Mi az a vibrotojás és mi mindenre lehet használni?

A vibrotojások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hálószobában. Nem is csoda, mivel ez egy kicsi és nagyon diszkrét segédeszköz felnőttek számára, amit sokféle módon használhat, így számos erotikus játékkal is felveheti a versenyt.


Mi az a vibrotojás?

Ez általában egy kisebb méretű segédeszköz, aminek a minősége és a funkcióinak száma egyenes arányban növekszik az árával. Azonban ma már nagyon erőteljes és sokféleképpen használható szerkezeteket is beszerezhet, akár az alacsonyabb árkategóriában is.

A vibrotojás különféle formájú lehet, és többféle vezérlési móddal is rendelkezhet. A legkisebb vibrotojást más szexuális segédeszközökben elrejtve találhatjuk meg - leggyakrabban a férfi maszturbátorban vagy a vibrációs péniszgyűrűben, ahol a rezgésért felelős motor funkcióját látja el.

A legalapvetőbb vibrotojások általában csak néhány centiméter hosszúak, és többnyire egy vibrációs móddal rendelkeznek. Ezeket az eszközöket elsősorban a mellbimbók vagy a csikló stimulálására használják, műanyagból, fémből vagy szilikonból készülhetnek, és elemekkel működnek.

A vibrotojások középső kategóriájában valamivel nagyobb segédeszközöket is találhatunk, amelyeket távirányítóval kell vezérelni, és egy kábellel vannak a tojáshoz rögzítve. Ezek a tojások akár vibrátorként is használhatóak. Tehát a hüvelybe való behatolásra és a vagina izgatására is szolgálnak. Általában szilikonból készülnek, és mivel vízhatlanok, akár a víz alá is merítheti őket, és fürdőzés közben is játszhat velük.

A vibrotojások területén a legmagasabb szintet a vezeték nélküli vezérléssel rendelkező tojások képviselik. A hüvelybe kell helyezni őket, és ugyanúgy viselheti őket, mint a gésagolyókat. A legnagyobb varázsa azonban abban rejlik, hogy a vezérlőt átadhatja a partnerének. Amíg ön a normál háztartási tevékenységeket végzi, addig ő kapcsolgathatja a rezgésmódokat, és megfigyelheti, hogy mit csinálnak önnel a különböző vibrációs fokozatok.

Az ilyen vibrotojások vizuális oldalról nézve is szemet gyönyörködtetőek. A gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a formatervezésre és a dizájnra, a legnagyobb valószínűséggel anyagnak a higiénikus szilikont választják, és a távirányító fém elemekkel van kiegészítve. Az USB-kábeles töltés e luxus szerkezetek esetében szinte magától értetődő.

Hogyan kell használni a vibrotojásokat?

Ezen eszköz esetében is érvényes, hogy a képzeletnek semmi sem szabhat határt. Mint ahogy azt már említettük, a vibrotojásokkal az összes erogén zónát izgathatja, a közepes és a nagyobb tojások helyettesítik a kisebb vibrátort, és ezek közül néhányat a gésagolyó alternatívájaként is használhat. Az enyhe vibráció ugyanis hatékonyabbá teheti a Kegel-gyakorlatok elvégzését.

Milyen előnyei vannak a vibrotojásnak?

Vitathatatlan előnye az egyszerű tárolás és a diszkréció. Bizonyos szexuális segédeszközök kissé vulgáris benyomást keltenek, ezért sokan például szégyellik bepakolni azokat a vakációra. A vibrotojások nem feltűnőek, és nem foglalnak sok helyet.

A karbantartásuk is a javukra válik.Egy vibrotojást valóban könnyű tisztán és tökéletesen higiénikusan tartani, főleg akkor, ha szilikonból készültek. Öblítse le szappanos vízzel, fertőtlenítse és már meg is van.

A vibrotojások egyre népszerűbbek erotikus ajándékként nők vagy párok számára. A szórakozást és az izgatást, amit ez a segédeszköz nyújt, ugyanis nemcsak a nő, hanem a férfi is élvezni fogja. Ha van kedve kísérletezni, folyamatosan új dolgokat kipróbálni és felfedezni az ágyban, akkor helyezze be a vibrotojást a hüvelybe, és folytassák az anális szexszel. A tojás mindkét partnert izgatni fogja, és az élmény még a legtitkosabb vágyaikat is felül fogja múlni!

Mit kell figyelembe venni a vibrotojás kiválasztásakor?

Mindenekelőtt mérlegelnie kell, hogy milyen célra akarja használni a tojást. Ha a teste minden egyes porcikáját rezgésekkel akarja izgatni, akkor elegendő lesz egy kisebb méretű, elemekkel működő vibrotojás is.

Ha azonban igazán erőteljes rezgéseket szeretne, amelyeknek köszönhetően eljuthat a csúcsra, akár a csikló izgatásával, akár a hüvelybe való behatolással, akkor azt javasoljuk, hogy egy nagyobb méretű, többféle rezgésmóddal rendelkező, újratölthető tojást szerezzen be.

És ha egy vibráló társra vágyik a Kegel-gyakorlatok elvégzése közben, válasszon egy nehezebb tojást szilikon fogantyúval.
Szerző
Martina
2019.08.26.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
797
0
Jobb szex
2020.09.03.
Hogyan bírja tovább az ágyban? Próbálja ki a tippünket!
A jó szex nem másodpercekben, hanem percekben mérhető. Ezért minél hosszabb ideig bírja, annál jobb lesz a szex nemcsak az élvezet, hanem a férfi jó hírneve számára is. Mert akár akarjuk, akár nem, a szerelmeskedés hossza elsősorban a férfitól függ. Vagyis a merev erekcióján. Ezért, ha nem akarja sem saját magát, sem a partnerét megrövidíteni a szép pillanatoktól, akkor keményebben kell dolgoznia a kitartásán.
2 339
0
Szexpózok és praktikák
2023.09.25.
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
3 560
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...