, mint nagyobb társai, engedje, hogy megnyugtassuk: egy kisebb kütyüvel sem marad le semmiről! Kisebb vibrátorainkkal saját és párja gyönyörét egyaránt fokozhatja - nemcsak a nemi szerveik környékét, hanem egész testüket beboríthatja a finom rezgésekkel. Ez előjátéknak is tökéletes, főként, ha némi masszázzsal is feldobnák együttlétüket. 
 
Engedje, hogy elragadja képzelete: fedezze fel mini vibrátoraink széles választékát, és tegye velük emlékezetessé nyaralását!
Szerző
Tünde
2023.08.09.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
838
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...