Erotikus történet: Hétköznapi lány Csodaországban - 2. rész

Ha még nem olvastad az első részt, akkor javasoljuk.. :)

Az alkaromat a konyhapultra tettem, nehogy megcsússzak. Egy ideig sikerült tartanom magam, pedig sok energiámba került, de egy idő után megkérdeztem, változtathatnánk-e a pozíciónkon, mert így nem bírom sokáig. Rám mosolygott, csókot adott a számra, és összefonta velem ujjait. A nappaliba vezetett, ahol egy hatalmas sötét, smaragd kanapé hevert.
Žena s mužom na posteli
A hátamra feküdtem, és felemeltem a lábam. Puha ajkaival bokámtól csókolta a lábaimat, és végül váratlanul behatolt belém. A hüvelyemnek nem is volt ideje alkalmazkodni ahhoz a mérethez, amelyet el kellett volna nyelnie. Éreztem ahogy a hüvely izmai megfeszülnek. Az első néhány mozdulat nagyon intenzív volt számomra és számára is. De mindketten rendesen élveztük. Sóhajaink visszhangoztak a tágas szobában, és a többi szobában is biztosan meghallgattak minket. A szobalány, akivel már találkoztam néhányszor, biztos már megszokta.

Megfordultunk, és 4-re térdeltem. Hátrahajtottam a fejem és meghajoltam mint egy íj. Tenyerével megfogta a vállamat, és dugni kezdett. Eleinte nagyon finoman, és fokozatosan növelte az intenzitást. Időként teljesen kihúzta belőlem, aztán vissza betolta. Ekkor élveztem a legjobban, imádtam. És nagyon gyorsan megértette hangos reakciómból.

Csendesen felvettem a cipőmet, összeszedtem minden holmimat, és a táskámba dobtam. Még egy utolsó mosolyt adtam neki és elmentem. Napos reggel volt, nem volt szél. Csak a fejemben szelet éreztem. Elindultam a taxim felé, amely 10 perccel tovább várt rám, mert az üzletember az ajtó előtt fejébe vette, hogy szeretne még egy kört.

5 nap telt el az utolsó szexem óta. Általában már 3 nap után kezdett hiányozni, de az elmúlt napokban tényleg nem volt sok időm gondolkodni rajta. Egyáltalán nem volt kedvem újabb szex randira menni, úgy gondoltam, hogy legalább egy hónap szünet az új férfiaktól nagyon hasznos lesz számomra.

Lefeküdtem az ágyra, a takarót a földre rúgtam, hogy az ne zavarjon, és egy pillanat alatt a bugyim is repült hozzá. Megnyaltam két ujjam, és finoman kezdtem ugratni a csiklómat. Körkörös mozdulatokkal felkészítettem arra az örömre, amelyet kapni fog. Borzongást éreztem az egész testemben, amikor az ujjamat a csiklómra nyomtam, és megpróbáltam irritálni. Újra benyálaztam két ujjam, és ezúttal a szeméremajkakhoz utaztam velük és aztán bedugtam őket. Rendkívül szűk voltam. Valójában bármit megadnék, hogy legalább egy nap férfi legyek, és élvezhessem a szexet pénisszel. 

Az utolsó szexre gondoltam, ami jobb volt, mint gondoltam. Valójában szinte minden nap gondoltam rá, amikor volt egy kis pillanatom, és az agyamnak nem kellett a munkahelyi felelősségekre és feladatokra gondolni.

Tetszett, hogy milyen szelíd volt velem, de egyúttal irányított is. Mennyire érdekelték az érzéseim, és nem az a fajta nyusziszexus volt, ahol gyorsan végezte dolgát, majd elégedett arccal átgurult a másik oldalra. Ő csak más volt, és ez nagyon tetszett benne.

Becsúsztattam két ujjam, és megpróbáltam megérinteni a G pontot. Bent körbejártam az ujjaimmal, és kívülről stimuláltam a csiklómat. Gyorsabban kezdtem mozgatni az ujjaimat, és lassan, de biztosan közeledtem az orgazmushoz. A másik kezemmel masszíroztam és szorítottam a kőkemény mellbimbóimat. Éreztem, hogy felmászok a csúcsra, majd orgazmus hullámaival zuhanok le róla. A comb enyhe remegése következett, és az orgazmus véget ért. Azzal az érzéssel keltem fel az ágyról, hogy lassan ömlik belőlem a levem, és elindultam a zuhany alá, ahol megismételtem még egy kört.
Szerző
Szara
2021.08.23.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2022.08.05.
Tippek a jobb szexért az idősebb hölgyeknek
Általánosan elterjedt nézet, hogy csak a fiatalok szexelnek. Egyikünk sem gondol arra, hogy még a szülők vagy a nagyszülők is állandóan aktív szexuális életet tudnak és akarnak élni. De ennek az ellenkezője is igaz, annak ellenére, hogy ez a téma gyakran tabu. A szexuális vágynak nincs lejárati ideje. Természetesen néhány dolog változik az évek során. Legyen szó intenzitásról vagy biológiai lehetőségekről.
1 053
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.