Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Vezeték nélküli vibrotojás - egy segédeszköz, amivel rengeteg szórakozásban és izgatásban lehet része!

Az izgatás, ami váratlanul jön... Rezgések, amelyeket nem ön, hanem a partnere irányít. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a legváratlanabb pillantokban is meglepheti önt az erőteljes lüktetésekkel, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy sokkal inkább vonzza az orgazmus elérése egy romantikus vacsorán, amikor is a közelében lévő emberek közül senki sem tudja, hogy mire szolgál a távirányító a párja kezében?

A vezeték nélküli vibrotojás egy olyan segédeszköz, aminek a használatát követően azt fogja mondani, hogy bárcsak már korábban kipróbálta volna. Ugyanis ez a kicsi, észrevétlen és elegáns játék olyan közel hozza önt és a partnerét egymáshoz, mint még soha, még akkor is, ha egy fal, vagy egy nagyobb távolság választja el önöket egymástól.  

Hogyan lehetésges ez?

A vezeték nélküli vibrotojás két különálló részből áll - egy tojásból a vibráló motorral és egy távirányítóból. A tojást ugyanúgy kell a hüvelybe helyezni, mint például a gésagolyót. Bizonyos idő elteltével már nem is fogja érezni és meg is fog feledkezni róla, hogy valami van a testüregében. És éppen ekkor kerül főszerepbe a partnere a vezeték nélküli távirányítóval.

Bármikor megrezgtetheti a tojást, és figyelheti, hogy mi történik önnel. Megváltoztathatja a rezgések intenzitását és sebességét, míg végül olyan eget rengető orgazmushoz vezeti önt, aminek nem fog tudni ellenállni. Ez nem a maszturbációról szól, hanem a közös élményről, aminek mind a ketten a részesei.

Otthon vagy nyilvánosan?

Ez az a kérdés, amit a vezeték nélküli vibrotojás szinte magától felvet. Mivel a működése halk, az önben lévő vibrálást nem lehet hallani, és csak ön fogja érezni.

Először az otthona kényelmében tesztelje le a tojást. Kényeztesse magát például egy közös fürdőzéssel, majd adjon "szabad kezet" a partnerének. Ültesse le őt úgy, hogy jó rálátásra legyen önre, és máris hozzáláthat a vacsora elkészítéséhez. Hogy legyen mit néznie, vegyen fel egy szexi babydollt vagy egy fehérneműt, ajándékozza neki a távvezérlőt, és ne is foglalkozzon vele többet. Amikor vágyni fog a figyelmére, azt ő maga fogja jelezni az egyik gomb megnyomásával.

A bátrabbak akár az esti programjukra is magukkal vihetik, és élvezhetik azt az érzést, amikor az étel felszolgálásakor valaki őt is “kiszolgálja”. Néha azt is szokták mondani, hogy a jó étel egyenlő az orgazmussal, és ezt a vezeték nélküli vibrotojással szó szerint is átélheti!

Ennek a segédeszköznek egyetlen pár sem fog tudni ellenállni, akik még pár év elteltével is próbálnak azon dolgozni, hogy az ágyban ne üsse fel a fejét az unalom. A vezeték nélküli vibrotojás egy nagyszerű erotikus ajándék. Ezeknek a készülékeknek a gyártói odafigyelnek a részletekre, nemcsak, ami a funkcionalitást és a formatervezést illeti, hanem a dobozaikat is  valódi ékességekké varázsolják, amelyek az ajándékcsomagolást is helyettesítik.

Ezért dobja el az esetleges szemérmességét, és lepje meg a kedvesét egy olyan segédeszközzel, aminek a funkcióit ön is élvezni fogja. A vibrotojásokról bővebben ebben a blogban írtunk: Mi az a vibrotojás és mi mindenre használható?
Szerző
Martina
2019.08.28.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
701
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...