Recenzió: Lelo Ina 2 - Új barátom

A LELO márka ismét nem okozott csalódást. Elegáns csomagolással rendelkezik, és ami a legfontosabb, minden elfér benne. Ez egy doboz, amelyben találunk: egy minta kenőanyagot, egy gyönyörű tároló tasakot, egy USB töltőt és egy "nyuszi" pajtást. Már első ránézésre is vonzott a szokatlan színe 🔥! Végre más szín, mint a rózsaszín és a lila. Csikló vibrátor LELO INA 2
Az elején megemlítem, hogy ez egy nyuszi-stílusú vibrátor, ezért hívom "nyuszi"-nak. A LELO INA 2 szilikonból készült, selymes felülettel és szilárd testtel rendelkezik. A teljes hossza 20 cm, de reálisan körülbelül 11 cm-t fog használni - ez elég, hidje el nekem. A vastagabb rész a hüvelybe (a G-pont stimulálására) vagy a végbélnyílásba tartozik, a vékonyabb rész pedig a csiklót stimulálja. A narancssárga mellett zöld és lila színben is megtalálható.

Az alján 4 gomb található. Plusz + a vibrátor bekapcsolásához és az intenzitás növeléséhez, mínusz - az intenzitás csökkentéséhez és kikapcsolásához. A felfelé és lefelé mutató nyilakkal váltogathatja a programokat, amelyekből összesen 8 van. Több mint két órán át tart, majd hagyja pihenni a töltőn (nem kell elemeket vásárolni). Javaslom, hogy vegye magával a zuhanyzóba vagy a fürdőbe - vízálló 🛀. Ha együtt él valakivel, és szeretné magát elkényeztetni, senki sem fog tudni róla, mert a vibrátor extra csendes.

Az első két programban mindkét rész finoman rezeg, a következő programban még finomabban. A következő programokban a rezgések ritmusa és intenzitása váltakozik. Ne ijedjen meg az utolsó programtól, nagyon erős. Lehet, hogy nem mindenkinek felel meg, de egy próbát mindenképpen megér.
LELO INA 2 csomagolása.
Személy szerint azért szeretem ezt a "nyuszit", mert teljesen más kialakítású, mint más rabbit-stílusú vibrátorok. Vastagabb és vékonyabb is. Keményebb - nem olyan, mint egy zselatin vibrátor, amely már a zárt fiókban is rázkódik. Még mindkét rész rezeg is, ami hatalmas előny! Először megpróbáltam gyengéd ingerlést és csiklandozást az első 6 intenzitás használata közben. De az utolsó két program már igazán bomba volt💥. Amikor először jutottam el az utolsó programokhoz, megijedtem, hogy fel fogok robbanni :D Érezni lehet, hogy Ina erős motorokkal rendelkezik, és hogy nem akármilyen játék. Azt szeretem benne a legjobban, hogy kísérletezhetek vele. Kipróbáltam különböző pozíciókat, különböző intenzitásokat, a csiklómra tettem, behelyeztem, mindenféle dolgokat lehet kipróbálni.😉  
Lelo Ina 2.
Kezdők számára nagynak vagy vastagnak tűnhet. Ne aggódjon, a vízalapú kenőanyaggal nagyon könnyen megy. Viszont azoknak a nőknek ajánlom, akik szeretik az intenzív maszturbációt, mert a "nyuszi" nagyon erős!
Szerző
Natália
2022.03.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.07.18.
Hogyan lehet jobb a kézimunkája?
A kézimunkát eléggé alábecsülik az ágyban. Vagy minden nő úgy gondolja, hogy gyerekjáték jól csinálni, vagy teljesen megfeledkezünk róla. Pedig a kézzel való játszadozás nagy mértékben újjáélesztheti az összes kapcsolatot, és feloldhatja a felesleges feszültséget az ágyban, ami elsősorban a hosszú távú kapcsolatokban halmozódik fel, amikor a pár abbahagyja a kísérletezést és nem beszélnek többé a szexről.
3 650
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...