Vezeték nélküli vibrotojás - egy segédeszköz, amivel rengeteg szórakozásban és izgatásban lehet része!

Az izgatás, ami váratlanul jön... Rezgések, amelyeket nem ön, hanem a partnere irányít. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a legváratlanabb pillantokban is meglepheti önt az erőteljes lüktetésekkel, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy sokkal inkább vonzza az orgazmus elérése egy romantikus vacsorán, amikor is a közelében lévő emberek közül senki sem tudja, hogy mire szolgál a távirányító a párja kezében?

A vezeték nélküli vibrotojás egy olyan segédeszköz, aminek a használatát követően azt fogja mondani, hogy bárcsak már korábban kipróbálta volna. Ugyanis ez a kicsi, észrevétlen és elegáns játék olyan közel hozza önt és a partnerét egymáshoz, mint még soha, még akkor is, ha egy fal, vagy egy nagyobb távolság választja el önöket egymástól.  

Hogyan lehetésges ez?

A vezeték nélküli vibrotojás két különálló részből áll - egy tojásból a vibráló motorral és egy távirányítóból. A tojást ugyanúgy kell a hüvelybe helyezni, mint például a gésagolyót. Bizonyos idő elteltével már nem is fogja érezni és meg is fog feledkezni róla, hogy valami van a testüregében. És éppen ekkor kerül főszerepbe a partnere a vezeték nélküli távirányítóval.

Bármikor megrezgtetheti a tojást, és figyelheti, hogy mi történik önnel. Megváltoztathatja a rezgések intenzitását és sebességét, míg végül olyan eget rengető orgazmushoz vezeti önt, aminek nem fog tudni ellenállni. Ez nem a maszturbációról szól, hanem a közös élményről, aminek mind a ketten a részesei.

Otthon vagy nyilvánosan?

Ez az a kérdés, amit a vezeték nélküli vibrotojás szinte magától felvet. Mivel a működése halk, az önben lévő vibrálást nem lehet hallani, és csak ön fogja érezni.

Először az otthona kényelmében tesztelje le a tojást. Kényeztesse magát például egy közös fürdőzéssel, majd adjon "szabad kezet" a partnerének. Ültesse le őt úgy, hogy jó rálátásra legyen önre, és máris hozzáláthat a vacsora elkészítéséhez. Hogy legyen mit néznie, vegyen fel egy szexi babydollt vagy egy fehérneműt, ajándékozza neki a távvezérlőt, és ne is foglalkozzon vele többet. Amikor vágyni fog a figyelmére, azt ő maga fogja jelezni az egyik gomb megnyomásával.

A bátrabbak ki is mehetnek, és élvezhetik azt az érzést, amikor az étel felszolgálásakor valaki őt is kiszolgálja. Néha azt is szokták mondani, hogy a jó étel egyenlő az orgazmussal, és ezt a vezeték nélküli vibrotojással szó szerint átélheti.

Ennek a segédeszköznek egyetlen pár sem fog tudni ellenállni, aki még pár év elteltével is próbálnak azon dolgozni, hogy az ágyban ne üsse fel a fejét az unalmas sztereotípia. A vezeték nélküli vibrotojás egy nagyszerű erotikus ajándék. Ezeknek a készülékeknek a gyártói odafigyelnek a részletekre, nemcsak ami a funkcionalitást és a formatervezést illeti, hanem a dobozaikat is gyönyörű ékességekké varázsolják, amelyek az ajándékcsomagolást is helyettesítik.

Ezért dobja el az esetleges szemérmességét, és lepje meg a kedvesét egy olyan segédeszközzel, aminek a funkcióit ön is élvezni fogja. A vibrotojásokról bővebben ebben a blogban írtunk: Mi az a vibrotojás és mi mindenre használható?
Szerző
Martina
2019.08.28.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildo és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
2 875
0
Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
646
0
Szexpózok és praktikák
2019.09.18.
A spanking szabályai
Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak az elnáspángolásról, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor bizonyos szabályokat be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és ez egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
2 375
0
Mi az a...
2019.08.07.
Mi az az intimkehely és hogyan kell helyesen használni?
Noha a menstruációs tölcsér már évtizedek óta jelen van a piacon, a legnagyobb népszerűségnek leginkább csak az utóbbi időszakban örvendhet. Nem csoda, hiszen megfelel az összes olyan trendnek, amelyek jelenleg uralják a világot - nincs hulladék és nincs egészségügyi kockázat. Tehát azt mondhatjuk, hogy el kellett jönnie ennek a segédeszköznek az idejének, mert olyan időszakban dobták a piacra, amikor is megelőzte a korát.
1 791
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.