Hogyan készülj fel az első anális szexre?

Az anális szex egy olyan praktika, ami sok férfit vonz. A nők általában nem annyira lelkesednek érte. Azonban ha a szeretett férfit ezzel az élménnyel szeretné kényeztetni, akkor biztosan jól fog jönni néhány tanács az első anális szexszel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy ne fájjon, hogy tiszta legyen, és hogy legközelebb is akarja. És ha elsőre mindent jól fog csinálni, még az is lehet, hogy bele is fog szeretni :)Žena s donutom

Előkészítés mindenek felett

Az első anális szexre megfelelően fel kell készülnie, mert az, amit a pornófilmekben láthat, mérföldeknyire van attól, ahogy az a valóságban is van. Legalábbis nem elsőre.

Higiénia

Az anális szex előtti higiénia szempontjából fontos az alapvető szabályok betartása.
Az anális szexet kizárólag csak a székletűrítés után praktizálják. Ha valamilyen okból kifolyólag fél napig, vagy annál tovább nem tudja elvégezni, akkor jobb, ha elkerüli az anális szexet. Ideális az ürítés néhány órával a közösülés előtt (2, 3 vagy 4).
Közvetlenül a szex előtt alaposan mossa meg a popsiját. Nem muszáj beöntést végeznie (még ha az nem is lesz a kárára). Elegendő alaposan megmosni vízzel és szappannal.
Ha azt szeretné, hogy még jobb érzésben legyen része, használhat ún. anális zuhanyt is. Ideálisak az alkalmi anális szexhez, és a zuhanynak köszönhetően alaposan megtisztíthatja az anális nyílás belsejét.

Első számú tanács: Alaposan mossa meg a popsiját meleg vízzel és szappannal. A még nagyobb tisztaság érdekében használjon anális intim zuhanyt.

Engedje el magát

Ha engedi, hogy rögtön egészen a tövéig behatoljon, valószínűleg ez lesz az utolsó anál az életében. Attól az elképzeléstől, hogy a partnere hatalmas pénisze behatol a popsijába, sok nőnek összeszorul a gyomra. És ez a legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek az első anális szex során. Próbáljon meg ellazulni, sokkal könnyebben fog menni, és sokkal kellemesebb lesz.
Az anális szorítóizom igazán figyelemre méltó méretekre is képes megnyúlni. A vaginával ellentétben azonban ez nem megy olyan gyorsan és egyszerűen. Próbálja meg először finoman simogatni, majd egy ujjal, később kettővel, és ha már megszokta ezt az érzést, próbálkozhat három ujjal is. Ha az ujjaival furcsa, kipróbálhat egy kis vibrátort is.
Az egész test ellazítására egy nagyon jó módszer a csikló stimulálása. Eközben nagyon könnyen elengedi magát, és szinte észre sem fogja venni, hogy két ujja is a popsijában van :)

Második számú tanács: Engedje el magát. Ha ez nem megy magától, próbálja meg stimulálni a csiklót.

Az végbélnyílás tele van idegvégződésekkel, amelyek megfelelő stimulálás esetén egy nagy erogén zónává alakulnak.

Síkosító

Abszolút kulcsfontosságú segédeszköz, nem csak az első anális szex során. Síkosító nélkül egyszerűen nem fog menni. Lehet, hogy a pornófilmek nézésekor úgy tűnhetett, hogy nem használnak semmilyen síkosítót, de ennek épp az ellenkezője az igazság. Szó szerint patakokban folyik a síkosító. És önnek is e szerint kellene eljárnia.
Tudatosítani kell, hogy az anális nyílás szinte semmilyen természetes nedvesedéssel nem rendelkezik. Egyszerűen csak száraz, nem számít, mennyire izgatott.
Ideális esetben speciálisan anális szexre kifejlesztett síkosítót kellene használnia. A hagyományos síkosítókkal ellentétben folyékonyabbak, hosszabb ideig síkosítanak, és némelyikük enyhén érzéstelenítő hatással is rendelkezik.
Ezért az anális síkosítónak kell lennie az első dolognak, amikor elkezd gondolkodni az első anális szexen.

Harmadik számú tanács: Mindig, de valóban mindig legyen elegendő síkosító. És ne spóroljon vele.

Inkább lassabban

Az első anális játékok során vegyes érzései lehetnek. Hiszen egy idegen tárgy (ujjak, vibrátor, pénisz) van a popsijában, ami eddig még ismeretlen volt az ön számára. Az érzései teljesen normálisak, és hiszi, vagy sem, meg fogja szokni. Lehet, hogy már nem is emlékszik rá, de az első hüvelyi közösülés során ez is ez „furcsa” érzés volt, amikor hirtelen önben volt az első pénisz.
Minden nő más. Egyesek azonnal beleszeretnek ebbe az érzésbe, másoknak ez hosszabb ideig tarthat. Ne siessen sehova. Ha nem sikerül elsőre, akkor nem kell erőltetni. Legközelebb újra megpróbálhatja. A túlzott türelmetlenség itt nem helyénvaló.

Negyedik számú tanács: Ne siessen sehova.

Adjon magának időt

Az anális szex problémája abban rejlik, hogy a praktizálása némi tervezést igényel. A hüvelyi közösülés során általában elegendő, hogy van hozzá kedve, és egy bizonyos általános, alapvető higiénia betartása. Az anális szexnél ez egy kicsit más. Mint ahogy azt már fentebb említettük, jó, ha pár órával a közösülés előtt kiűríti a posiját. Ezenkívül közvetlenül a szex előtt nem szabad olyan ételeket fogyasztani, amelyek puffadást, hashajtást és hasonlókat okozhatnak. Természetesen nem javasoljuk, hogy egyen meg egy kiló barackot vagy szőlőt, vagy valamilyen hasonló ételt :).
Ha anális zuhanyt használ, akkor erre gondolnia kell, és természetesen elegendő síkosítót kell használnia.

Ötödik számú tanács: Az első anális szexet gondosan tervezze meg. Még akkor is, ha ez nem hangzik túlságosan romantikusnak, az élmény sokkal szebb lesz, és biztosan legközelebb is megismétli majd.

Miért fog tetszeni az anális szex?

Ha betartja a fenti tanácsokat, nagy valószínűséggel meg fogja szeretni az anális szexet. Nem a partnere miatt. Hanem önmaga miatt. Az anális nyílás tele van idegvégződésekkel, amelyek megfelelő stimulációval egy nagy erogén zónává alakulnak.
Szerző
Vanda
2021.07.30.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk soha nem ismerte az unalmat. És ez véleményem szerint szintén egy jól működő hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
273
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.