Erotikus történet: Egy párizsi szállodában

Nehéz hetem volt. A munkahelyemen a termékfejlesztésünk az utolsó szakaszához közeledett, ezért gyorsan el kellett repülnöm Párizsba, ahol a cég, amelynek már 10 éve dolgozom, székhelye van. Ráadásul nemrég találkoztam az exemmel, ami csak emlékeztetett arra, hogy milyen régóta vagyok egyedül.
Na hoteli s gigolom
Ugyanakkor jó vagyok a munkámban, jól végzem és élvezem is, de néha szeretném magam mögött hagyni a felelősséget és valami őrültséget csinálni.

A terv világos volt, bécsi repülőtér - irány Párizs. A repülőút eseménytelenül telt, és megérkezés után bejelentkeztem a szállodába. Másnap egy közel 10 órás üzleti megbeszélésen vettem részt. Mind az előadásom, mind az azt követő találkozó sikeres volt, és további értékes kapcsolatokat szereztem. A leghízelgőbb azonban az az elismerés volt, amelyet a vállalat vezetőjétől kaptam.

A sikeres munkanap után Párizs utcáin egy új pár luxuscipővel ajándékoztam meg magam. Átsétáltam a városon a szállodámba, ahol a vacsorához rendeltem egy pohár proseccót. A bárpultnál ült egy férfi, aki rám mosolygott. Nagyon jól nézett ki, de nem volt kedvem megint végigcsinálni a randizós kérdések körét. Néha úgy érzem, hogy a férfiak azt hiszik, szükségünk van rájuk, hogy megmentsenek minket. Én jelenleg abban a szakaszban vagyok, amikor büszke vagyok arra, milyen jól eltartottam magam becsületes, kemény munkával sok éven át, teljesen egyedül. Még azt is észreveszem, hogy izgalomba hoz a gondolat, hogy én vagyok a főnök.

Kissé felszisszentem, amikor hirtelen a férfi a bárból odajött hozzám. Egészen elfogadhatóan beszélt hozzám angolul. Kellemesen beszélt, ami felkeltette az érdeklődésemet. Denis néven mutatkozott be, és egy pillanat múlva megkérdezte, hogyan képzelem el a legvadabb fantáziámban a ma este további részét. Meglepődtem, de úgy tűnt, a prosecco a fejembe szállt egy fárasztó nap után, és azt mondtam neki, hogy szeretném megünnepelni a karrierem sikerét, de a felesleges beszéd nélkül. Arra számítottam, hogy elszáll tőle a kedve. De Denis felém hajolt, és azt mondta, el tudja intézni. Elmosolyodott, és hozzátette, hogy nagyon megtisztelne, ha igénybe venném a gigolo szolgáltatásait. Felcsillant a szemem, és egy apró pillanatra elfelejtettem becsukni a számat. Sok gondolat repült át a fejemen, de ahelyett, hogy felesleges szónoklattal rontottam volna el a pillanatot, inkább azt mondtam, hogy szeretném. Denis finoman átfogta a derekamat, váltott néhány francia szót a csapossal, és bekísért a szobámba. Még a liftben közölte velem, hogy nincs miért aggódnom, és ha meggondolnám magam, bármikor megállhatunk. De addigra már a falhoz szorítottam, megcsókoltam, a nadrágján keresztül megfogtam az ágyékát, és közöltem vele, hogy ma én vagyok a főnök. Elmosolyodott, és azt mondta, hogy ezzel nincs semmi gondja.

A szállodai kártyával kinyitottam a szoba ajtaját, és gyorsan bementünk. Szenvedélyesen csókolóztunk. Megszorítottam Denis feszes fenekét és elégedetten nyögtem. Szűk szoknyát, blúzt, zakót és magassarkú cipőt viseltem. Levettem a kabátomat, ledobtam a székre, majd leültem rá, és elegánsan keresztbe tettem a lábaimat. Új "játékszeremnek" azt mondtam, hogy szeretném, ha csinálna nekem egy sztriptíztáncot. Kár lenne nem kihasználni, milyen gyönyörű teste van. Denis mozogni kezdett a helyi párizsi rádióállomás zenéjének ritmusára, amit gyorsan sikerült ráhangolnunk.

