Hogyan kell felkészülni az első anális szexre?

Az anális szex egy olyan praktika, ami sok férfit vonz. A nők általában nem annyira lelkesednek érte. Azonban ha a szeretett férfit ezzel az élménnyel szeretné kényeztetni, akkor biztosan jól fog jönni néhány tanács az első anális szexszel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy ne fájjon, hogy tiszta legyen, és hogy legközelebb is akarja. És ha elsőre mindent jól fog csinálni, még az is lehet, hogy bele is fog szeretni :)Žena s donutom

Előkészítés mindenek felett

Az első anális szexre megfelelően fel kell készülnie, mert az, amit a pornófilmekben láthat, mérföldeknyire van attól, ahogy az a valóságban is van. Legalábbis nem elsőre. Az alapvető tanácsunk az - az első alkalommal próbálja ki saját maga. Így mindkét oldalról megtapasztalhatja, és megismerheti az érzést mind a "fogadó", mind az "adó" részéről.
 
Ha tudja, hogy milyen érzés az anális maszturbáció, jobbá teheti a dolgokat, ha úgy dönt, hogy átvált anális szexre a partnerével. Sokan úgy találják, hogy jobb "adók", ha tudják, milyen érzés fogadni, és fordítva.

1. Tartson tisztaságot 🐳

Egyszerűbb mosakodás: anális játék előtt 30-60 perccel menj vécére. Ürítse ki a beleit, és mossa meg az anális területet rendes szappannal és meleg vízzel. Az illatmentes nedves törlőkendő remek alternatíva.
 
Alaposabb mosakodás: A legjobb élmény érdekében az anális játékok előtt 1-2 órával végezzen beöntést anális tusfürdővel. Csak néhány csésze langyos vízre lesz szüksége. Ezzel a végbél utolsó 15-20 cm-ét fogja kiöblíteni. Ha túl sok vizet használ, paradox módon még piszkosabbá teheti a dolgokat, mert irritálni fogja az emésztőrendszerét.
Anális zuhany

Első számú tanács: Alaposan mossa meg a popsiját meleg vízzel és szappannal. A még nagyobb tisztaság érdekében használjon anális intim zuhanyt.

2. Tegyen egy törölközőt maga alá

Egyszerű módja annak, hogy segítsen mindent tisztán tartani, ha egy törölközőt terít az ágyra, mielőtt nekilátna. Ez megakadályozza a lepedő elszíneződését, és segít összegyűjteni a síkosítót, testnedveket vagy 💩. Ez segít abban, hogy kevésbé stresszeljen.

Második számú tanács: Tegyen maga alá egy törölközőt, hogy kevésbé stresszeljen.  

Az végbélnyílás tele van idegvégződésekkel, amelyek megfelelő stimulálás esetén egy nagy erogén zónává alakulnak.

3. Próbálja ki a kesztyűket is

Ha az esetleges 💩 gondolata nem túl kellemes és inkább elriaszt - próbálja ki az eldobható kesztyűt. A gyógyszertárban lehet kapni őket. A tetoválók az orvosi kesztyűknél vékonyabb kesztyűket használnak, és fekete színben kaphatóak, ami ebben az esetben kicsit jobban megfelel.
Soha ne menjen át anális játékról vaginális játékra anélkül, hogy előtte megtisztítaná magát.
Harmadik számú tanács: Mindig, de valóban mindig legyen elegendő síkosító. És ne spóroljon vele.

4. Lazítson

Ha engedi, hogy rögtön egészen a tövéig behatoljon, valószínűleg ez lesz az utolsó anál az életében. Attól az elképzeléstől, hogy a partnere hatalmas farka behatol a popsijába, sok nőnek összeszorul a gyomra. És ez a legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek az első anális szex során. Próbáljon meg ellazulni, sokkal könnyebben fog menni, és sokkal kellemesebb lesz.

Az anális szorítóizom igazán figyelemre méltó méretekre is képes megnyúlni. A vaginával ellentétben azonban ez nem megy olyan gyorsan és egyszerűen. Próbálja meg először finoman simogatni, majd egy ujjal, később kettővel, és ha már megszokta ezt az érzést, próbálkozhat három ujjal is. Ha az ujjaival furcsa, kipróbálhat egy kis vibrátort is.

Az egész test ellazítására egy nagyon jó módszer a csikló stimulálása. Eközben nagyon könnyen elengedi magát, és szinte észre sem fogja venni, hogy két ujja is a popsijában van :) Lazítson. Ha ez önmagában nem működik, próbálja ki a klitorális stimulációt.

Negyedik számú tanács: Engedje el magát. Ha ez nem megy magától, próbálja meg stimulálni a csiklót.

5. Síkosító 💧

Abszolút kulcsfontosságú segédeszköz, nem csak az első anális szex során. Síkosító nélkül egyszerűen nem fog menni. Lehet, hogy a pornófilmek nézésekor úgy tűnhetett, hogy nem használnak semmilyen síkosítót, de ennek épp az ellenkezője az igazság. Szó szerint patakokban folyik a síkosító. És önnek is e szerint kellene eljárnia.
Tudatosítani kell, hogy az anális nyílás szinte semmilyen természetes nedvesedéssel nem rendelkezik. Egyszerűen csak száraz, nem számít, mennyire izgatott.
Ideális esetben speciálisan anális szexre kifejlesztett síkosítót kellene használnia. A hagyományos síkosítókkal ellentétben folyékonyabbak, hosszabb ideig síkosítanak, és némelyikük enyhén érzéstelenítő hatással is rendelkezik.

