Erotikus történet: felizgultan a menstruáció után

A menstruációt a nők különböző módon élik meg. Néhányan fájdalmasan, mások úgy, hogy alig érzik meg. Egyeseknél a szexuális vágyak felébrednek, mások a fájdalom miatt nem is gondolnak rá. Az én partnerem is egy ilyen nő.
Erotická poviedka: Nadržaná po menštruácií
Már két éve élünk együtt, és ez idő alatt megfigyelhettem néhány jelenséget, amelyek a menstruációt kísérik a nemi vágyaival kapcsolatban. A menstruáció alatt alibidója mínuszos a fájdalom miatt. De amikor azok az első és legfájdalmasabb napok véget érnek, nagyon szívesen gondoskodik rólam... akár kézzel, akár szájjal. De gyönyörű látni, hogyan telnek a ciklusának utolsó napjai, amikor még mindig fél használni a punciját, másrészt viszont a szexuális étvágya egyre intenzívebbé kezd válni... amíg a ciklus véget nem ér, és ő már kaparja a falat. Szó szerint.

Legutóbb egy meleg délutánon volt ilyen. Ő nem dolgozott, én pedig otthonról végeztem a munkámat. Egy jó ebéd után letelepedtem a kanapéra, hogy olvassak valamit egy könyvből, de a meleg és a teli has érzése miatt a szemem nagyon gyorsan elkezdett becsukódni.

Elaludtam, mint egy kisbaba. Majdnem két órával később arra ébredtem, hogy egy párna landolt rajtam. Hozzám vágta!

Sasha barátnőm az ágyon ült és kacagott, hogy sikerült felébresztenie egy párnával. Értetlenül pislogtam a szememmel, ő pedig villámgyorsan megindult felém, leült, és hirtelen csak azt éreztem, hogy a kis lábát kinyújtja, egyenesen az ágyékom felé. A lábujjaival elkezdett ingerelni, ami nagyban fokozta az izgalmamat.

„Mit csinálsz, szerelmem?" kérdeztem zavartan. "Nincs már menstruációd?“
Megrázta a fejét, és érzékien harapdálni kezdte az ajkát.
„Vége van..“ kijelentette ki sokat sejtetően, miközben tovább masszírozta a farkamat.
„Mit csináltál, amíg én szundítottam?” Kérdeztem gyanakodva, de nem tudtam elrejteni a mosolyomat.
„Hm,” hunyorított a szemével, “kedvem volt játszani...”

Elégedetten nézte a gatyámon lévő dudort, megragadta a kezemet, és elkezdett az ágyba húzni. Nem ellenkeztem, épp ellenkezőleg. Minden alkalommal, amikor a lábával ingerelt, olyan szenvedélyt ébresztett bennem, mint még soha amilyet máskor ritkán tapasztalok. Letéptem róla a szexi köntöst, és óvatosan az ágyra fektettem. Széttárta a lábait, és amikor közeledtem hozzá, egyértelmű szándékkal húzta az arcomat a combjai közé.

Nyelvemmel finoman megnyaltam a csiklóját, éreztem, ahogy a borzongás átjárja az egész testét. Ezután elégedetten megragadtam, odanyomtam a számat, és úgy akartam megnyalni, mintha ez lenne az utolsó alkalom. Remegett ajkaim és nyelvem érintései alatt, amelyekkel összehasonlíthatatlanul nagyobb élvezetet tudtam okozni neki, mint azok, akikkel előttem volt. Semmilyen tekintetben nem tudtak velem versenyezni. Nem mintha versenyben lettem volna bárkivel is, nem volt rá szükségem. De az egómat erősítette, amikor elismerte, hogy jobb vagyok az ágyban, mint az ex-pasijai.

Nem hagyta, hogy túl sokáig dolgozzak odalent, még arra sem volt időm, hogy kifárasszam magam, amikor feli sított egy orgazmusrobbanás hullámában. Elégedetten megtöröltem az államat, és feljebb mozdultam merevedő farkammal. A nyálat a tenyerembe cseppentettem, megdörzsöltem vele a megkeményedett férfiasságomat, és anélkül, hogy tovább vártam volna, beledugtam egészen a hüvelye tövéig.

Közös örömsóhaj hallatszott.

Teljes lelkesedéssel vette a farkamat, és én nem tudtam várni, el kellett kezdenem pumpálni. A szobánk pezsgett a szenvedélytől és az izgalomtól, ő széttárta a lábait, hogy még kényelmesebben tudjak belé hatolni, és közben a körmeit a hátamba vájta. Éreztem, ahogy a karmolásai égetik a lapockáimat, de a finom fájdalom még jobban felizgatott.

Sóhajtott, és mindketten éreztük azt a hihetetlen érzést, amit a természet csaknem egy hétre megtagadott tőlünk.
Prorino Potency - prášok na zlepšenie potencie

Prorino Potency koncentrált por a nyelv alá

Ára: 6890 FT-tól

„Befejeznél?“, suttogtam elfojtott sóhajok között, Sasha rám szegezte hatalmas szemeit, és határozottan bólintott, a szája tátva maradt. Azonnal kihúztam, amire ő már türelmetlenül várt.

Megragadta a tenyerébe, és mélyen a szemembe nézve elkezdett kiveregetni. Az élvezetet nem lehetett tovább elviselni, ki kellett adnom magamból.

Forró ejakulátumomat szétfröcskölte a hasán és a mellein, alig bírtam a kezemet tartani a csodás megkönnyebbüléstől. Másodpercek alatt kiverte nekem, én pedig épp az utolsó pillanatban húztam ki belőle. Sasha elégedetten nézte az eredményt, ami végül rajta landolt, én pedig belemártottam az ujjam a meleg folyadékba.

Az ajkához tettem az ujjamat. Anélkül, hogy megszakította volna szemtől-szembe tekintetünket, kinyújtotta a nyelvét, megnyalta az ujjam, és elégedetten nyelte le a spermámat.

Egy csókkal jutalmaztam.
Szerző
Simon
2021.11.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...