Először a mellkasát mutatta meg, ki volt formálva, de legfőképpen tudta, hogy mit csinál. Hamarosan már csak a boxeralsójában állt előttem, és finoman ringatta a csípőjét. Elkezdtem tapogatni a testemet, amikor odasétált hozzám, és csókolgatni kezdte a vádlimat, egyre feljebb és feljebb mozogva. Ekkor megállítottam őt a lábammal, és a sarkos csizmámat finoman a mellkasába ástam. Felnézett rám, én pedig egy pillantással és egy mozdulattal jeleztem, hogy azt akarom, hogy kinyaljon. Felengedtem a lábaimat, és élveztem a francia nyelvtudásomat. Denis kezei körbefogták a fenekemet és a száramat, és lassan felemelt a levegőbe. Méhemet a csípőjéhez szorítottam, és dörzsölődtem a megkeményedett farkához.

Az ágyhoz vitt, ahol levetkőztetett, és elkezdett ujjazni. Közben sikerült a többi erogén zónámat is stimulálnia. Egyszer a mellbimbóimat ingerelte, majd ismét a számba dugta az ujjait, én pedig kéjesen szopogattam őket. Megkértem, hogy vegyen óvszert. Aztán mondtam neki, hogy feküdjön a hátára. Letelepedett a luxus hotelágyba, én pedig szépen felnyergeltem, mint egy lovat. "Ez aztán a lovaglás lesz!" Gondoltam. Ringattam a medencémet, és minden izmom összehúzódott, majd ellazult az izgalomtól. Felgyorsítottuk a tempót, és nyögdécselve hallgattuk a falnak csapódó fejtámla ritmusát. Pattogtam ezen a szexi férfin, és úgy éreztem magam, mint a legnagyobb úriasszony, aki azt csinál, amit csak akar. Egy pillanattal később négykézlábra fordultam, ő hátulról jött, én pedig a tükörképünket néztem. Még néhány pornószínésznő sem szégyellné ezt a pillantást. Hátrafelé fordított pózban mindig könnyebben elélvezek, és éreztem, hogy közeledik. Felkiáltottam, hogy többet akarok, ezért Denis erősebben tolt. Még mindig a csiklómat masszírozta, és ekkor elmentem.

Bementem a zuhany alá, de az ajtót résnyire nyitva hagytam, és mondtam Denisnek, hogy csatlakozhat. Nekem már mindegy volt. A zuhany alatt még egy rövid masszázst adott nekem, majd együtt mentünk ki, hogy elintézzük a jutalmát....
Szerző
Veronika
2023.11.20.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2019.09.30.
Mi történik a női testtel a menstruációs ciklus alatt?
A menstruációs ciklus alatt a női test folyamatosan alkalmazkodik a hormonális változásokhoz, amelyekkel szembe kell néznie a ciklus 28 napos időszaka során. Míg a legjelentősebb változások, mint pl. a hangulatingadozások és a fizikális tünetek már egy héttel a menstruáció előtt megjelennek, de a menstruáció első napjától kezdve nem kevés olyan dolog zajlik le a nő szervezetében, amelyek különös hatással vannak a pszichére és a fizikai jólétre.
1 854
0
Jobb szex
2020.04.14.
Ismeri a szextamponokat?
Ismeri ezt a nagyszerű újdonságot, ami a menstruációs szextamponok formájában jelent meg? Sok nő még mindig megtagadja a szexet a menstruáció alatt, mert ez továbbra is tabunak tűnik a számukra. Érdekes, hogy éppen a menstruáció időszakában nagyobb a nők szexuális étvágya, a magasabb hormonszint miatt, és ez erősen arra csábítja őket, hogy minőségi közösülésben legyen részük. Az összes higiéniai intézkedés betartása esetén a menstruáció alatt sem kell félni a szextől.
2 209
0
Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
185
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...