Szexuális praktikák

Van egy ideális kapcsolatja, csak időnként úgy tűnik, hogy stagnál? Úgy érzi, hogy a szex mindig ugyanaz? Akkor figyelem! A szex nem válhat a mindennapok rutinjává. Csak egy pár, amely folyamatosan élvezi és újakat fedez fel, úgy működik, ahogy kell. Mit tegyen, ha ez nem történik meg önöknél?
A válasz egyszerű. Próbáljon ki egy új szexuális gyakorlatot. Rengeteg lehetőség közül választhat. Mindenkit valami más izgat, és mindenkinek megvannak a maga határai ezen a területen is. Ezért fontos, hogy olyat válasszon, amely mindkettőjük számára megfelelő lesz. Csak bátorságra van szüksége, hogy megvalósítsa őket, és persze dobjon el minden előítéletet. Nem rossz, ha azt akarja, hogy a partnere nézze, miközben maszturbál. Vagy ha vágyik a nyilvános szexre. Higgye el, titokban mindannyian álmodunk. Ha úgy döntött, hogy valóra váltja az álmait, akkor jó úton halad a szenvedély, a gyönyör és a számtalan orgazmus örvénye felé.

Dominancia és alávetettség

Mielőtt moralizálni kezdene, ne feledje, hogy a dominancia és az alárendeltség nem feltétlenül csak fájdalmat okoz. Az öröm eléréséhez néha elég, ha felsőbbrendűnek, vagy éppen ellenkezőleg, alsóbbrendűnek érezzük magunkat. Kezdetnek próbáljon meg közvetlenül szex közben domináns szerepbe kerülni, így fogja látni partnere reakcióit. Mindenhez azonban lassan kell haladni. Látogassa meg szexboltunkat, és válasszon egy erre a gyakorlatra tervezett erotikus eszközt. Nem kell rögtön ostornak lennie. A kezével is megpaskolhatja a fenekét. A szexshopban még sok más  ilyen eszköz is van... Kösse meg a kezét egy sállal, és tudassa vele, hogy ön most a helyzet ura. Akár hiszi, akár nem, a nők arra vágynak, hogy teljesen átadhassák magukat egy férfinak. Azt akarják, hogy azt csináljon velük, amit csak akar. Sok nő rabszolga akar lenni legalább egyszer, és élvezni, hogy a partnere irányítja. Természetesen mindennek megvannak a maga határai, és ezeket a szex előtt kell beállítani...

Az anális szex is része lehet a szexuális életnek

Az emberek állítólag csak házasságban vagy hosszú távú partnerségben élvezik az anális szexet. És ez valóban igaz. Abszolút bizalomra van szükség ahhoz, hogy ezt a gyakorlatot beilleszék a szexuális életükbe. Természetesen fontos az izgalom és mindkét partner beleegyezése. Ne feledkezzenek meg az "anális" síkosítóról, amely megkönnyíti, élvezetesebbé és fájdalommentesebbé teszi a behatolást. Az anális szexhez különösen lassan kell haladni, az izmok fokozatosan lazulnak el, ezért elegendő időre van szükség. Ha úgy gondolja, hogy a pénisz túl nagy lesz az első alkalommal, az erotikus segédeszközök ideális megoldást jelentenek.

A különböző méretű análkúpok, mini vibrátorok vagy gyöngysorok segítenek felfedezni az anális élvezet varázsát, és egyúttal felkészítik önt a partnerével való anális szexre. Sok nő félelme az anális szextől teljesen felesleges. Fontos, hogy beszéljen a félelmeiről a partnerével, és magyarázza el neki az okokat. Ha szereti, meg fogja érteni, és nem fog ragaszkodni hozzá. Vagy fordítva - gyengéden vezetni fogja önt, amíg félelmei teljesen feloldódnak


TIPP: Az anális szexnek élvezetesnek kell lennie. Ez az első és alapvető szabály. Ezért javasoljuk, hogy használjon anális zsibbasztó gélt vagy spray-t, amely segít élvezni az anált. 

Nincsenek korlátozások

De sokkal több szexuális gyakorlat létezik. Amíg mindkét partner beleegyezik, nincsenek korlátok. Valaki az anált szereti, egy másik az BDSM praktikát, szeret hármasban szeretkezni, vagy élvezi az "aranyesőt". Egy dolgot nem szabad elfelejteni. Nem minden, amit szeret, tetszik a partnerének is. Ezért fontos beszélni a szexről és a rejtett vágyakról. Csak együtt találhatják meg a megoldást, amely más dimenziókba emeli szerelmi életüket. 

Szerző
Áron
2019.08.23.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2022.07.01.
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
383
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.