10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Recenzió: Lelo Ina 2 - Új barátom

A LELO márka ismét nem okozott csalódást. Elegáns csomagolással rendelkezik, és ami a legfontosabb, minden elfér benne. Ez egy doboz, amelyben találunk: egy minta kenőanyagot, egy gyönyörű tároló tasakot, egy USB töltőt és egy "nyuszi" pajtást. Már első ránézésre is vonzott a szokatlan színe 🔥! Végre más szín, mint a rózsaszín és a lila. Csikló vibrátor LELO INA 2
Az elején megemlítem, hogy ez egy nyuszi-stílusú vibrátor, ezért hívom "nyuszi"-nak. A LELO INA 2 szilikonból készült, selymes felülettel és szilárd testtel rendelkezik. A teljes hossza 20 cm, de reálisan körülbelül 11 cm-t fog használni - ez elég, hidje el nekem. A vastagabb rész a hüvelybe (a G-pont stimulálására) vagy a végbélnyílásba tartozik, a vékonyabb rész pedig a csiklót stimulálja. A narancssárga mellett zöld és lila színben is megtalálható.

Az alján 4 gomb található. Plusz + a vibrátor bekapcsolásához és az intenzitás növeléséhez, mínusz - az intenzitás csökkentéséhez és kikapcsolásához. A felfelé és lefelé mutató nyilakkal váltogathatja a programokat, amelyekből összesen 8 van. Több mint két órán át tart, majd hagyja pihenni a töltőn (nem kell elemeket vásárolni). Javaslom, hogy vegye magával a zuhanyzóba vagy a fürdőbe - vízálló 🛀. Ha együtt él valakivel, és szeretné magát elkényeztetni, senki sem fog tudni róla, mert a vibrátor extra csendes.

Az első két programban mindkét rész finoman rezeg, a következő programban még finomabban. A következő programokban a rezgések ritmusa és intenzitása váltakozik. Ne ijedjen meg az utolsó programtól, nagyon erős. Lehet, hogy nem mindenkinek felel meg, de egy próbát mindenképpen megér.
LELO INA 2 csomagolása.
Személy szerint azért szeretem ezt a "nyuszit", mert teljesen más kialakítású, mint más rabbit-stílusú vibrátorok. Vastagabb és vékonyabb is. Keményebb - nem olyan, mint egy zselatin vibrátor, amely már a zárt fiókban is rázkódik. Még mindkét rész rezeg is, ami hatalmas előny! Először megpróbáltam gyengéd ingerlést és csiklandozást az első 6 intenzitás használata közben. De az utolsó két program már igazán bomba volt💥. Amikor először jutottam el az utolsó programokhoz, megijedtem, hogy fel fogok robbanni :D Érezni lehet, hogy Ina erős motorokkal rendelkezik, és hogy nem akármilyen játék. Azt szeretem benne a legjobban, hogy kísérletezhetek vele. Kipróbáltam különböző pozíciókat, különböző intenzitásokat, a csiklómra tettem, behelyeztem, mindenféle dolgokat lehet kipróbálni.😉  
Lelo Ina 2.
Kezdők számára nagynak vagy vastagnak tűnhet. Ne aggódjon, a vízalapú kenőanyaggal nagyon könnyen megy. Viszont azoknak a nőknek ajánlom, akik szeretik az intenzív maszturbációt, mert a "nyuszi" nagyon erős!
Szerző
Natália
2022.03.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.05.06.
A hüvely és a vulva - egyszer és mindenkorra! Nem ugyanaz
Az emberi test egy gyönyörű, de bonyolult szerkezet. Annak ellenére, hogy az emberek megértik a relativitáselméletet vagy látásból felismernek egy növényt, az anatómiai ismeretek valahol a közvélemény érdeklődésének perifériáján vannak. Pedig mindenkinek ismernie kell az emberi testet, hiszen tisztában vagyunk működésével, akkor tudunk vele dolgozni és a legtöbbet kihozni belőle. Mégis sok embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt óriási hiányosságai vannak ezen a területen.
749
0
Mi az a...
2023.01.02.
Hárman párban - vagy még többen: minden, amit tudni akart a poliamóriáról, de nem merte megkérdezni
Lehet egynél több embert igaz szerelemmel szeretni? Erről a kérdésről a vélemények erősen megoszlanak, mondván: a szerelem egy kétemberes dolog, és aki mást mond, az nem őszinte. Ám a poliamorok szerint ez nemhogy lehetséges, hanem egy tökéletesen működőképes dolog. Ők azok, akik több emberrel vannak kapcsolatban, de úgy, hogy mindenki tud a másikról - mégsincs köztük sosem vita. Hogy lehet ez? És egyáltalán: miben áll a poliamória, mint fogalom? Megkérdeztünk néhány érintettet, íme a válaszaik!
397
0
Szexpózok és praktikák
2019.09.06.
Hogyan elégítsd ki rendesen a nőt orálisan?
Tudta, hogy a nő a leggyakrabban az orális szex közben színleli az orgazmust? Az ok egyszerű... A legtöbb férfi nem csinálja jól, így hosszú idő után, ami alatt a hüvely ki van téve a hatalmas férfi erőfeszítésnek, a nő a gyönyör helyett fájdalmat érez. Azt mondani, hogy inkább hagyd abba, drágám, feleslegesen csinálod, nem éppen a legjobb ötlet, ezért inkább úgy tesznek,mintha az orgazmustól a hideg rázná őket. Tehát hogyan elégítse ki a nőt egy jó orális szexszel, ami nem színjátékkal végződik?
10 796
1
Vélemények
2019.09.30.
Mi történik a női testtel a menstruációs ciklus alatt?
A menstruációs ciklus alatt a női test folyamatosan alkalmazkodik a hormonális változásokhoz, amelyekkel szembe kell néznie a ciklus 28 napos időszaka során. Míg a legjelentősebb változások, mint pl. a hangulatingadozások és a fizikális tünetek már egy héttel a menstruáció előtt megjelennek, de a menstruáció első napjától kezdve nem kevés olyan dolog zajlik le a nő szervezetében, amelyek különös hatással vannak a pszichére és a fizikai jólétre.
1 664
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...