Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Fleshlight Girls - Elsa Jean Tasty vagina

6 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fleshlight Girls - Elsa Jean Tasty vagina

6 értékeléseket
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
29 995
Ft
PLUSZOK:
 • Csúcsminőségű valósághű anyag
 • Tagolt belső szerkezet
 • Híres pornószínésznő autentikus hüvelylenyomata
 • Szűk nyak
 • Nem feltűnő és diszkrét kialakítás - elemlámpára emlékeztet
Termékleírás
Egy férfi maszturbáló, melyet ha kipróbál, azon nyomban elfelejti, hogy mire szolgál a jobb keze! Ez a segédeszköz a híres pornószínésznő, Elsa Jean, hüvelyének autentikus öntvénye, így bármikor felfedezheti a belső tereit, és belebújhat a színész kollégái bőrébe!

BELSŐ SZERKEZET

A maszturbáló kéjcsatornája keskeny, a kiálló részeknek és barázdáknak köszönhetően tökéletesen megmarad benne a síkosító. A játék egész ideje alatt a maszturbáló simán és kellemesen csúszik. A belső szerkezet teljes hosszában stimulálja a péniszt, a maszturbáló vége pedig speciálisan van kialakítva - beleütközik a makkba - a változatos, lekerekített kiemelkedések precízen masszírozzák a fitymát.
A belső üreg Tasty textúrája a nyomás révén összenyomja a péniszét, ami akkor jelentkezik, amikor a pénisz a maszturbáló falához dörzsölődik. Miután végzett, szó szerint olyan lesz, minta kicsavarták volna, és a pénisze elégedettebb lesz, mint valaha. 
Más maszturbálókkal ellentétben a Fleshlight nem egy külön bajnokság, hanem egy külön sport!
 
HASZNÁLAT

A Fleshlight használatát leginkább síkosítóval ajánljuk. Jobban mondva, síkosító nélkül nem fog menni. Az anyag egyedülálló tulajdonságainak megőrzése érdekében vízbázisú síkosító, esetleg speciális hűsítő vagy melegítő hatású Fleshlight síkosító használatát javasoljuk. Alaposan síkosítsa meg a terméket és a péniszét is, hogy valóban élvezetessé tegye a használatot, és ne tegyen kárt magában.

TIPP: Meleg vízzel melegítse fel a Fleshlight-ot testhőmérsékletűre. Elég csak pár percre vízbe meríteni.
TIPP2: A Fleshlight alján retesz található, amelynek a segítségével ön határozhatja meg a vagina által létrehozott nyomást. Ön döntheti el, hogy szűkebbet, vagy inkább tágabbat szeretne.

Védelem és karbantartás

A karbantartás tényleg nagyon egyszerű. Csak mossa meg meleg vízzel, szárítsa meg és tegye vissza a dobozba. Az anyag összes tulajdonságának minél hosszabban tartó megőrzése érdekében a gyártó speciális Fleshlight hintőpor használatát javasolja (elegendő a babahintőpor is). Tapasztalataink szerint azonban a hintőpor használata nem szükségszerű.

Anyag

A Fleshlight® egy szabadalmaztatott, kiváló minőségű Real Feel SuperSkin anyagból készül, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy tökéletesen imitálja az igazi szex érzéseit.
Az anyag lágy, finom és rugalmas. A pénisz beillesztése után alkalmazkodik, és úgy öleli körül a péniszt, mint egy valódi hüvely. 

CSOMAGOLÁS

Maga a Fleshlight nagyméretű zseblámpa formájú, fehér kemény műanyag tokban, ami papír- vagy pléhdobozban van szállítva. A gyártó ezt néha váltogatja.
A csomagolás diszkrét és nem feltűnő. A bezárás után az efféle dolgokban kevésbé jártas személy nem fogja tudni, miről van szó.

Méret

 • hossza tokkal együtt: 25 cm
 • átmérő tokkal együtt (felső rész): 9,5 cm
 • átmérő tokkal együtt (alsó rész): 6 cm
 • vagina hossza: 23 cm
 • vagina átmérője (felső rész): 9 cm
 • vagina átmérője (alsó rész): 4,5 cm
KI ELSA JEAN?

Pornószínésznő, akinek az arcát és a testét senkinek sem kell bemutatni. A kisebb mellek, bájos, angyali babaarc és hosszú szőke haj mindenki számára ismert, aki néha-néha illetlen oldalakra téved.

Magasság: 162 cm
Súly: 47 kg
Mellméret: A
Kedvenc póz: misszionárius
Hol találkozhat vele: Canton, Ohio
Twitter: @ElsaJeanxxx
Instagram: @elsajeanofficial
 
Recenziók (3)
Kovács
2022.04.23.
Nagy
2022.02.19.
Tomanicz
2021.06.19.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6695
Hosszúság: 25,0 cm
Használható hosszúság: 23,0 cm
Átmérő: 9,5 - 6,0 cm
Alak: Vagina
Anyag: CyberSkin
Felület: Strukturált
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.