Erotikus történet: Jeges élvezet

A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
Erotikus történet: Jeges élvezet
Az egyik legkellemesebb újonnan felfedezett szexuális tevékenység a gyertyák használata volt. A forró viasz a testünkön megsokszorozta a szexuális vágyat amit Kati és én éreztünk a fenekemen, a mellbimbóimon, a mellkasomon vagy akár a nyelvemen. A forró viasz sokkal élvezetesebbé tette az ágyban töltött időt. 

De mivel forró gyertyával játszottunk, ki akartuk próbálni az ellenkezőjét is - valami hideget. Ezért vizet öntöttem egy jégkockatartóba, és lefagyasztottam. A forma készítője nem is gondolhatta, amikor elkészítette a formát, hogy mi mindenre fogják majd használni…

Volt elég jégkocka, kezdődhetett a móka. Kati lefektetett a kanapéra és lassan végigsimította a jeget a meztelen testemen, a nyakamtól a farkamig. Hihetetlenül felizgultam, és ugyanezt láttam Katin is. Harmatos bőröm látványa erős vágyakat ébresztett benne, amelyeket teljes élvezettel akart kielégíteni. Lassan egy újabb jégkockát tett a szájába. Szopogatta, majd egy kis idő múlva kivette és végigsimította a mellbimbóin, amelyek azonnal kipirosodtak. 

A következő pillanatban azonban minden habozás vagy előkészület nélkül fogta a jeget, és a puncijába tette.

Felsikoltott az izgalomtól, és azonnal elkezdte izgatni a csiklóját az ujjbegyeivel. Várakozás nélkül a hátára fordítottam, és szenvedélyesen megcsókoltam. Csókjaimat egyre lejjebb és lejjebb csúsztattam felhevült testén, amíg el nem értem a punciját. Ahogy éhesen megnyaltam, és két ujjamat is beledugtam, hallottam a nyögéseit. Megujjaztam, de a másik kezemmel közben még több jégért nyúltam. Egyik jégkockát a másik után dugtam bele, és a nyögéseiben és arckifejezésében rejlő öröm nagyon gyorsan nőtt. Hihetetlenül élveztem ezt.

Miközben elélvezett, egy nedves tócsa jelent meg alatta.
LELO masszázsgyertya

Masszázsgyertya

Ára: 4190 FT-tól

Élvezettel nyalogattam az ujjaimat, és elkezdtem kiverni, miközben néztem őt. Ezután a hátamra fektetett, és elkezdte szopni a farkamat. Mindig is szerettem Kati gyakorlatilag nem létező öklendezési reflexét, ezért megragadtam a fejét, és vadul elkezdtem mozgatni. Könnyes lett a szeme, de hagyta, hogy mélyre hatoljak. Nem tartott sokáig, és magom kifröccsent a torkába.

Megnyalta az ajkát és lelkesen felnevetett.
De a móka ezzel nem ért véget.
Még mindig rengeteg jég maradt.

Az intenzív orgazmus ellenére a farkam elég gyorsan újra felállt. Kiverte nekem és játszott a heréimmel. Izgatottan vártam, hogy mi fog ezután történni, amikor egy újabb jégkockával közeledett felém. Kicsit meglepett, hogy fel akarta dugni a végbelembe, de nem ellenkeztem. Láttam, hogy mennyire élvezetes volt számára, és kíváncsi voltam, nekem hogy fog tetszeni.

Még jobban meglepett, hogy valójában milyen izgalmas érzés volt.

A jéggel a végbélnyílásomban hűvös és kellemes stimulációt éreztem, nagyon élveztem. Kati tulajdonképpen végig "ujjazta" a kihűlt fenekemet, újabb és újabb jégkockákkal. Imádtam a gyönyör érzését, a második orgazmus hihetetlenül gyorsan jött rám. A következő menetben újabb adagot spricceltem Kati szájába, amit azonnal elkezdett újra lenyelni és huncutul rám kacsintott.

Fogalmam sem volt róla, hogy ilyesmi lehetséges a jéggel.

De valószínűleg újra használni fogjuk.
Sőt, biztos is.
Szerző
Simon
2022.06.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...