Erotikus történet: Hétköznapi lány Csodaországban - 1. rész

November volt, és nemtudtam eldönteni, hogy harisnyát viseljek-e, vagy hosszú lábamat csupaszon hagyom, hogy minél jobban kitűnjön a szűk ruhám alatt, amely éppen csak hogy eltakarta a fenekemet. A végén harisnya nélkül indultam el. A táskámba dobtam a pénztárcámat, kulcsokat, telefont, egy csomag óvszert, és becsaptam magam mögött az ajtót.
Žena s pohárom v ruke
Az ötödik italt ittam, és még mindig nem jött és nem hívott. Legalább százszor idegesen néztem a telefonomat, de csak más férfiaktól érkeztek üzenetek a randi applikáción keresztül. Azt mondtam magamnak, hogy ez volt az utolsó alkalom. Nincs több randevú és partnerkeresés az alkalmazáson keresztül. Nincs több szex egy éjszakára. Felnőtt, független, csinos és elég intelligens vagyok, és nem vagyok ettől függő. Felvillant a telefonom. Megérkeztem. Hol talállak?

Legalább egy szabályról nem mondtam le, és az az volt, hogy soha nem hozok férfit szerény lakásomba. Bankszámla és ház nagysága szerint választottam őket, és ez a legteljesebb győzelmet aratta. Háromszintes ház saját medencével, szaunával és edzőteremmel. Ott el tudnám képzelni az életem. De vajon elég lenne nekem ez a férfi is?

Teljesen meztelenül álltam a kávéfőzője mellett. Megnyomtam a gombot az eszpresszógépen, amely azonnal bevilágított, és tejbarna folyadék kezdett folyni belőle, aminek az illatát úgy élveztem, mintha ez lenne az első alkalom. A friss eszpresszó illata elterjedt az egész konyhában.

A csupasz mellemen megszáradt spermát találtam. Sokat volt benne, gondoltam. Mintha jó pár hete nem ürült volna ki, de úgyis hosszabb ideig bírta, mint vártam.

Még fiatalon, körülbelül 2-3 évvel ezelőtt, azt kívántam, hogy ilyen típusú férfiak érdeklődjenek szerény, de őszinte profilom iránt. Az, hogy többször mennénk randevúra, szerény fejemben, kizárt volt. Nem akartam naiv lenni. 

De visszatérve a témára. Nagyon figyelmes volt. A szex közben töbször is megkérdezte tőlem, hogy élvezem-e, vagy nem fáj-e semmi. Először azt hittem, hogy nem is fog megérinteni. Az ujjai közé vette a ruhám, és felhúzta. Felemeltem kezeimet hogy levetkőztessen. Mellem és mellbimbóm azonnal reagált a hidegebb környezetre és teljesen megkeményedett. Finoman megfogta mellbimbóim a kezébe, és erősebben megszorította őket mint vártam. A válasz borzongás volt a lábam között, amit már jól ismertem. Egy pillanat múlva már készen állok arra, hogy simán behatoljon belém.

Nagyon lassan és érzékenyen kezdte. A szemembe nézett és éreztem, ahogy kezével előkészíti a farkát. Megnyálazott ujjaival átment a hüvelyemen keresztül. Olyan érzésem volt, mintha próbálná, van-e valóban lyukam és hogy elfér-e bennem... Nem vette le rólam a szemét, csak gyengéden kinyitotta ajkait és sóhajtott, miközben lassan bedugta a kemény farkát. Néhány másodpercig bennem hagyta, hogy megszokjam, és majd teljesen kihúzta. Néhányszor megismételte ezeket a mozdulatokat. Hátradőltem és megdöntöttem a fejem. Másoltam a mozdulatait hogy még mélyebben behatolhasson belém.

Az első forduló több percig tartott. Még arra sem volt időnk, hogy megváltoztassuk a pózot, és már éreztem, ahogy hüvelyemben csúcsosodik ki. Hagytam őt, pedig tudtam, hogy legalább 20 percet töltök a zuhany alatt az ejakulátum kiöblítésével.

A lábaimat egy nyakkendővel kötötte meg a levegőbe, így még intenzívebben éreztem a farkát. A tenyere az alsó hasamon pihent, hogy érezze, ahogy eltűnik bennem. Néhány centivel nagyobb volt, mint a többiek. Nem volt kellemetlen, csak intenzívebb, és néhány mozdulatát átlélegeznem kellett.

Inni akartam a kávémból, amikor hideg tenyeret éreztem a fenekemen, ami a konyhapulthoz nyomott. Majdnem meztelen voltam, így rögtön utána éreztem, hogy a farkát megpróbálja a fenekembe dugni.
Szerző
Szara
2021.08.09.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2021.04.23.
Recenzió: ToyJoy organikus tisztítószer a szexuális segédeszközökre
A ToyJoy cég már jóideje előkelő helyet foglal el a szexuális játékok piacán. A vibrátorokon, a dildókon, a vibrotojásokon vagy anális szexuális segédeszközökön kívül azok számára is kínál bizonyos termékeket, akik leginkább a bdsm területén élik meg a legnagyobb izgalmakat. És én úgy döntöttem, hogy kipróbálom ön helyett a márka egy további termékét - a szexuális segédeszközökre kifejlesztett fertőtlenítő tisztítószert.
519
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk soha nem ismerte az unalmat. És ez véleményem szerint szintén egy jól működő hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
273
0
Vélemények
2022.04.05.
Recenzió: Fehérnemű márkák összehasonlítása - Obsessive, Passion és Penthouse
A női alsóneműnek sok típusa van: pamut alsónemű, csipke alsónemű, klasszikus alsónemű... Végtelen számú típust lehetne felsorolni. A női fehérneműk közös jellemzője azonban az, hogy minden nő ruhatárának részét képezik. Weboldalunkon három fő márkát talál: Obsessive, Passion és Penthouse. Szemügyre vettük őket, és készítettünk egy remek összehasonlítást ezekről a márkákról!
380
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.