Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Erotikus történet: Még mindig csak egy fiú ...

Az irodában egy íróasztalon ültem úgy, hogy ne láthassa a piros színű fűzős bugyim, amelyet kifejezetten erre a napra viseltem. Mondtam magamnak, hogy 14:58-ig várok. Ha addigra nem jelenik meg, hazamegyek.
Šéfka v kancelárií v podväzkoch
Felkaptam a holmimat, és a táskámba dobtam őket- kulcsokat, telefonom, naplóm,… .Valaki meleg tenyerét éreztem a fenekemen. Próbáltam komoly lenni, de megörültem. ,,Késel”, - mondtam neki szigorúan, és nem akartam megfordulni. Megfordított, egyik kezével érzékenyen megragadta a hajam, de dominánsan meghúzott. Amint a nyakamhoz közeledett, beleharapott.

Figyelmesen néztem rá. Fekete hajára, barna szemeire a tökéletes ajkára és a lába közé. A nadrágja alatt láttam, hogy megnő a farka. ,,Azt hittem, véget akarsz vetni ezeknek a dolgoknak. Legutóbb azt mondtad, hogy egyenrangú partnert keresel”, barátságosan elmosolyodtam. Bár nekem nem kellett a válasza. Pontosan tudtam, mit gondol és mit érez.

Leültem a fotelba, amelyben egész nap próbáltam magabiztosnak és megbízhatónak tűnni ügyfeleim előtt. És most, pontosan ugyanazon a fotelen ülök egy férfi vagy egy fiú péniszével, aki belém szeretett. Tudattam vele, hogy soha nem adom vissza neki ezeket az érzéseket.

Közelebb húztam magamhoz, miközben farkát mélyebben nyomta a torkomba. Éreztem, hogy még jobban keményedik. A tenyeremmel megszorítottam a fenekét, és megpróbáltam még mélyebbre benyomni. Fulladni kezdtem. Elhúzódtam, és megpróbáltam mély lélegzetet venni, nyállal végigfutva az ajkaimon, és az államon.

Az ajkaim közé megfogtam kemény farkának hegyét. Meglepett, amikor felemelt és a farkára csúsztatott. Minden szó, és engedélyem nélkül. Ma átvette az uralmat. És egyre jobban kezdett tetszeni.

Könyökömmel a szerződésekre, és az életrajzokra támaszkodtam. Figyeltem az A4 sarkában lévő arcokat, de az egyetlen arc, amelyet abban a pillanatban el akartam képzelni az a férfié volt, aki éppen hátulról csúszott belém. A farkát a gyökeréig csúsztatta be, majd kihúzta. Minden egyes mozdulatot maximálisan éreztem és élveztem. A bugyim összekötötte a bokámat, így esélyem sem volt megmozdulni.

Sóhajaink az egész folyosón hallatszottak. Munkamániás vagyok, és utoljára hagyom el a munkát, úgyhogy szerencsére már senki sem volt ott. Gondolkodási folyamataimat megszakította, hogy az íróasztalra dobott. Holnap biztosan találok egy zúzódást a fenekemen, és emlékszem, milyen nagyszerű szexet folytattam egy újabb igényes, munkanap végén.

Felé fordultam és csókolni kezdtem. A kezembe vettem nedves farkát, és finoman kezdtem ugratni, és abban az állapotban tartani, ahogyan kihúzta belőlem. Leültem egy székre, és széttártam a lábam a levegőben. Fogaival finoman megszorította a szeméremajkait. A lábaim remegtek a fáradtságtól és az izgalomtól. Elégedett nyögéseim az egész irodában lebegtek, és addig nem állt le, amíg nem értem el a csúcsot. Abban a pillanatban, amikor a puncim összehúzódott az orgazmus során, ismét belém merült.

Nem tartott sokáig, és a sóhaja hangosabb volt. Nem állt meg, és a feje hátradőlt. A csúcspontja alatt a plafont bámulta. Próbáltam megragadni a tekintetét, de nem sikerült, amíg nem ért véget. Izzadtan és elégedetten nézett rám.

Felvette nadrágját, és csendben öltözött. Leszálltam az asztalról, és ugyanezt tettem. Alig vártam, hogy hazaérjek és lezuhanyozzak egy őrült nap után. Mielőtt elment, barátságos puszit adtam a homlokára. Észrevettem csalódott arckifejezését. Bólintottam neki és megköszöntem. Egyedül hagyott az irodában.

Kikapcsoltam a számítógépet, megtisztítottam az asztalt, és a holmimat a táskámba dobtam. Az életrajzok teljesen megsemmisültek. "Még egy kört kell csinálnom", gondoltam, lekapcsoltam az irodában a villanyt, és bezártam.
Szerző
Andy Moravek
2021.05.24.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...