15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Hogyan bírja tovább és elégítse ki partnerét?

Tudja magát irányítani közösülés közben, vagy a teste azt csinálja, amit akar? Az anyatermészet szemszögéből nézve a gyors magömlés nem akadály, a lényeg hogy ejakuláljon, mindegy, hogy mikor. A szexnek azonban mindkét fél számára bizonyos mértékű kielégülést kell nyújtania, és ez magában foglalja a megfelelően hosszú közösülést is.
 
Šťastný pár pri milovaní

Mikor túl korai

Mikor kell elkezdeni aggódni a korai magömlés miatt? Az orvosok nem értenek teljesen egyet ebben a kérdésben. Néhányan mérni szeretnék, és azt állítják, hogy már az is probléma, ha három percnél kevesebbet bír. Mások viszont azt állítják, hogy a korai magömlés az, amikor a tervezettnél korábban befejezi, és nem tudja megfelelően élvezni a szexet, nem is beszélve a partneréről.

Mivel a nőknek általában sokkal hosszabb stimulációra van szükségük, és szeretik élvezni a péniszt közösülés közben, számoljon legalább tíz, ideális esetben akár tizenhárom percet a teljes teljesítményre, amire szüksége lesz. A statisztikák szerint a hosszabb szex a legtöbb párt untatja, de ez nem jelenti azt, hogy az ágyban töltött hosszabb idő nem lehet élvezetes.

Hogyan lehet késleltetni?

Ha valaha is megfordult a fejében, hogy egy undok kolléganőjére, anyósára vagy hasonló szörnyetegre gondoljon, figyelmeztetjünk, ne próbálja meg. Ez nem a legjobb módszer. A legrosszabb esetben igazán undorodni fog a szextől, és a korai magömlés helyett erekció nélkül végzed. 

Szex közben az egész testtel és lélekkel jelen kell lenni. Ahhoz azonban, hogy a testét kellőképpen irányítani tudja, koncentrálnia kell. Az önkontroll például bizonyos gyógyszerek, kábítószerek és különösen az alkohol hatására elveszik. Tehát ne oldja meg a problémáit, vagy ne lazítson a szex előtt ezekkel az eszközökkel. Inkább vásároljon olyan szexuális terméket, amelyet erre a célra terveztek. 
Gyakorolja a maszturbációt. Képzelje el egy nő orgazmusát, ne a sajátját. Maszturbáljon kb. 15 percig. Hozza magát arra a pontra, ahonnan már nincs visszaút, vagy ne engedje meg magának, hogy ejakuláljon, amíg a megfelelő pillanat el nem érkezik.

Nyomja meg. Amikor maszturbálás vagy szex közben túlságosan felizgul, álljon meg, és szorítsa meg a péniszt közvetlenül a makk alatt. Próbálja meg finoman nyomni, és koncentráljon a péniszen keresztül futó húgycsőben lévő nyomásra. Ez a technika kiszorítja a vért a péniszből, és így enyhíti a szexuális feszültséget és az ejakulációs késztetést.

"Erősítse izmait". Gyakorolja a medencefenék izmait. Férfiaknak és nőknek egyaránt vannak, és akkor ismerked meg velük, amikor vizelés közben megállítja a patakot, majd újra kiengedi, és így tovább, és tovább. Ha egyszer elsajátítja ezt az egyszerű gyakorlatot, gyakorolja az összehúzódásokat mindenhol. Az íróasztalnál az irodában, az iskolában, a volán mögött. Húzza össze az izmait, tartsa bent, és számoljon tízig. Majd pihenjen. Az erősebb medencefenéki izmok segítenek az ejakuláció szabályozásában, ahogy közeledik a csúcsponthoz.

Másképp ingerelje őt. Nyomja a péniszének makkját a csiklójához. Maradjon a hüvely bejáratánál, ahol az idegvégződések a leginkább vannak. Közösülés közben koncentráljon a kis, sekély mozdulatokra, 5-7 centiméter mély behatolással. Nyomja a péniszét a G-pontjához. Tovább bírja, ha nem hatol be túl vadul.

Legyen úriember. Hölgyeké az elsőbbség! Tartsa boldoggá a partnerét. A nők képesek többszörös orgazmust átélni. Amikor segít neki az elsőhöz, megszabadul a feszültség egy részétől, hogy ki kell elégítened őt, valamint a pszichológiai szorongástól, amely a korai magömlés oka. Ezért először az ujjait vagy a nyelvét használja.
Változtassa meg a pozíciót. Nem számít, hogyan szereti a legjobban. Minden alkalommal, amikor pozíciót váltanak, időt kap arra, hogy megnyugodjon, és így egy kicsit tovább bírja. Ráadásul a szex is érdekesebb és változatosabb lesz.

A partnernek együtt kell működnie

Ha a szex nem elég hosszú, természetes, hogy a partnere nem elégedett. Sokszor azonban a nő nem tudja felmérni az általa adott ingerlést, ezért jó, ha együttműködik önnel, és a megfelelő pillanatban leállítja az ingerlést.

Ha szeretné megkönnyíteni a dolgát, vásárolhat néhány gélt, vagy spray-t a kitartás meghosszabbítása. Tartson ki tovább! :)
Szerző
András
2018.10.18.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2019.05.10.
Van valamijük, amitől tovább fogom bírni a szexet?
Jó napot, 22 éves vagyok, és olyan problémám van, hogy ha a barátnőmmel szexelek, akkor nagyon gyorsan elmegyek. Létezik valami, ami segítene késleltetni a magömlést? Ez mindkettőnknek nagyon nagy örömet okozna. Kedves Matyi. A te "problémáddal", már ha lehet egyáltalán problémának nevezni, sok férfi küzd a te korodban. Tele vagy hormonokkal, izgalommal, vággyal, hogy megismerd a másik feledet, de még mielőtt hozzáláthatnál, már vége is mindennek. Szerencsére létezik egy meglehetősen egyszerű és hatékony megoldás a korai magömlés problémájának kezelésére.
7 590
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.