Mi az a vibrotojás és mi mindenre lehet használni?

A vibrotojások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hálószobában. Nem is csoda, mivel ez egy kicsi és nagyon diszkrét segédeszköz felnőttek számára, amit sokféle módon használhat, így számos erotikus játékkal is felveheti a versenyt.


Mi az a vibrotojás?

Ez általában egy kisebb méretű segédeszköz, aminek a minősége és a funkcióinak száma egyenes arányban növekszik az árával. Azonban ma már nagyon erőteljes és sokféleképpen használható szerkezeteket is beszerezhet, akár az alacsonyabb árkategóriában is.

A vibrotojás különféle formájú lehet, és többféle vezérlési móddal is rendelkezhet. A legkisebb vibrotojást más szexuális segédeszközökben elrejtve találhatjuk meg - leggyakrabban a férfi maszturbátorban vagy a vibrációs péniszgyűrűben, ahol a rezgésért felelős motor funkcióját látja el.

A legalapvetőbb vibrotojások általában csak néhány centiméter hosszúak, és többnyire egy vibrációs móddal rendelkeznek. Ezeket az eszközöket elsősorban a mellbimbók vagy a csikló stimulálására használják, műanyagból, fémből vagy szilikonból készülhetnek, és elemekkel működnek.

A vibrotojások középső kategóriájában valamivel nagyobb segédeszközöket is találhatunk, amelyeket távirányítóval kell vezérelni, és egy kábellel vannak a tojáshoz rögzítve. Ezek a tojások akár vibrátorként is használhatóak. Tehát a hüvelybe való behatolásra és a vagina izgatására is szolgálnak. Általában szilikonból készülnek, és mivel vízhatlanok, akár a víz alá is merítheti őket, és fürdőzés közben is játszhat velük.

A vibrotojások területén a legmagasabb szintet a vezeték nélküli vezérléssel rendelkező tojások képviselik. A hüvelybe kell helyezni őket, és ugyanúgy viselheti őket, mint a gésagolyókat. A legnagyobb varázsa azonban abban rejlik, hogy a vezérlőt átadhatja a partnerének. Amíg ön a normál háztartási tevékenységeket végzi, addig ő kapcsolgathatja a rezgésmódokat, és megfigyelheti, hogy mit csinálnak önnel a különböző vibrációs fokozatok.

Az ilyen vibrotojások vizuális oldalról nézve is szemet gyönyörködtetőek. A gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a formatervezésre és a dizájnra, a legnagyobb valószínűséggel anyagnak a higiénikus szilikont választják, és a távirányító fém elemekkel van kiegészítve. Az USB-kábeles töltés e luxus szerkezetek esetében szinte magától értetődő.

Hogyan kell használni a vibrotojásokat?

Ezen eszköz esetében is érvényes, hogy a képzeletnek semmi sem szabhat határt. Mint ahogy azt már említettük, a vibrotojásokkal az összes erogén zónát izgathatja, a közepes és a nagyobb tojások helyettesítik a kisebb vibrátort, és ezek közül néhányat a gésagolyó alternatívájaként is használhat. Az enyhe vibráció ugyanis hatékonyabbá teheti a Kegel-gyakorlatok elvégzését.

Milyen előnyei vannak a vibrotojásnak?

Vitathatatlan előnye az egyszerű tárolás és a diszkréció. Bizonyos szexuális segédeszközök kissé vulgáris benyomást keltenek, ezért sokan például szégyellik bepakolni azokat a vakációra. A vibrotojások nem feltűnőek, és nem foglalnak sok helyet.

A karbantartásuk is a javukra válik.Egy vibrotojást valóban könnyű tisztán és tökéletesen higiénikusan tartani, főleg akkor, ha szilikonból készültek. Öblítse le szappanos vízzel, fertőtlenítse és már meg is van.

A vibrotojások egyre népszerűbbek erotikus ajándékként nők vagy párok számára. A szórakozást és az izgatást, amit ez a segédeszköz nyújt, ugyanis nemcsak a nő, hanem a férfi is élvezni fogja. Ha van kedve kísérletezni, folyamatosan új dolgokat kipróbálni és felfedezni az ágyban, akkor helyezze be a vibrotojást a hüvelybe, és folytassák az anális szexszel. A tojás mindkét partnert izgatni fogja, és az élmény még a legtitkosabb vágyaikat is felül fogja múlni!

Mit kell figyelembe venni a vibrotojás kiválasztásakor?

Mindenekelőtt mérlegelnie kell, hogy milyen célra akarja használni a tojást. Ha a teste minden egyes porcikáját rezgésekkel akarja izgatni, akkor elegendő lesz egy kisebb méretű, elemekkel működő vibrotojás is.

Ha azonban igazán erőteljes rezgéseket szeretne, amelyeknek köszönhetően eljuthat a csúcsra, akár a csikló izgatásával, akár a hüvelybe való behatolással, akkor azt javasoljuk, hogy egy nagyobb méretű, többféle rezgésmóddal rendelkező, újratölthető tojást szerezzen be.

És ha egy vibráló társra vágyik a Kegel-gyakorlatok elvégzése közben, válasszon egy nehezebb tojást szilikon fogantyúval.
Szerző
Martina
2019.08.26.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
11
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...