Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?

Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha “lebukunk”. Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!eroticke pomocky v tasticke

Az anyag

Tudjuk, tudjuk: egy műszaki cikk mindenképpen tartalmaz valamilyen fémet, ez alól nincs kivétel. Ám vaskos fémtárgyakkal (análdugókkal, gésagolyókkal vagy bilincsekkel) felszerelkezve a repülőterek fémdetektora több mint valószínű, hogy be fog jelezni. Ha a kézipoggyászunkban hordoznánk hasonló eszközeinket, válasszunk helyettük inkább szilikonból vagy műanyagból készült tárgyakat, hogy csökkentsük a lebukás esélyét! 

Figyeljünk az elem- vagy akkumulátortípusra!

Milyen elemmel működik a kedvenc szexjátéka? Ha hagyományos elemekkel (LR44, Micro AAA vagy Mignon AA), nem kell aggódnia: kézitáskájában biztonságosan magánál tarthatja őket. Ám ha akkumulátoros vibrátorral utazik, ügyeljen rá, hogy még véletlenül se sérüljön meg vagy kapcsolódjon be, mert úgy könnyen tüzet okozhat!

A méret

Elsőre talán furcsán hangzik, de egyes reptereken a 16 cm-nél nagyobb műszaki cikkeket csak a feladott poggyászba pakolhat. Ezért ennél nagyobb eszközöket inkáb csak akkor pakoljunk be a bőröndünkbe, ha nem repülővel utazunk!

Velünk 100%, hogy nem kelt majd feltűnést!

 Ha a fenti tippeket betartja, a kedvenc, kis méretű játékai - például egy biztonsági záras vibrátor vagy egy kicsi vibrotojás, egy kéz nélküli, sikkes klitorisz vibrátor - jótékonyan elvegyülnek majd táskája tartalmában. Hiszen ki is gyanakodna arra, hogy a szempillaspirálja valójában egy aprócska, csinos vibrátor? 😉
 
Ha úgy hiszi, Önnek mégiscsak “a méret a lényeg”, és egy kisebb termék nem ugyanazt az élvezetet nyújtja, mint nagyobb társai, engedje, hogy megnyugtassuk: egy kisebb kütyüvel sem marad le semmiről! Kisebb vibrátorainkkal saját és párja gyönyörét egyaránt fokozhatja - nemcsak a nemi szerveik környékét, hanem egész testüket beboríthatja a finom rezgésekkel. Ez előjátéknak is tökéletes, főként, ha némi masszázzsal is feldobnák együttlétüket. 
 
Engedje, hogy elragadja képzelete: fedezze fel mini vibrátoraink széles választékát, és tegye velük emlékezetessé nyaralását!
Szerző
Tünde
2023.08.09.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 799
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...