Recenzió: Lelo Ina 2 - Új barátom

A LELO márka ismét nem okozott csalódást. Elegáns csomagolással rendelkezik, és ami a legfontosabb, minden elfér benne. Ez egy doboz, amelyben találunk: egy minta kenőanyagot, egy gyönyörű tároló tasakot, egy USB töltőt és egy "nyuszi" pajtást. Már első ránézésre is vonzott a szokatlan színe 🔥! Végre más szín, mint a rózsaszín és a lila. Csikló vibrátor LELO INA 2
Az elején megemlítem, hogy ez egy nyuszi-stílusú vibrátor, ezért hívom "nyuszi"-nak. A LELO INA 2 szilikonból készült, selymes felülettel és szilárd testtel rendelkezik. A teljes hossza 20 cm, de reálisan körülbelül 11 cm-t fog használni - ez elég, hidje el nekem. A vastagabb rész a hüvelybe (a G-pont stimulálására) vagy a végbélnyílásba tartozik, a vékonyabb rész pedig a csiklót stimulálja. A narancssárga mellett zöld és lila színben is megtalálható.

Az alján 4 gomb található. Plusz + a vibrátor bekapcsolásához és az intenzitás növeléséhez, mínusz - az intenzitás csökkentéséhez és kikapcsolásához. A felfelé és lefelé mutató nyilakkal váltogathatja a programokat, amelyekből összesen 8 van. Több mint két órán át tart, majd hagyja pihenni a töltőn (nem kell elemeket vásárolni). Javaslom, hogy vegye magával a zuhanyzóba vagy a fürdőbe - vízálló 🛀. Ha együtt él valakivel, és szeretné magát elkényeztetni, senki sem fog tudni róla, mert a vibrátor extra csendes.

Az első két programban mindkét rész finoman rezeg, a következő programban még finomabban. A következő programokban a rezgések ritmusa és intenzitása váltakozik. Ne ijedjen meg az utolsó programtól, nagyon erős. Lehet, hogy nem mindenkinek felel meg, de egy próbát mindenképpen megér.
LELO INA 2 csomagolása.
Személy szerint azért szeretem ezt a "nyuszit", mert teljesen más kialakítású, mint más rabbit-stílusú vibrátorok. Vastagabb és vékonyabb is. Keményebb - nem olyan, mint egy zselatin vibrátor, amely már a zárt fiókban is rázkódik. Még mindkét rész rezeg is, ami hatalmas előny! Először megpróbáltam gyengéd ingerlést és csiklandozást az első 6 intenzitás használata közben. De az utolsó két program már igazán bomba volt💥. Amikor először jutottam el az utolsó programokhoz, megijedtem, hogy fel fogok robbanni :D Érezni lehet, hogy Ina erős motorokkal rendelkezik, és hogy nem akármilyen játék. Azt szeretem benne a legjobban, hogy kísérletezhetek vele. Kipróbáltam különböző pozíciókat, különböző intenzitásokat, a csiklómra tettem, behelyeztem, mindenféle dolgokat lehet kipróbálni.😉  
Lelo Ina 2.
Kezdők számára nagynak vagy vastagnak tűnhet. Ne aggódjon, a vízalapú kenőanyaggal nagyon könnyen megy. Viszont azoknak a nőknek ajánlom, akik szeretik az intenzív maszturbációt, mert a "nyuszi" nagyon erős!
Szerző
Natália
2022.03.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2023.01.23.
Extrém örömök: ezért érdekli annyira a BDSM
Plüssbilincsek, kötözés és korbács… Az ön fantáziáját is felcsigázza valamelyik? Netán egy egészen más, nem szokványos szexuális tevékenység? Ha igen, akkor bizonyára már elgondolkodott rajta, vajon miért is van ez. Talán még azt is megkérdőjelezte, normális dolog-e ez egyáltalán. Hiszen hogyan élvezheti valaki bármilyen helyzetben az egyenlőtlen felállást: azt, ha leuralják, vagy azt, ha uralkodhat? Egyáltalán, miért érdekelnek a fétisek, a szado-mazochizmus vagy a dominancia és a szubmisszivitás ennyi embert? Cikkünkben ennek jártunk utána!
112
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
918
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.