Szexuális praktikák

Van egy ideális kapcsolata, csak időnként úgy tűnik, hogy stagnál? Úgy érzi, hogy a szex mindig ugyanaz? Akkor figyelem! A szex nem válhat a mindennapok rutinjává. Csak az a pár működik úgy, ahogy kell, amely folyamatosan élvezi az együttlétet azáltal, hogy új dolgokat fedez fel. Mit tegyen, ha ez nem történik meg önöknél?
A válasz egyszerű. Próbáljon ki egy-két új szexuális gyakorlatot! Rengeteg lehetőség közül választhat. Mindenkit valami más izgat, és mindenkinek megvannak a maga határai ezen a területen is. Ezért fontos, hogy olyat válasszon, amely mindkettőjük számára megfelelő lesz. Csak bátorságra van szüksége, hogy megvalósítsa őket, és persze dobjon el minden előítéletet. Nem rossz, ha azt akarja, hogy a partnere nézze, miközben maszturbál. Vagy ha vágyik a nyilvános szexre. Higgye el, titokban mindannyian álmodunk hasonlóakról. Ha úgy döntött, hogy valóra váltja az álmait, akkor jó úton halad a szenvedély, a gyönyör és a számtalan orgazmus örvénye felé.

Dominancia és alávetettség

Mielőtt moralizálni kezdene, ne feledje, hogy a dominancia és az alárendeltség nem feltétlenül csak fájdalmat okoz. Az öröm eléréséhez néha elég, ha felsőbbrendűnek, vagy éppen ellenkezőleg, alsóbbrendűnek érezzük magunkat. Kezdetnek próbáljon meg közvetlenül szex közben domináns szerepbe kerülni, így fogja látni partnere reakcióit. Mindenhez azonban lassan kell haladni. Látogassa meg szexboltunkat, és válasszon egy erre a gyakorlatra tervezett erotikus eszközt. Nem kell rögtön ostornak lennie. A kezével is megpaskolhatja a fenekét. A szexshopban még sok más  ilyen eszköz is van...  Kösse meg a partnere kezét egy sállal, és tudassa vele, hogy ön most a helyzet ura. Akár hiszi, akár nem, számos nő vágyik arra, hogy teljesen átadhassa magát egy férfinak. Az ilyen nők azt akarják, hogy azt csináljon velük párjuk, amit csak akar. Sok nő rabszolga akar lenni legalább egyszer, és élvezni, hogy a partnere irányítja. Természetesen mindennek megvannak a maga határai, és ezeket még jóval a szex előtt kell beállítani...

Az anális szex is része lehet a szexuális életnek

Az emberek állítólag csak házasságban vagy hosszú távú partnerségben élvezik az anális szexet. És ez általában valóban igaz. Abszolút bizalomra van szükség ahhoz, hogy ezt a gyakorlatot beillesszék a szexuális életükbe. Természetesen fontos az izgalom is, mindkét partner beleegyezése mellett. Ne feledkezzenek meg az "anális" síkosítóról, amely megkönnyíti, élvezetesebbé és fájdalommentesebbé teszi a behatolást. Az anális szexhez különösen lassan kell haladni: az izmok fokozatosan lazulnak el, ezért elegendő időre van hozzá szükség. Ha úgy gondolja, hogy a pénisz túl nagy lesz az első alkalommal, az erotikus segédeszközök ideális megoldást jelenthetnek az Önök számára.

A különböző méretű análkúpok, mini vibrátorok vagy gyöngysorok segítenek felfedezni az anális élvezet varázsát, és egyúttal felkészítik önt a partnerével való anális szexre. Sok nő félelme az anális szextől teljesen irreális. Fontos, hogy beszéljen a félelmeiről a partnerével, és magyarázza el neki az okokat. Ha szereti, meg fogja önt érteni, és nem fog ragaszkodni majd az anális szexhez. Vagy fordítva - gyengéden vezetni fogja önt, amíg félelmei teljesen feloldódnak


TIPP: Az anális szexnek élvezetesnek kell lennie. Ez az első és alapvető szabály. Ezért javasoljuk, hogy használjon anális zsibbasztó gélt vagy spray-t, amely segít élvezni az anált. 

Nincsenek korlátozások

De sokkal több szexuális gyakorlat létezik. Amíg mindkét partner beleegyezik, nincsenek korlátok. Valaki az anált szereti, egy másik az BDSM bizonyos típusait,  esetleg szeret hármasban szeretkezni, vagy éppen élvezi az "aranyesőt". Egy dolgot nem szabad elfelejtenie: nem minden, amit szeret, tetszhet ugyanannyira a partnerének is. Ezért fontos beszélniük a szexről és a rejtett vágyaikról. Csak együtt találhatják meg a megoldást, amely más dimenziókba emeli majd szerelmi életüket.

Szerző
Áron
2019.08.23.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
185
0
Jobb szex
2023.02.06.
7 tipp, hogyan javíthatja a szexuális életét (nem csak) 2023-ban
Ahhoz, hogy minőségi és kielégítő szexuális életet élhessünk annak teljes időtartama alatt, meg kell dolgoznunk érte, és ez néha sok munkát jelenthet. Ez nem mindig olyan könnyű, mint egy kapcsolat elején. Levettük a szemünkről a rózsaszín szemüveget, és reálisabban látjuk a világot, a kapcsolatot és a szexet. Olvassa el tippjeinket, hogyan fűszerezze meg a szexet (nem csak) 2023-ban.
620
0
Szexpózok és praktikák
2019.04.02.
Az igazság a G-pontos hüvelyi orgazmusról
Egyes nők már átélték az orgazmust a G-pont stimulálásával, és meg mernének esküdni, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velük. Mások próbálták megtalálni, de sikertelenül. Valaki imádja, ha ezen a helyen izgatják, valaki csak egyszerűen szereti, valaki meg egyenesen utálja. Ráadásul még a tudósok sem értenek egyet abban, hogy valóban létezik-e a G-pont. A jó hír az, hogy célzott kutatást végeztek, és így végre jobban megérthetjük a hüvelyi orgazmust és a G-pontot.
6 939
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...