Recenzió: Sweet Smile G-pont vibrátor

Már kezdtem azt hinni, hogy nem fog utolérni, de végül én is megismerkedtem a Coviddal 😷. Szerencsére nem volt semmi szörnyűség számomra, de hogyan töltsem ki a karanténban töltött időt? Ideális esetben a Sweet smile újratölthető G-spot vibrátorral, amely a pozitív eredményem előtti napon érkezett 🥳. Amikor kibontottam a csomagot, rögtön tudtam, hogy a karantén nagyon szórakoztató lesz. És igazam volt! 
Sweet Smile: G-pont vibrátor
Mivel az erotikus játékok gyűjteményemből hiányzott egy olyan, amely közvetlenül a G-pontomat szolgálta volna, világos volt számomra, hogy a Sweet Smile G-pont vibrátor gyorsan megtalálja a helyét. A töltést egy keskeny csatlakozóval ellátott kábel biztosítja, amely a vibrátorba csatlakozik, és töltés közben nem esik ki. Ne tévesszen meg senkit, mint engem, a töltőnyílás nem nyílik ki semmilyen módon, csak meg kell találnia, és erősebben kell benyomnia a kábelt 😜. 150 perc töltés után akár 70 perc folyamatos élvezetet is kaphat.

A másik dolog, ami megragadta a figyelmemet a termék vizuális aspektusa volt. A bársonyos felület mögött antiallergén szilikon rejtőzik, amely alkalmas az érzékeny hüvelyi nyálkahártyák és a különböző allergiákban szenvedő nők számára. Ez a szilikon gyorsan felmelegszik a testhőmérséklethez, így nem fordulhat elő, hogy a termék hűteni fogja. Csak a szórakozás kedvéért. Amikor először bekapcsoltam, hogy megtudjam, milyen funkciókkal rendelkezik, meglepett a táncos képességeivel. Kapcsolja be, tegye egy sima felületre, és csodálkozzon.
Sweet Smile vibrátor a G-pont stimulálására.
Jellegzetesen kiálló és rugalmas fejének csúcsán egy vibráló motor található, így a rezgések ezen a ponton a legerősebbek. A 7 rezgési és pulzációs üzemmód biztosítja a G-pont közvetlen stimulációját a csodálatos orgazmusért. Számomra ez volt az első orgazmusom a G-pont stimulációval, de nem az utolsó. De van egy másik tippem is! A klitorális stimulációval együtt az orgazmus gyorsabban jön, mint azt várná, és szó szerint megbénítja.

Az alján található egy töltőnyílás, valamint egy gomb a bekapcsoláshoz és az üzemmódváltáshoz. Én személy szerint eleinte kicsit problémásnak találtam ezt a gombot, mivel nem akart be- és kikapcsolni, de idővel megszoktam, és már nincs vele gondom. Nagyra értékelem a gomb elhelyezkedését, amely praktikus és könnyen kezelhető a használat során.

A G-pont mellett ez a vibrátor kiválóan alkalmas az erogén zónák, például a csikló, a gát, valamint a partner kantárjának és mellbimbóinak külső stimulálására is.

Sweet Smile vibrátor

Sweet Smile újratölthető G-pont vibrátor lila

Ára: 10 990 FT-tól

Ami az első élményemet illeti, hadd mondjam el, felejthetetlen volt 😍. Soha nem gondoltam volna, hogy én, aki nehezen élveztem a teljes belső stimulációt, élvezni fogom ezt a vibrátort. Ne felejtse el a vízalapú síkosítót, anélkül nem működne úgy, ahogy kellene. 

Hölgyeim, ez az, amire igazán szükségük van az életükben. És uraim, ha szeretnének a párjuknak örömet szerezni, ne habozzanak, szerezzék be neki ezt a kis lila csodát. 
Szerző
Denisa
2022.06.26.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
1 088
0
Mi az a...
2019.09.10.
Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?
A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
2 606
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...