Erotikus történet: Hívatlan vendég

Véget ért a tanév, és Dávid hosszú idő után végre elment az osztálytársaival egy közös hétvégére. Éppen befejezte a középiskola utolsó évét, és egy felejthetetlen hétvégét szeretett volna átélni. Mindannyian jól akarták érezni magukat és lazítani, így az alkoholfogyasztás is tervben volt, és senki sem tervezte, hogy józan marad. Váratlan vendég, erotikus történet.
Az eredeti tervek szerint először tutajozni mentek volna le a folyón. Ez azonban a rossz időjárás miatt elmaradt, így a csoportnak az egész hétvégét a nyaralóban kellett töltenie. De persze ez nem okozott nekik problémát, tudták, hogyan kell élvezni az együtt töltött időt. A szórakozás gyakorlatilag megállás nélkül zajlott.

Dávid volt a legidősebb és legfelelősségteljesebb a csoportban. De ezúttal szó szerint követelte, hogy rendesen megünnepeljék az életet.
Szükség volt azonban arra, hogy egy kicsit feltöltse az energiáját is. Ezért bement a szobájába éjjel három óra körül.

A szálláson, ahol laktak, csak három nagy hálószoba volt, és több mint húszan voltak. Így minden szobában több mint elég ágy volt. A legtöbben kint szórakoztak a kertben. Ezért remélte Dávid, hogy nyugodtan, zavartalanul lefekhet.

Nagyon fáradt volt, a sok ünneplés szó szerint tönkretette. Korábban lezuhanyozott, most csak átöltözött, és betakarózott a paplannal. A kellemesen hűvös ágy nagyon gyorsan álomba ringatta, de amikor éppen kezdett elaludni, hallott valamit. Határozottan nem volt egyedül a szobában.

Úgy tűnt, hogy valaki nagyon jól regisztrálta az érkezését, de igyekezett csendben maradni, amíg úgy tűnt, hogy Dávid elaludt. De a feje mögött az ágyon lévő paplan halk zizegése felébresztette. 

A feje mögött igazán érdekes dolgok kezdtek történni. Valaki határozottan élvezte. 

A paplanok zizegését hamarosan más hangok váltották fel, például testnedvek halk csobogása vagy tompa sóhajok. Szenvedélyes szex folyt mellette! Még senkit sem kapott el ilyen helyzetben, és még azt sem tudta, hogy ki is lehet valójában a szobában. 
 
Hiszen Tibor, a tornatanáruk az elsők között ment aludni! Lehet, hogy ő volt az, aki lefeküdt az egyik osztálytársával? De várjunk! Hiszen ez Karin, a legszexibb lány az osztályukban! Bár gyönyörű hangját nyilvánvalóan tompította Tibor tenyere, de ez csakis ő lehetett.

Tényleg ők ketten szexelnek?! Tornatanáruk éppen a legszebb osztálytársnőjét megdugja? Erről álmodni sem mert volna. Arról nem is beszélve, hogy ott lesz. Gyakorlatilag centikre tőlük!

A helyzet gyorsan izgatni kezdte. Olyannyira, hogy a vére gyorsan elkezdett a pizsamanadrágjába áramlani... Megragadta a farkát, és még mindig csendben azon töprengett, hogy mit tegyen. Annyira szeretett volna csatlakozni a szexelő párhoz! Saját maga akarta megtapasztalni ezt a szenvedélyt és állatiasságot.

Dávid hormonjai lassan, de biztosan eluralkodtak rajta. A szex a feje mögött épp a legjobb formáját hozta, és a sok hangoskodásból egyértelmű volt, hogy Tibor és Karin egyhamar nem fognak leállni. Amikor végre összeszedte a bátorságát, egy kicsit megmozdult az ágyában.

A mozdulat elég volt ahhoz, hogy ismét felfigyeljenek rá. Mindketten megdermedtek, és várták, hogy David átfordul-e a másik oldalára, és alszik-e tovább. De ehelyett megszólalt.

“Nem akarok zavarni. Valójában... gondolkoztam, hogy megszólaljak-e... de,” mondta Dávid, de a válasz csak üres csend volt. Tibor és Karin némán várakoztak. Dávid kihasználta a várakozást, hogy többet mondjon.

“Ha nem bánjátok...szeretnék csatlakozni, ha szabad..”

Ismét nem jött válasz, de helyet csináltak neki az ágyon. 