Ezért az anális síkosítónak kell lennie az első dolognak, amikor elkezd gondolkodni az első anális szexen.

Ötödik számú tanács: Mindig, de valóban mindig legyen elegendő síkosító. És ne spóroljon vele.

6. Inkább lassan 
Az első anális játékok során vegyes érzései lehetnek. Hiszen egy idegen tárgy (ujjak, vibrátor, pénisz) van a popsijában, ami eddig még ismeretlen volt az ön számára. Az érzései teljesen normálisak, és hiszi, vagy sem, meg fogja szokni. Lehet, hogy már nem is emlékszik rá, de az első hüvelyi közösülés során ez is ez „furcsa” érzés volt, amikor hirtelen önben volt az első pénisz.

Minden nő más. Egyesek azonnal beleszeretnek ebbe az érzésbe, másoknak ez hosszabb ideig tarthat. Ne siessen sehova. Ha nem sikerül elsőre, akkor nem kell erőltetni. Legközelebb újra megpróbálhatja. A túlzott türelmetlenség itt nem helyénvaló.



Hatodik számú tanács:
Ne siessen sehova. Ha nem megy elsőre, nem kell erőltetni. Legközelebb is megpróbálhatja. 

7. Szánjon rá időt 

Az anális szex problémája abban rejlik, hogy a praktizálása némi tervezést igényel. A hüvelyi közösülés során általában elegendő, hogy van hozzá kedve, és egy bizonyos általános, alapvető higiénia betartása. Az anális szexnél ez egy kicsit más. Mint ahogy azt már fentebb említettük, jó, ha pár órával a közösülés előtt kiűríti a posiját. Ezenkívül közvetlenül a szex előtt nem szabad olyan ételeket fogyasztani, amelyek puffadást, hashajtást és hasonlókat okozhatnak. Természetesen nem javasoljuk, hogy egyen meg egy kiló barackot vagy szőlőt, vagy valamilyen hasonló ételt :) 🍇❌
 
Ha Ön és párja először készül anális szexre, gondosan tervezze meg. 📅 Még ha nem is hangzik túl romantikusan, az élmény sokkal kellemesebb lesz, és legközelebb biztosan újra megteszitek.
 
Van, akit azonnal lázba hoz az anális szex gondolata, másoknak viszont szükségük lehet némi időre, hogy átgondolják a dolgot. Ha a válasza nem azonnali igen, mondja meg a partnerének, hogy egyáltalán nem akar nyomást gyakorolni rá, és kérdezze meg, hogy szeretne-e egy kis időt szánni a gondolkodásra. 

Hetedik számú tanács: Az első anális szexet gondosan tervezze meg. Még akkor is, ha ez nem hangzik túlságosan romantikusnak, az élmény sokkal szebb lesz, és biztosan legközelebb is megismétli majd.

8. Mi a helyzet a borotválkozással? 🪒

Borotválkozni vagy nem borotválkozni, ez egy olyan kérdés, amelyre nincs helyes válasz. Minden azon múlik, hogy mennyire érzi magát kényelmesen.
Előnyök ✅ Hátrányok ❌

Vannak, akik szeretik a testszőrzet kinézetét, illatát, sőt, még az állagát is.

Kérdezze meg a partnerét, hogy mit kedvel, és próbálja meg figyelembe venni az elképzelését. 

Ürülék. Igen, megtapadhat a szőrzeten, de ezt elkerülheti, ha egyszerűen megmossa az anális nyílását. Ez az anális higiénia első aranyszabálya.
Próbáljon körülnézni anális fehérítő krémek után. Ne felejtsen el félretenni egy speciális borotvapengét az anális nyílásához. Olyat, amellyel nem fogja más intim testrészeit borotválni. Egy irritáció elleni spray vagy szőrtelenítő krém is hasznos lehet.

Nyolcadik számú tanács: Borotválkozni vagy nem borotválkozni? Tegye azt, ami Önnek kényelmes.

Miért fog tetszeni az anális szex?

Ha betartja a fenti tanácsokat, nagy valószínűséggel meg fogja szeretni az anális szexet. Nem a párja miatt. Hanem önmaga miatt. Az anális nyílás tele van idegvégződésekkel, amelyek megfelelő stimulációval egy nagy erogén zónává válnak.
Szerző
Vanda
2021.07.30.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.08.31.
Elegánsan, mégis komfortosan: tippek egy tökéletes randihoz
Ha randevúkról beszélünk, gyakran a kényelem és a stílusos megjelenés kizárja egymást. Hiszen annyi mindenre kell odafigyelnünk: a smink, a hajunk, a cipőnk, és...igen: a megfelelő intim higiéniára. Így a borotválkozásra is, főleg, ha egy pajzánabb éjszakára számítunk. Szeretne egy igazán emlékezetes nyáresti randit? Íme 5 tipp, hogy ez megvalósulhasson!
790
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...