Erotikus történet: Jeges élvezet

A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
Erotikus történet: Jeges élvezet
Az egyik legkellemesebb újonnan felfedezett szexuális tevékenység a gyertyák használata volt. A forró viasz a testünkön megsokszorozta a szexuális vágyat amit Kati és én éreztünk a fenekemen, a mellbimbóimon, a mellkasomon vagy akár a nyelvemen. A forró viasz sokkal élvezetesebbé tette az ágyban töltött időt. 

De mivel forró gyertyával játszottunk, ki akartuk próbálni az ellenkezőjét is - valami hideget. Ezért vizet öntöttem egy jégkockatartóba, és lefagyasztottam. A forma készítője nem is gondolhatta, amikor elkészítette a formát, hogy mi mindenre fogják majd használni…

Volt elég jégkocka, kezdődhetett a móka. Kati lefektetett a kanapéra és lassan végigsimította a jeget a meztelen testemen, a nyakamtól a farkamig. Hihetetlenül felizgultam, és ugyanezt láttam Katin is. Harmatos bőröm látványa erős vágyakat ébresztett benne, amelyeket teljes élvezettel akart kielégíteni. Lassan egy újabb jégkockát tett a szájába. Szopogatta, majd egy kis idő múlva kivette és végigsimította a mellbimbóin, amelyek azonnal kipirosodtak. 

A következő pillanatban azonban minden habozás vagy előkészület nélkül fogta a jeget, és a puncijába tette.

Felsikoltott az izgalomtól, és azonnal elkezdte izgatni a csiklóját az ujjbegyeivel. Várakozás nélkül a hátára fordítottam, és szenvedélyesen megcsókoltam. Csókjaimat egyre lejjebb és lejjebb csúsztattam felhevült testén, amíg el nem értem a punciját. Ahogy éhesen megnyaltam, és két ujjamat is beledugtam, hallottam a nyögéseit. Megujjaztam, de a másik kezemmel közben még több jégért nyúltam. Egyik jégkockát a másik után dugtam bele, és a nyögéseiben és arckifejezésében rejlő öröm nagyon gyorsan nőtt. Hihetetlenül élveztem ezt.

Miközben elélvezett, egy nedves tócsa jelent meg alatta.
LELO masszázsgyertya

Masszázsgyertya

Ára: 4190 FT-tól

Élvezettel nyalogattam az ujjaimat, és elkezdtem kiverni, miközben néztem őt. Ezután a hátamra fektetett, és elkezdte szopni a farkamat. Mindig is szerettem Kati gyakorlatilag nem létező öklendezési reflexét, ezért megragadtam a fejét, és vadul elkezdtem mozgatni. Könnyes lett a szeme, de hagyta, hogy mélyre hatoljak. Nem tartott sokáig, és magom kifröccsent a torkába.

Megnyalta az ajkát és lelkesen felnevetett.
De a móka ezzel nem ért véget.
Még mindig rengeteg jég maradt.

Az intenzív orgazmus ellenére a farkam elég gyorsan újra felállt. Kiverte nekem és játszott a heréimmel. Izgatottan vártam, hogy mi fog ezután történni, amikor egy újabb jégkockával közeledett felém. Kicsit meglepett, hogy fel akarta dugni a végbelembe, de nem ellenkeztem. Láttam, hogy mennyire élvezetes volt számára, és kíváncsi voltam, nekem hogy fog tetszeni.

Még jobban meglepett, hogy valójában milyen izgalmas érzés volt.

A jéggel a végbélnyílásomban hűvös és kellemes stimulációt éreztem, nagyon élveztem. Kati tulajdonképpen végig "ujjazta" a kihűlt fenekemet, újabb és újabb jégkockákkal. Imádtam a gyönyör érzését, a második orgazmus hihetetlenül gyorsan jött rám. A következő menetben újabb adagot spricceltem Kati szájába, amit azonnal elkezdett újra lenyelni és huncutul rám kacsintott.

Fogalmam sem volt róla, hogy ilyesmi lehetséges a jéggel.

De valószínűleg újra használni fogjuk.
Sőt, biztos is.
Szerző
Simon
2022.06.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
781
0
Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
685
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...