Erotikus történet: Este bilincsben

Amikor azt mondtam a feleségemnek, hogy szeretnék valami újat kipróbálni a hálószobában, nem így képzeltem el. De annál kellemesebb volt a meglepetés, amit Erika aznap este készített nekem. Mindent rá és az ő ötleteire kellett volna hagynom. Az este nagyon izgalmas volt, úgy éreztem magam, mint egy színész egy filmben... Egy felnőtt filmben.
BDSM az ágyban
Először egy maszkot tett az arcomra, hogy ne lássam, mi fog történni. Lassan és érzékien teljesen meztelenre vetkőztetett, és az ágyra fektetett. Széttárta a lábaimat, széttárta a karjaimat. Számítottam a bilincsre, de azt nem tudtam, hogy képtelen leszek bármilyen mozgásra. Teljesen meztelenül feküdtem az ágyunkon, és vártam, hogy Erika mit fog kitalálni.

Hirtelen megérintette a már majdnem megkeményedett farkamat, és elkezdte azt is összekötözni. Nagyon kellemes volt, az enyhe fájdalom ellenére. A következő pillanatban azonban valami hideg dologgal megérintett, közvetlenül a heréim alatt. És a végbélnyílásom felé mozgatta ezt a kütyüt. Hirtelen belenyomta a lyukamba, és a kütyü szilárdan a helyén maradt. Még soha nem volt bennem anális dugó, de meglepően jó volt."Tetszik?" kérdezte, de mielőtt válaszolhattam volna, felemelte a fejemet, és egy szájpecket tett a számba. Először megijedtem. De Erika szigorúan visszatett a matracra, és hosszú körmeit a mellkasomba vájta.
"Ha nem, akkor úgysem lesz más választásod!" - folytatta. "Ma én vagyok az úrnőd, és minden az én örömömről szól. Te csak a játékszerem vagy!"

Abban a pillanatban felült a farkamra.

Meglovagolt, és úgy nyögött, ahogy még soha nem hallottam nyögni a házasságunk négy éve alatt. Egy pillanatra sajnáltam, hogy nem élvezi annyira a klasszikus szexet, de az izgalom ebben a helyzetben elsöprő volt. Hihetetlenül élveztem a tehetetlenséget. Soha nem voltam még alárendeltebb helyzetben, de Erika és én biztosan meg fogjuk ismételni ezt az estét.

Valahol mindezek között sikerült óvszert húznia rám, nem azért, mert meg akartuk védeni magunkat, hanem mert Erika rendkívül mohó volt. Annyira nedves volt, hogy folyamatosan gyönyörűen fröcskölt. Orgazmusai egymás után jöttek, és kéjes kiáltásai bizonyára visszhangoztak a környező lakásokban.

Eljött az én orgazmusom is.

A kanos feleségembe spricceltem, de őt nem érdekelte, nem hagyta abba a lovaglást. És a megkötözött farkam sem akart lelepleződni, így még kétszer elélvezett rajtam.

Aztán felállt és otthagyott.

Egy szó nélkül, anélkül, hogy kioldozott volna a bilincsekből. 

Ott hagyott feküdni az orgazmus utáni kimerültségben, miközben ő élvezte a forró zuhanyt...
Szerző
Simon
2022.07.13.
B.
2022.07.14.
Tetszik;)

További blog

Jobb szex
2020.04.14.
Ismeri a szextamponokat?
Ismeri ezt a nagyszerű újdonságot, ami a menstruációs szextamponok formájában jelent meg? Sok nő még mindig megtagadja a szexet a menstruáció alatt, mert ez továbbra is tabunak tűnik a számukra. Érdekes, hogy éppen a menstruáció időszakában nagyobb a nők szexuális étvágya, a magasabb hormonszint miatt, és ez erősen arra csábítja őket, hogy minőségi közösülésben legyen részük. Az összes higiéniai intézkedés betartása esetén a menstruáció alatt sem kell félni a szextől.
1 880
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...