Hogyan bírja tovább és elégítse ki partnerét?

Tudja magát irányítani közösülés közben, vagy a teste azt csinálja, amit akar? Az anyatermészet szemszögéből nézve a gyors magömlés nem probléma, a lényeg hogy ejakuláljon, mindegy, hogy mikor. A szexnek azonban mindkét fél számára bizonyos mértékű kielégülést kell nyújtania, és ez magában foglalja a megfelelően hosszú közösülést is.
 
Šťastný pár pri milovaní

Amikor túl korai

Mikor kell elkezdeni aggódni a korai magömlés miatt? Az orvosok nem értenek teljesen egyet ebben a kérdésben. Néhányan mérni szeretnék, és azt állítják, hogy már az is probléma, ha a férfi három percnél kevesebbet bír. Mások viszont úgy gondolják, hogy a korai magömlés az, amikor a férfi tervezettnél korábban befejezi, és nem tudja megfelelően élvezni a szexet, nem is beszélve a partneréről.

Mivel a nőknek általában sokkal hosszabb stimulációra van szükségük, és szeretik élvezni a péniszt közösülés közben, számoljon legalább tíz, ideális esetben akár tizenhárom percet is a teljes teljesítményre, ennyi időre valószínűleg szüksége lesz. A statisztikák szerint a hosszabb szex a legtöbb párt untatja, de ez nem jelenti azt, hogy az ágyban töltött hosszabb idő ne lehetne élvezetes.

Hogyan lehet késleltetni?

Ha valaha is megfordult a fejében, hogy egy undok kolléganőjére, anyósára vagy hasonló "szörnyetegre" gondoljon, figyelmeztetjük, ne próbálja meg. Ez nem a legjobb módszer. A legrosszabb esetben igazán undorodni fog a szextől, és a korai magömlés helyett erekció nélkül végzi. 

Szex közben az egész testtel és lélekkel jelen kell lenni. Ahhoz azonban, hogy a testét kellőképpen irányítani tudja, koncentrálnia kell. Az önkontroll például bizonyos gyógyszerek, kábítószerek és különösen az alkohol hatására elveszik. Tehát így ne oldja meg a problémáit, vagy ne lazítson a szex előtt ezekkel az eszközökkel. Inkább vásároljon olyan szexuális terméket, amelyet direkt erre a célra terveztek. 
Gyakorolja a maszturbációt. Képzelje el egy nő orgazmusát, ne a sajátját. Maszturbáljon kb. 15 percig. Hozza magát arra a pontra, ahonnan már nincs visszaút, vagy ne engedje meg magának, hogy ejakuláljon, amíg a megfelelő pillanat el nem érkezik.

Nyomja meg. Amikor maszturbálás vagy szex közben túlságosan felizgul, álljon meg, és szorítsa meg a péniszt közvetlenül a makk alatt. Próbálja meg finoman nyomni, és koncentráljon a péniszen keresztül futó húgycsőben lévő nyomásra. Ez a technika kiszorítja a vért a péniszből, és így enyhíti a szexuális feszültséget és az ejakulációs késztetést.

Erősítse izmait. Eddze a medencefenék izmait. Férfiaknak és nőknek egyaránt vannak, és akkor ismerkedhet meg velük, amikor vizelés közben megállítja a patakot, majd újra kiengedi, és így tovább, és tovább. Ha egyszer elsajátítja ezt az egyszerű gyakorlatot, gyakorolja az összehúzásokat mindenhol. Az íróasztalnál az irodában, az iskolában, vagy akár a volán mögött. Húzza össze az izmait, maradjon így, és számoljon tízig! Majd pihenjen. Az erősebb medencefeneki izmok segítenek az ejakuláció szabályozásában, ahogy közeledik a csúcsponthoz.

Másképp ingerelje kedvesét. Nyomja a péniszének makkját a csiklójához. Maradjon a hüvely bejáratánál, a legtöbb az idegvégződés. Közösülés közben koncentráljon a kis, nem túl széles mozdulatokra, 5-7 centiméter mély behatolással. Nyomja a péniszét a hölgy G-pontjához. Tovább bírja majd, ha nem hatol be túl vadul.

Legyen úriember. Hölgyeké az elsőbbség! Tegye boldoggá a partnerét. A nők képesek többszörös orgazmust is átélni. Amikor hozzásegíti őt az elsőhöz, megszabadul a feszültség egy részétől is, hogy ki kell elégítened őt, valamint a pszichológiai szorongástól, amely a korai magömlés oka. Ezért először az ujjait vagy a nyelvét használja.
Változtassa meg a pozíciót. Nem számít, hogyan szereti a legjobban. Minden alkalommal, amikor pozíciót váltanak, időt kap arra, hogy megnyugodjon, és így egy kicsit tovább bírja. Ráadásul a szex is érdekesebb és változatosabb lesz.

A partnernek együtt kell működnie

Ha a szex nem elég hosszú, természetes, hogy a partnere nem elégedett. Sokszor azonban a nő nem tudja felmérni az általa adott impulzust, ezért jó, ha együttműködik önnel, és a megfelelő pillanatban leállítja az ingerlést.

Ha szeretné megkönnyíteni a dolgát, vásárolhat néhány gélt, vagy spray-t a kitartás meghosszabbítása. Tartson ki tovább! :)
Szerző
András
2018.10.18.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.04.02.
Az igazság a G-pontos hüvelyi orgazmusról
Egyes nők már átélték az orgazmust a G-pont stimulálásával, és meg mernének esküdni, hogy ez a legjobb dolog, ami valaha is történt velük. Mások próbálták megtalálni, de sikertelenül. Valaki imádja, ha ezen a helyen izgatják, valaki csak egyszerűen szereti, valaki meg egyenesen utálja. Ráadásul még a tudósok sem értenek egyet abban, hogy valóban létezik-e a G-pont. A jó hír az, hogy célzott kutatást végeztek, és így végre jobban megérthetjük a hüvelyi orgazmust és a G-pontot.
6 673
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...