Vezeték nélküli vibrotojás - egy segédeszköz, amivel rengeteg szórakozásban és izgatásban lehet része!

Az izgatás, ami váratlanul jön... Rezgések, amelyeket nem ön, hanem a partnere irányít. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a legváratlanabb pillantokban is meglepheti önt az erőteljes lüktetésekkel, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy sokkal inkább vonzza az orgazmus elérése egy romantikus vacsorán, amikor is a közelében lévő emberek közül senki sem tudja, hogy mire szolgál a távirányító a párja kezében?

A vezeték nélküli vibrotojás egy olyan segédeszköz, aminek a használatát követően azt fogja mondani, hogy bárcsak már korábban kipróbálta volna. Ugyanis ez a kicsi, észrevétlen és elegáns játék olyan közel hozza önt és a partnerét egymáshoz, mint még soha, még akkor is, ha egy fal, vagy egy nagyobb távolság választja el önöket egymástól.  

Hogyan lehetésges ez?

A vezeték nélküli vibrotojás két különálló részből áll - egy tojásból a vibráló motorral és egy távirányítóból. A tojást ugyanúgy kell a hüvelybe helyezni, mint például a gésagolyót. Bizonyos idő elteltével már nem is fogja érezni és meg is fog feledkezni róla, hogy valami van a testüregében. És éppen ekkor kerül főszerepbe a partnere a vezeték nélküli távirányítóval.

Bármikor megrezgtetheti a tojást, és figyelheti, hogy mi történik önnel. Megváltoztathatja a rezgések intenzitását és sebességét, míg végül olyan eget rengető orgazmushoz vezeti önt, aminek nem fog tudni ellenállni. Ez nem a maszturbációról szól, hanem a közös élményről, aminek mind a ketten a részesei.

Otthon vagy nyilvánosan?

Ez az a kérdés, amit a vezeték nélküli vibrotojás szinte magától felvet. Mivel a működése halk, az önben lévő vibrálást nem lehet hallani, és csak ön fogja érezni.

Először az otthona kényelmében tesztelje le a tojást. Kényeztesse magát például egy közös fürdőzéssel, majd adjon "szabad kezet" a partnerének. Ültesse le őt úgy, hogy jó rálátásra legyen önre, és máris hozzáláthat a vacsora elkészítéséhez. Hogy legyen mit néznie, vegyen fel egy szexi babydollt vagy egy fehérneműt, ajándékozza neki a távvezérlőt, és ne is foglalkozzon vele többet. Amikor vágyni fog a figyelmére, azt ő maga fogja jelezni az egyik gomb megnyomásával.

A bátrabbak akár az esti programjukra is magukkal vihetik, és élvezhetik azt az érzést, amikor az étel felszolgálásakor valaki őt is “kiszolgálja”. Néha azt is szokták mondani, hogy a jó étel egyenlő az orgazmussal, és ezt a vezeték nélküli vibrotojással szó szerint is átélheti!

Ennek a segédeszköznek egyetlen pár sem fog tudni ellenállni, akik még pár év elteltével is próbálnak azon dolgozni, hogy az ágyban ne üsse fel a fejét az unalom. A vezeték nélküli vibrotojás egy nagyszerű erotikus ajándék. Ezeknek a készülékeknek a gyártói odafigyelnek a részletekre, nemcsak, ami a funkcionalitást és a formatervezést illeti, hanem a dobozaikat is  valódi ékességekké varázsolják, amelyek az ajándékcsomagolást is helyettesítik.

Ezért dobja el az esetleges szemérmességét, és lepje meg a kedvesét egy olyan segédeszközzel, aminek a funkcióit ön is élvezni fogja. A vibrotojásokról bővebben ebben a blogban írtunk: Mi az a vibrotojás és mi mindenre használható?
Szerző
Martina
2019.08.28.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2018.07.09.
Miért érdemes éppen egy szilikon vibrátort választani és milyen előnyökkel jár?
Számtalan vibrátor van a világon. Azonban ezek nem csak a méretükben vagy a színükben különböznek egymástól, hanem kialakításukban, funkciójukban sőt az anyagukban is. Tehát hogyan választhatja ki a megfelelőt? Ebben a cikkben olyan vibrátorokat szeretnénk bemutatni Önnek, amelyek jelenleg a piacon megtalálható legminőségibb termékek közé tartoznak.
1 960
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...