Dame Products Eva II hands-free klitorisz vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Dame Products Eva II hands-free klitorisz vibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
57 495
Ft
PLUSZOK:
  • Lehetővé teszi a kéz nélküli használatot
  • Alkalmas partneri és szóló szexhez
  • A csiklóra és a környező területre irányuló rezgések
MÍNUSZOK:
  • Nem alkalmas nagyon kis szeméremajkakkal rendelkező nők számára
3,0
1 értékelés alapján
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az amerikai ikon - az Eva Dame csiklóvibrátor megérkezett! Egy kifinomult stimulátor, amely alkalmas a partner szexhez és a szóló játékhoz, amelyet kéz nélkül élvezhet! Gondtalan klitorális orgazmus, várunk szeretettel!

Az anatómiailag formázott Eva stimulátor rugalmas karokkal rendelkezik, amelyek szárnyakra hasonlítanak. Ezek a külső szeméremajkak alatt rögzülnek.
Eva csak akkor tölti be 100%-ban a célját, ha van mibe kapaszkodnia. Ha kis szeméremajkakkal rendelkezik, ez a stimulátor nem megfelelő Önnek.
Ha azonban van, amibe kapaszkodhat, és Ön a "külső" orgazmus szerelmese, hajrá!
Nem kell tartania a stimulátort, az gond nélkül a helyén marad. A keze szabad lesz más szórakoztató dolgokra.

A vibrátor apró (6x4,3x2,8 cm), súlya nem okoz kellemetlenséget. Beteheti a bugyijába, és mehet vásárolni.
A súly és a méret garantálja, hogy a partneri szex során nem is fogja tudni, hogy valami csatlakozik a csiklójához. Csak a rezgéseket fogja érezni, amelyek orgazmusos robbanásig juttatják. Ha már elege van a klitorális ingerlésből, használja az Eva stimulátort a makk vagy a mellbimbók ingerlésére. 

A vezérlés intuitív - van egy gomb a tetején. A gomb hosszabb nyomva tartása bekapcsolja/kikapcsolja a stimulátort. Egy egyszerű koppintás megváltoztatja a programot. Élvezheti a 3 rezgési programot, amelyek simogatják a csiklót és környékét. Az összes rezgésprogram izgató, de ugyanakkor gyengéd is. Ezért olyan nők számára alkalmas, akiknek nincs szükségük arra, hogy extra erős rezgésekkel stimulálják a csiklót. 

A kíméletes orvosi minőségű szilikon, amely ftalátmentes, minden érzékeny nyálkahártyájú hölgynek tetszeni fog. A vízálló kialakítás lehetővé teszi a csikló víz alatti vagy zuhany alatt történő stimulálását. Szóval nyugodtan vigye erotikus kalandjait a fürdőszobába.
A vízálló kialakítás a karbantartást is megkönnyíti. Használat után mossa le szappannal és öblítse le vízzel.
A kenőanyag használata egyáltalán nem szükséges. Több kényelmetlenséget okoz, mint kényelmet. A stimulátort tartó szárnyak elcsúszhatnak.

A kéz nélküli vibrátor egy töltőállomásban töltődik, amely diszkrét dobozként is szolgál a kincse tárolására. 4 óra töltés 1 óra klitorális szórakozással kényezteti Önt.
A töltőállomást a csomag tartalmazza. Mellette egy USB töltőkábel, egy tároló tasak, egy kézikönyv és természetesen az Eva Dame klitoriszstimulátor is megtalálható. 

HASZNÁLATA:
A szárnyak behelyezését a szeméremajkak alá javasoljuk, ezért nem alkalmas a nagyon kis szeméremajkakkal rendelkező nők számára. Annak érdekében, hogy minden megfelelően a helyén maradjon, lehet, hogy egy kicsit meg kell mozgatnia, hogy megtalálja a tökéletes pozíciót

Olvassa el az EVA értékelését blogunkon.
Recenziók (1)
Vásárló
Értékelve: 2023.06.16.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Nekem könnyedén a helyén maradt
Gyenge, béna a vibrációja. Olyan kis semmilyen. Még rányomva se hozta a kívánt hatást.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8264
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 3 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 4 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...