10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Mi az a vibrotojás és mi mindenre lehet használni?

A vibrotojások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hálószobában. Nem is csoda, mivel ez egy kicsi és nagyon diszkrét segédeszköz felnőttek számára, amit sokféle módon használhat, így számos erotikus játékkal is felveheti a versenyt.


Mi az a vibrotojás?

Ez általában egy kisebb méretű segédeszköz, aminek a minősége és a funkcióinak száma egyenes arányban növekszik az árával. Azonban ma már nagyon erőteljes és sokféleképpen használható szerkezeteket is beszerezhet, akár az alacsonyabb árkategóriában is.

A vibrotojás különféle formájú lehet, és többféle vezérlési móddal is rendelkezhet. A legkisebb vibrotojást más szexuális segédeszközökben elrejtve találhatjuk meg - leggyakrabban a férfi maszturbátorban vagy a vibrációs péniszgyűrűben, ahol a rezgésért felelős motor funkcióját látja el.

A legalapvetőbb vibrotojások általában csak néhány centiméter hosszúak, és többnyire egy vibrációs móddal rendelkeznek. Ezeket az eszközöket elsősorban a mellbimbók vagy a csikló stimulálására használják, műanyagból, fémből vagy szilikonból készülhetnek, és elemekkel működnek.

A vibrotojások középső kategóriájában valamivel nagyobb segédeszközöket is találhatunk, amelyeket távirányítóval kell vezérelni, és egy kábellel vannak a tojáshoz rögzítve. Ezek a tojások akár vibrátorként is használhatóak. Tehát a hüvelybe való behatolásra és a vagina izgatására is szolgálnak. Általában szilikonból készülnek, és mivel vízhatlanok, akár a víz alá is merítheti őket, és fürdőzés közben is játszhat velük.

A vibrotojások területén a legmagasabb szintet a vezeték nélküli vezérléssel rendelkező tojások képviselik. A hüvelybe kell helyezni őket, és ugyanúgy viselheti őket, mint a gésagolyókat. A legnagyobb varázsa azonban abban rejlik, hogy a vezérlőt átadhatja a partnerének. Amíg ön a normál háztartási tevékenységeket végzi, addig ő kapcsolgathatja a rezgésmódokat, és megfigyelheti, hogy mit csinálnak önnel a különböző vibrációs fokozatok.

Az ilyen vibrotojások vizuális oldalról nézve is szemet gyönyörködtetőek. A gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a formatervezésre és a dizájnra, a legnagyobb valószínűséggel anyagnak a higiénikus szilikont választják, és a távirányító fém elemekkel van kiegészítve. Az USB-kábeles töltés e luxus szerkezetek esetében szinte magától értetődő.

Hogyan kell használni a vibrotojásokat?

Ezen eszköz esetében is érvényes, hogy a képzeletnek semmi sem szabhat határt. Mint ahogy azt már említettük, a vibrotojásokkal az összes erogén zónát izgathatja, a közepes és a nagyobb tojások helyettesítik a kisebb vibrátort, és ezek közül néhányat a gésagolyó alternatívájaként is használhat. Az enyhe vibráció ugyanis hatékonyabbá teheti a Kegel-gyakorlatok elvégzését.

Milyen előnyei vannak a vibrotojásnak?

Vitathatatlan előnye az egyszerű tárolás és a diszkréció. Bizonyos szexuális segédeszközök kissé vulgáris benyomást keltenek, ezért sokan például szégyellik bepakolni azokat a vakációra. A vibrotojások nem feltűnőek, és nem foglalnak sok helyet.

A karbantartásuk is a javukra válik.Egy vibrotojást valóban könnyű tisztán és tökéletesen higiénikusan tartani, főleg akkor, ha szilikonból készültek. Öblítse le szappanos vízzel, fertőtlenítse és már meg is van.

A vibrotojások egyre népszerűbbek erotikus ajándékként nők vagy párok számára. A szórakozást és az izgatást, amit ez a segédeszköz nyújt, ugyanis nemcsak a nő, hanem a férfi is élvezni fogja. Ha van kedve kísérletezni, folyamatosan új dolgokat kipróbálni és felfedezni az ágyban, akkor helyezze be a vibrotojást a hüvelybe, és folytassák az anális szexszel. A tojás mindkét partnert izgatni fogja, és az élmény még a legtitkosabb vágyaikat is felül fogja múlni!

Mit kell figyelembe venni a vibrotojás kiválasztásakor?

Mindenekelőtt mérlegelnie kell, hogy milyen célra akarja használni a tojást. Ha a teste minden egyes porcikáját rezgésekkel akarja izgatni, akkor elegendő lesz egy kisebb méretű, elemekkel működő vibrotojás is.

Ha azonban igazán erőteljes rezgéseket szeretne, amelyeknek köszönhetően eljuthat a csúcsra, akár a csikló izgatásával, akár a hüvelybe való behatolással, akkor azt javasoljuk, hogy egy nagyobb méretű, többféle rezgésmóddal rendelkező, újratölthető tojást szerezzen be.

És ha egy vibráló társra vágyik a Kegel-gyakorlatok elvégzése közben, válasszon egy nehezebb tojást szilikon fogantyúval.
Szerző
Martina
2019.08.26.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...