Még mindig az ágyán ülve kezdett vetkőzni. Szíve gyorsan dobogott, jeges és izzadt kezei remegtek az izgalomtól. Levetkőzött, felállt, és teljesen meztelenül, merevedő farkával, a sűrű sötétségben a szomszédos ágyhoz lépett. Lassan felült, és odalépett hozzájuk.

A szobában tapintható volt az izgalom. Ők akarták. Mindhárman akarták. Együtt.

Dávid szíve már majdnem kiugrott a mellkasából, amikor Karin, még mindig teljesen szótlanul, hirtelen megragadta az álló farkát. Karin azonban nem kezdte el kiverni, hanem rögtön rátapadt. Ajkaival megszívta a makkját, és egyre tovább és tovább ment...amíg a torkában nem volt egészen a gyökeréig.

Dávid hatalmasat sóhajtott.

Remélte, hogy Karin folytatja a szopást, de az osztály legszebb lánya hirtelen eltávolodott a farkától. A tenyerét a férfi mellkasára tette, és megparancsolta neki, hogy feküdjön le. Dávid a hátára feküdt, és várta, hogy mi fog történni. Karin keze eltávolodott a farkától, és abban a pillanatban a barna hajú lány ráült Dávid arcára. Érezte Karin nedves lyukának illatát, amelyet a szájához kezdett dörzsölni.

David megragadta a lány feszes kis fenekét, és úgy szopogatta a csiklóját, mint egy éhes állat. Karin felnyögött, amikor aztán egy kéz ismét megragadta David farkát. Karin azonban ebből a pozícióból nem érhette el... Tibornak kellett lennie. Dávid egykori tornatanára megragadta a farkát, és elkezdte dörzsölni valamihez. Mire Dávid felfogta, hogy mi is történik valójában, a férfi segge már rácsúszott.

Nemrég még diák volt, most pedig a saját osztálytársát nyalta, aki ráült az arcára, és védtelenné tette, ami a teste többi részét illeti. Nem tudott - és valójában nem is akart - védekezni az ellen, ami a farkával történt. Tibor szűk seggében találta magát, és ez tetszett neki. Ez egy eddig ismeretlen érzés volt. 

Váratlan hármasa volt, amit néhány órával korábban biztosan senki sem jósolt volna meg az érintettek közül. A farkát mélyen a férfi seggébe dugta, közben Karint nyalogatta, és a következő pillanatban érezte, hogy Tiboron végigfut a borzongás.

Meleg folyadék fröcskölte Dávid hasát.

Ekkor már ő sem tudta tovább visszafogni magát. Tibor végbélnyílása összehúzódott, és ez még jobban ingerelte Dávid farkát. Eljutott a csúcsra. Forró magját egyenesen a tanárába spriccelte, és életében először megtöltötte vele egy férfi végbélnyílását.
 
Ez volt a legizgalmasabb dolog, amit valaha is átélt, és kételte, hogy valaha is fog ennél jobbat tapasztalni.
Szerző
Simon
2022.05.20.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2020.09.21.
Hogyan élvezheti a szexet a zuhany alatt?
Időnként az az érzésünk támad, hogy a zuhany alatti szex csak a romantikus filmekben jelenik meg, és a való életben ez egy olyan dolog, amiről csak álmodozhatunk. A gyakorlatban ez a jelenet teljesen másképp néz ki - minden csúszós, a víz folyik a szemébe, és lassan eltűnik a szerelmeskedés vágya. A vágy azonban nem ismer határokat, és a szex a zuhany alatt valóban megélénkítheti a kapcsolatot. Szóval hogyan élvezheti azt a lehető legjobban?
1 520
0
Szexuális egészség
2019.10.10.
Hogyan érhető el a kemény erekció?
A szexuális élet elején a kemény erekció magától értetődik, és a férfinak eszébe sem jut, hogy egyszer olyan fázisba kerül, amikor már nem fog minden olyan gyorsan és egyszerűen menni. Az erekció csökkenése, ha képtelen elérni a merevedést, vagy folyamatosan puha a pénisze - ezek mind azok a problémák, amelyekkel a fiatalabb férfiak is egyre gyakrabban szembesülnek. A stressz, a rossz életmód, az egészség elhanyagolása, az alváshiány vagy a magas karrier-törekvések olyan mértékben felboríthatják a szervezetet, hogy az a szexuális élet minőségén is tükröződik.
6 674
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.