10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Lelo Ina 2 vibrátor lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Ina 2 vibrátor lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
68 499
Ft
PLUSZOK:
  • Minőségi kivitelezés, elegáns díszdoboz
  • Szilikon antiallergén anyag
  • 8 féle rezgés ritmus
  • 2 csendes, erőteljes motor
  • G-pont és csiklóstimuláció
Termékleírás
A LELO INA™ 2 olyan nők számára készült, akik egy teljesen újfajta orgazmusra vágynak. Ez az innovatív vibrátor egyszerre képes stimulálni a G-pontot és a csiklót.
Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor anális játékhoz is használhatja, mivel a dupla kar bázisként is szolgálhat, hogy megakadályozza a vibrátor becsúszását. Ha azonban felváltva szeretné használni, győződjön meg róla, hogy alaposan fertőtlenítve legyen a vibrátort.

Az INA 2 az egyik legerősebb vibrátor a maga nemében, köszönhetően a két nagy teljesítményű motorjának. Az egyik a vibrátor testében, a másik pedig a csikló stimulátorban található. Erőteljes teljesítménye ellenére a vibrátor nagyon csendes

A vezérlés nagyon egyszerű, és 8 rezgési mód közül választhat, amelyeket a vibrátor alján lévő gombokkal válthat. Mivel az INA vízálló, a fürdőbe is magával viheti, és egy fárasztó nap után élvezheti a magányos pillanatokat. A szilikon anyagnak köszönhetően még az allergiás vagy érzékeny nők is használhatják, mivel ez a legbiztonságosabb anyagtípus, amely könnyen karbantartható. 

Egy teljes feltöltéssel több mint 2 órán át használható, és ha lemerül, nem kell a boltba rohannia elemet venni, mivel az INA a mellékelt USB-kábelen keresztül tölthető. 
A csomagban található egy praktikus tároló tasak és egy kézikönyv is, amely részletes tájékoztatást nyújt a termékről és annak használatáról. 

HASZNÁLATA:
Nyomja meg a + gombot a vibrátor bekapcsolásához és az intenzitás növeléséhez. Nyomja meg a - gombot a rezgés erősségének csökkentéséhez, és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz. Az üzemmódok közötti váltáshoz nyomja meg a ▲ és ▼ gombokat. A vibrátort a + és - gombok 5 másodpercig történő lenyomva tartásával lelehet csukni is. A feloldáshoz ugyanígy nyomja meg a + és - gombot 5 másodpercig.  

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
 
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7580
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 3,7 cm
Tömeg: 130 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 8 féle vibráció
Zaj: <50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...