Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Erotikus történet: Elégedetlen maradtam

Vártam az osztály előtt, és idegesen szorítottam a papírokat. Bő 20 percbe telt, mire az osztály összes tanulója távozott. Dühösen néztem rájuk, de ez egyáltalán nem segített. Nem volt más választásom csak várni. Reméltem, hogy még ma találkozunk.

A diákok távozása után csend lett az osztályteremben. Csak rendszeresen kopogtatott az ujja a billentyűzeten. Szinte lábujjhegyen sétáltam. Nem akartam elpusztítani ezt a csodálatos csendet.

Nem is nézett rám. Munkájára összpontosítva folytatta az írást, amíg ötletét szöveggé változtatta. Csak ezután fordult felém, és felidézte azt a mosolyt, amely világossá tette számomra, hogy mire gondol és mit akar. "Egész nap rád gondoltam", mondta, és a megfogta a fenekemet. 

Abban a pillanatban, amikor az ujjai a lábam közé kerültek, és megtudta, hogy ma nincs bugyim, még intenzívebben mosolygott. Ujjaival szemérem ajkaimat szétnyitotta. Remegtem, ami azt jelentette, hogy az izgalmam folytatódott, nedves voltam és készen álltam.

Bezárta és becsukta az ajtót. A hátamat a hideg falnak támasztottam, és a lábát az enyém közé tolta, hogy széthúzza őket. Nem tiltakoztam, és hagytam, hogy felkészítsen. Letérdeltél, és a lehető legmélyebbre dugta a nyelvét nedves ajkaim közé. A testem azonnal reszketéssel válaszolt, és hangos nyögés jött ki a számból. Tenyerével eltakarta a számat és azt mondta: "Csend legyen!"

Nyomást éreztem, és egy pillanat alatt belém nyomta két ujját. A hüvelyem egy pillanatra meghúzódott, de beengedte őket. 

Egyik kezével ledobta az összes papírt az asztalról mint a filmekben, másik kezével azonban még mindig engem fogott meg, majd rá helyezett. A hátamon feküdtem, és a levegőbe emeltem a lábaimat. Köpött a lábam közé, és éreztem, hogy a hideg nyála lefelé folyik a végbélnyílás felé. Még egyszer megismételte, és egyik ujjával masszírozta a végbelemet, amíg az ujja belemerült. Eleinte a hideg rázott meg. Vettem egy mély lélegzetet, és a körmeimet a tenyerembe nyomtam. Egy pillanatra abbahagyta és kihúzta mutatóujját. Nem is volt időm megnyugodni, és az ujját a farka helyettesítette.

Nagyon óvatosan és lassan belém nyomult, folyamatosan figyelve a reakcióimat. Megpróbáltam mosolyogni, de inkább nem akarnám látni a vigyoromat a tükörben. Biztos viccesen néztem ki.

Lassan kezdett mozogni, keskeny análisom érezte minden mozdulatát. Szinte teljesen kihúzta és újra becsúsztatta. Eleinte érzékenyen csinálta, de fokozatosan felgyorsult, és én nagyon élvezni kezdtem. Kezével fogta a melleimet és ugratta a mellbimbóimat.

Még a csúcspontja előtt sem hagyta abba. Megragadta a combjaimat, és folyamatosan rám nézett. Egyre erősebben baszott, légzése felgyorsult, amíg ordítás hallatszott a szájából, ami azt jelentette, hogy intenzív orgazmust él át. Még mindig nem állt le, folyton rám nézett, és még mindig sóhajtozott.

Úgy éreztem, hogy az análisom tele van spermával, amelyet ő egy pillanattal ezelőtt spriccelt bele. Néhány csepp a földre is esett, amelyet ügyesen letörölt egy zsebkendővel, és a kukába dobta. Amikor felvettem a fehérneműmet, mögém állt, és éreztem a meleg leheletét. Kihívóan előrehajoltam, és azonnal éreztem, hogy újra felállt a farka. "Vissza kell térnem a munkához", elmosolyogtam magam, de nem fordultam meg, csak tovább öltöztem.
Kezével megszorította a fenekem, és csókolgatni kezdte a nyakamat, de nem adtam fel és másodszor is elutasítottam. Utoljára fenekemre ütött és elment.
Szerző
Andy Moravek
2021.05.31.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...