Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Recenzió: Sweet Smile G-pont vibrátor

Már kezdtem azt hinni, hogy nem fog utolérni, de végül én is megismerkedtem a Coviddal 😷. Szerencsére nem volt semmi szörnyűség számomra, de hogyan töltsem ki a karanténban töltött időt? Ideális esetben a Sweet smile újratölthető G-spot vibrátorral, amely a pozitív eredményem előtti napon érkezett 🥳. Amikor kibontottam a csomagot, rögtön tudtam, hogy a karantén nagyon szórakoztató lesz. És igazam volt! 
Sweet Smile: G-pont vibrátor
Mivel az erotikus játékok gyűjteményemből hiányzott egy olyan, amely közvetlenül a G-pontomat szolgálta volna, világos volt számomra, hogy a Sweet Smile G-pont vibrátor gyorsan megtalálja a helyét. A töltést egy keskeny csatlakozóval ellátott kábel biztosítja, amely a vibrátorba csatlakozik, és töltés közben nem esik ki. Ne tévesszen meg senkit, mint engem, a töltőnyílás nem nyílik ki semmilyen módon, csak meg kell találnia, és erősebben kell benyomnia a kábelt 😜. 150 perc töltés után akár 70 perc folyamatos élvezetet is kaphat.

A másik dolog, ami megragadta a figyelmemet a termék vizuális aspektusa volt. A bársonyos felület mögött antiallergén szilikon rejtőzik, amely alkalmas az érzékeny hüvelyi nyálkahártyák és a különböző allergiákban szenvedő nők számára. Ez a szilikon gyorsan felmelegszik a testhőmérséklethez, így nem fordulhat elő, hogy a termék hűteni fogja. Csak a szórakozás kedvéért. Amikor először bekapcsoltam, hogy megtudjam, milyen funkciókkal rendelkezik, meglepett a táncos képességeivel. Kapcsolja be, tegye egy sima felületre, és csodálkozzon.
Sweet Smile vibrátor a G-pont stimulálására.
Jellegzetesen kiálló és rugalmas fejének csúcsán egy vibráló motor található, így a rezgések ezen a ponton a legerősebbek. A 7 rezgési és pulzációs üzemmód biztosítja a G-pont közvetlen stimulációját a csodálatos orgazmusért. Számomra ez volt az első orgazmusom a G-pont stimulációval, de nem az utolsó. De van egy másik tippem is! A klitorális stimulációval együtt az orgazmus gyorsabban jön, mint azt várná, és szó szerint megbénítja.

Az alján található egy töltőnyílás, valamint egy gomb a bekapcsoláshoz és az üzemmódváltáshoz. Én személy szerint eleinte kicsit problémásnak találtam ezt a gombot, mivel nem akart be- és kikapcsolni, de idővel megszoktam, és már nincs vele gondom. Nagyra értékelem a gomb elhelyezkedését, amely praktikus és könnyen kezelhető a használat során.

A G-pont mellett ez a vibrátor kiválóan alkalmas az erogén zónák, például a csikló, a gát, valamint a partner kantárjának és mellbimbóinak külső stimulálására is.

Sweet Smile vibrátor

Sweet Smile újratölthető G-pont vibrátor lila

Ára: 10 990 FT-tól

Ami az első élményemet illeti, hadd mondjam el, felejthetetlen volt 😍. Soha nem gondoltam volna, hogy én, aki nehezen élveztem a teljes belső stimulációt, élvezni fogom ezt a vibrátort. Ne felejtse el a vízalapú síkosítót, anélkül nem működne úgy, ahogy kellene. 

Hölgyeim, ez az, amire igazán szükségük van az életükben. És uraim, ha szeretnének a párjuknak örömet szerezni, ne habozzanak, szerezzék be neki ezt a kis lila csodát. 
Szerző
Denisa
2022.06.26.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...