Erotikus történet: Jeges élvezet

A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk soha nem ismerte az unalmat. És ez véleményem szerint szintén egy jól működő hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
Erotikus történet: Jeges élvezet
Az egyik legkellemesebb újonnan felfedezett szexuális tevékenység a gyertyák használata volt. A forró viasz a testünkön megsokszorozta a szexuális vágyat, amit Kati és én éreztünk. A fenekemen, a mellbimbóimon, a mellkasomon, vagy akár a nyelvemen. A forró viasz valóban élvezetesebbé tette az ágyban töltött időt. 

De mivel forró gyertyával játszottunk, ki akartuk próbálni az ellenkezőjét - valami hideget. Ezért vizet öntöttem egy jégkockatartóba, és lefagyasztottam. A forma készítője nem is gondolhatta, amikor elkészítette a formát, hogy mi mindenre fogják majd használni.

Volt elég jégkocka, kezdődhetett a móka. Kati lefektetett a kanapéra, és lassan végigsimította a jeget a meztelen testemen a nyakamtól az farkamig. Hihetetlenül felizgultam, és Kati sem tűnt unottnak. Harmatos bőröm látványa erős vágyakat ébresztett benne, amelyeket teljes élvezettel akart kielégíteni. Lassan egy újabb jégkockát tett a szájába. Szopogatta, majd egy kis idő múlva kivette, és végigsimította a mellbimbóin, amelyek azonnal kipirosodtak. 

A következő pillanatban azonban minden habozás vagy előkészület nélkül fogta a jeget, és a puncijába tette.

Felsikoltott az izgalomtól, és azonnal elkezdte izgatni a csiklóját az ujjai hasával. Várakozás nélkül a hátára fordítottam, és szenvedélyesen megcsókoltam. Csókjaimat egyre lejjebb és lejjebb csúsztattam felhevült testén, amíg el nem értem a punciját. Éhesen megnyaltam, és két ujjamat is beledugtam, hallanom kellett a nyögéseit. Megujjaztam, de a másik kezemmel még több jégért nyúltam. Egyik jégkockát a másik után dugtam bele, és a nyögéseiben és arckifejezésében rejlő öröm ngyon gyorsan nőtt. És hihetetlenül élveztem.

Elélvezett, és egy nedves tócsa jelent meg alatta. 
LELO masszázsgyertya

Masszázsgyertya

Ára: 4190 FT-tól

Élvezettel nyalogattam az ujjaimat, és elkezdtem kiveregetni miközben néztem őt. Ezúttal a hátamra fektetett, és elkezdte szopni a farkamat. Mindig is szerettem Kati gyakorlatilag nem létező öklendezési reflexét, ezért megragadtam a fejét, és vadul elkezdtem mozgatni. Könnyes lett a szeme, de hagyta, hogy mélyre hatoljon. Nem tartott sokáig, és magom kifröccsent a torkába.

Megnyalta az ajkát, és lelkesen felnevetett.
De a móka ezzel nem ért véget.
Még mindig rengeteg jég maradt.

Az intenzív orgazmus ellenére elég gyorsan újra felállt. Kiverte nekem, és játszott a heréimmel. Izgatottan vártam, hogy mi fog tovább történni, amikor egy újabb jégkockával közeledett felém. Kicsit meglepett, hogy fel akarta dugni a segglyukamba, de nem ellenkeztem. Láttam, hogy mennyire élvezetes volt számára, és kíváncsi voltam, mit is fogok érezni én.

Még jobban meglepett, hogy valójában milyen izgalmas érzés volt.

A jéggel a végbélnyílásomban hűvös és kellemes stimulációt éreztem, nagyon élveztem. Kati tulajdonképpen végig "ujjazta" a kihűlt fenekemet újabb és újabb jégkockákkal. Imádtam a gyönyör érzését, a második orgazmus hihetetlenül gyorsan jött rám. Újabb adagot spricceltem bele, amit azonnal elkezdett újra lenyelni és huncutul rám kacsintott.

Fogalmam sem volt róla, hogy ilyesmi lehetséges a jéggel.
De valószínűleg újra használni fogjuk.
Ez biztos.
Szerző
Simon
2022.06.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.07.18.
Hogyan csinálj egy jó kézimunkát?
A kézimunkát eléggé alábecsülik az ágyban. Vagy minden nő úgy gondolja, hogy gyerekjáték jól csinálni, vagy teljesen megfeledkezünk róla. Pedig a kézzel való játszadozás nagy mértékben újjáélesztheti az összes kapcsolatot, és feloldja a felesleges feszültséget az ágyban, ami elsősorban a hosszú távú kapcsolatokban halmozódik fel, amikor a pár abbahagyja a kísérletezést és nem beszélnek többé a szexről.
2 886
1
Mi az a...
2019.06.07.
Mi az a womanizer, és miben rejlik a varázsereje?
A womanizer egy olyan szexuális segédeszköz, ami a többi felnőtt játékszerhez képest még nem honosodott meg eléggé a vásárlók tudatában. A segédeszközt ugyanazon márka védnöksége alatt dobták a piacra, és a női intim testrészek stimulálásának új technológiáját hozta el az erotika világába. Tehát mi is az a womanizer, hogyan kell használni, és miért érdemes mindenképpen kipróbálni?
2 488
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.