Erotikus történet: Ismerd meg önmagad

Emma a válása után azt akarja saját magának, amit mindvégig megérdemelt - boldogságot. Egyszer este elment egy italra új barátnőjével Zsuzsával, és rájött, hogy a boldogság és az elégedettség nem csak egy új partnertől származhat...
Spoznaj samu seba
"A magány kétségbe dönt. Tényleg lehetetlen normális pasit találni?"
Panaszkodott Emma a kolléganőjének, Zsuzsának egy ital mellett.

"Haha, definiáld a normális pasi kifejezést" - nevetett Zsuzsa. Zsuzsa még csak rövid ideje ismeri Emmát, de nagyon jól kijönnek egymással.

"Hmm, nekem csak két szavam van: ÉRZELMI INTELLIGENCIA. Azt hiszem, olyasvalakit érdemlek, aki képes kommunikálni az érzéseit, és tudja, hogy mindenki a saját boldogságáért felelős. Nem szabad ezt a felelősséget másra helyezni."

"Emma, téged biztosan nem fog felszedni egy srác a klubban, ugye?"

"Arra célzol, hogy igényes vagyok?"- csodálkozott szórakozottan Emma.

"És szereted a mélységet, ööö, úgy értem... a mély beszélgetéseket"- mosolygott Zsuzsa.

"Tudod, két gyerekem van, elvált vagyok, és hosszú időbe telt, mire minden megnyugodott. De úgy érzem, hogy már itt az ideje, hogy intimitás szempontjából is szenteljek magamnak egy kis időt. Eddig csak másokra gondoltam. Itt az ideje, hogy önmagamra is gondoljak."

"Szóval ne a férfiakra koncentrálj. Hiszen te magad mondtad, hogy a saját boldogságodért te vagy a felelős."

"Oké, Zsuzsi, bevallom, hogy már néhány hónapja nagyon gyihos vagyok. Úgy érzem, hogy a sebek és veszteségek egy része már meggyógyult, és szeretnék szexuálisan fejlődni."

"Emma, ezt mondhattad volna egyenesen... Frusztrált vagy? Ne várj a tökéletes partnerre, az életednek ezt a területét te magad is irányíthatod...

"Hogy érted ezt?" csodálkozott Emma.

"Ha felelős vagy a saját boldogságodért, akkor felelős vagy a saját elégedettségedért is. Érted, mire célzok?"
..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Zsuzsa egy nagy bogarat ültetett Emma fülébe.

Amikor Emma aznap este hazaért, elkezdett különböző nézeteket guglizni a szexualitásról, a tantráról, a párkapcsolati formákról, az önszeretetről vagy az önkielégítésről.

"Zsuzsának igaza volt. Hogyan akarhatnék mástól olyasmit, amit saját magamnak nem tudok megadni?" - gondolkodott.

Miközben csiklandozó témákat guglizott, Emma rálbukkant egy szexshop hirdetésre.   

"Hm, hát, tegnap megcsörrent a fizetésem a számlámon, itt az ideje, hogy tényleg megjutalmazzam magam" - mondta magában.

A gyerekek a nagyszülőknél töltötték a hétvégét, a csomag eközben diszkréten megérkezett, így elhatározta, hogy egy kis minőségi időt tölthet saját magával.

Szexi fehérneműbe öltözött, és lassan kivette az új játékait. Meggyújtott néhány gyertyát, és úgy állította be a hálószobájában lévő tükröt, hogy láthassa magát benne.  A napbarnított testét fekete melltartó díszítette vörös masnival a mellbimbóin. A tükör a bőre aranyszínű tónusát tükrözte vissza, ahányszor a gyertyalángok által keltett hangulatos fény ráesett. Kezdte izgatottnak érezni magát. Térdre ereszkedett, megfeszítette a felsőtestét, kidüllesztette a mellkasát, és megsimogatta a melleit. Közben mozgatta a csípőjét, és meglepetésére hangosan nyögni kezdett. Még soha nem sóhajtott így, érezte, hogy ezúttal tényleg ellazult.

Először bekapcsolta az új szívó csiklóstimulátorát. Szorosan a csiklójára irányította, és élvezte a rezgéseket, amelyek az egész klitoriszát átpulzálták. Érezte a kellemes bizsergést a hüvelyében és a mellbimbóin is. Már nedves volt, ezért hozzáadta a luxus dildót is. Behelyezte a hüvelyébe, megtalálva az ideális tempót. Befelé és kifelé, befelé és kifelé. Úgy érezte, hogy a csiklójának szopogatása annyira kielégítő, hogy bármelyik pillanatban eljuthat a csúcsra. De úgy döntött, megpróbálja késleltetni az orgazmust, hadd legyen intenzívebb.

Egyik kezével kikapcsolta a melltartóját a lapockái között, és tenyerébe fogta a melleit. Először az egyiket, majd a másikat. Óvatosan megcsípte a mellbimbóit. Egyre kanosabb és nedvesebb lett. Izgalma egyre fokozódott, ezért úgy döntött, hogy kipróbálja az análdugót is. Kezdetnek a legkisebbet választotta, és rendesen bekente szilikonos síkosítóval. Először a végbélnyílását masszírozta meg a síkosítóval megnedvesített ujjával, majd lassan behelyezte a dugót a lyukba. Érezte az intenzív ingerlést, úgy tűnt, mintha jobban érzékelné a testét. Óvatosan körözött a dugóval, befelé és kifelé, befelé és kifelé mozgatta. Amikor már majdnem nem bírta elviselni, benyomta, és gyorsan újra a szívóstimulátorért nyúlt. Kissé széttárta a lábait, és hagyta, hogy a kívánt orgazmus felé sodródjon. Az intenzív gyönyör néhány másodpercig tartott, majd Emma megsemmisülten omlott össze az ágyon.

"Hűha, hát erről szól az önszeretet!"- nevettek Emma és Zsuzsa, amikor legközelebb találkoztak.

"Látod, a többiek csak rosszul értették :) Jaj, ne, de örülök, hogy boldog vagy, ragyogsz! És a mögöttünk ülő úr is észrevette. Sunyin nézett rád."

Emma azonban jelenleg arra vágyott, hogy visszatérjen önmagához, ezért úgy döntött, hogy inkább több időt és figyelmet szentel önmagának. Elvégre sokféleképpen ki lehet elégíteni önmagukat.
Szerző
Veronika
2023.09.30.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...