BDSM és SM. Szuper rövidítések a szenvedélyes szexhez

Azt mondják, hogy az életet nem érdemes rövidítésekkel intézni. Van azonban két rövidítés, amit minden körülmények között érdemes kipróbálni. Ha ezeket választja, akkor számottevő gyönyört fog velük tapasztalni. Ez biztosan nem zsákutca. Lehet, hogy nem mindenki számára megfelelő ez az út, de érdemes kipróbálni. Sokan megtalálják bennük azt, ami valójában egész életükben hiányzott egy rendes szenvedélyes szexből.
BDSM, čo všetko sa za ním skrýva?

Vanília szex csak a kezdet

A vanília szex a klasszikus szerelmi együttlétet jelenti, ahol a nő úgy olvad szét, mint a vanília fagylalt a férfi ölelésében. Minden szép, gyengéd, csókok, simogatások, gyengédség, egyszerűen a vörös könyvekben szereplő romantikus jelenet. Ha azonban a romantikus vacsoránál a gyertyák is égnek, a BDSM szerelmesei felfigyelnek rájuk, nemcsak giccses kellékekként, hanem a jobb szex lehetőségeként fognak rájuk tekinteni. A BDSM és az SM egyszerűen a szex olyan módszerei, amelyekben a kellemes érzések mellett olyan érzéseket is bevon, amelyeket általában nem tartunk teljesen elfogadhatónak. Az intimitás megfűszerezése egy csipetnyi fájdalommal. Ami első pillantásra furcsának tűnhet, ugyanolyan tökéletes kombináció, mint a sós karamell. Lehet, hogy első ránézésre nem jön be ez a kombináció, de csak kóstoljon bele.

Mi az a SM?

Az SM rövidítés szado-mazot jelent, vagy ha szeretné, akkor az eredeti Sadism and Massochism. Ha ezt a fogalmat a darabjaira szedjük, akkor egészen érdekes szexuális szórakozás jön létre belőle. A szadizmus a másik fájdalmából fakadó szexuális élvezet, de a mazochizmus a saját maga megalázásából és kínzásából adodó szexuális élvezet. Ha összevonja őket, akkor valószínűleg már megérti, hogy ez nagyon érdekes kombináció lesz. Nem kell azonban rögtön olyan szadista filmeket elképzelni, amelyek valódi bántalmazásról szólnak. Épp ellenkezőleg. Az új érzések megéléséről szól. Például, tudhatja, hogy egyes nők titkos álmai közé tartozik a nemi erőszak. Megeleveníteni egy ilyen színházi előadást bilics, kötelek vagy kendők segítségével, otthoni körülmények között igazán izgalmas lehet. És máris a saját bőrén tapasztalhatja meg a SM műfaját."Sado-maso" všetko o ňom

Mi az a BDSM

Már tisztáztuk a SM kifejezést, de mit jelent a BD betűk hozzáadása? Nos, csak egy újabb adalék a gyönyörhöz. A Bondage and Discipline a megkötözés és engedelmesség, a DS kettős kombinációja pedig a Dominantion and Submission, vagyis a dominancia és alárendeltség. Tehát itt a BDSM-hez kapcsolódó pszichológiai szempontokat hozzáadjuk az általános fizikai dimenzióhoz. Ez a szerepcsere. Lehet, hogy hallott már olyan történeteket, amik szerint a nagyvállalkozások tulajdonosai és a legkeményebb menedzserek dominákhoz járnak, és fizetnek nekik azért, hogy megalázzák őket. Tehát ezek a történetek igazak. Minden férfiban egy kisfiú lakozik, aki azt akarja, hogy megbüntessék. Hallgatni egy nőt, alárendelni magát neki, egyszerűen kiegyensúlyozni önmagunkban azt, aki mindig kemény. Próbálja ki ön is a partnerével, és látni fogja, hogy ez a szerepcsere garantáltan felfrissíti a szexuális életét.

Hogyan kezdjük el a BDSM?

A formák természetesen különbözőek. Azoktól kedzve, amik valóban a kellemetlen fájdalom határát súrolják, és gyomorra van hozzá szükség. Vannak bevezető trükkök is, amelyekkel kiderítheti, hogy egy ilyen élmény izgató-e az ön számára. Kezdetben talán csak egy szemkendő is elegendő lesz. Még a szem elvakítása is az alárendeltség érzését okozza, és ezáltal növeli az izgalmat. A férfiaknak a magas sarkús dominák fognak örömet szerezni, aki elé letérdelhetnek és megcsókolhatják a tűsarkújukat. Nagyon alkalmas segédeszközök a nyakörvek, a péniszketrecek a mellbimbó- vagy szeméremcsipeszek. Azonban mindig olyan segédeszközöket használjon, amik a BDSM-n belüli erotikus izatásra szolgálnak, mert az előállításuk során gondolnak a szex közben történő felhasználásra. Ne kísérletezzen például ruhacsipeszekkel. Különböző típusú ostorok, paskolók, szájpeckek, vagy akár bilincsek és különbőző zsinegek is nagyon népszerűek a BDSM-n belül. A viasz csepgtetése a testre vagy a kötözős szettek. Kezdje gyengéden, és észre fogja venni, hogy átmennek-e a fájdalom csarnokába, amit berendezhet a pincében, mint a Szürke 50 árnyalata híres történetében is volt.
čo je to BDSM?

Miért olyan jó a BDSM?

Ezt a kérdést nem csak a fájdalom szerelmesei, hanem a tudósok is feltették. Tehát alávetették az emberi agyat a mágneses rezonanciának, és érdekes dologra bukkantak. A gyönyör és a fájdalom központjai, amelyekre az agy reagál, nagyon közel vannak egymáshoz. Ezért például még egy kis csípés is a bőrön az orgazmus ideje alatt fokozza az élvezetet. Nem is beszélve a megfelelő ostor vagy paskoló kiválasztásáról. Egyszerűen fogalmazva: amikor ez a két mező egyszerre aktiválódik, az agyunkban olyan kapcsolatok jönnek létre, amelyek addig jel nélkül maradtak. És akkor olyan kis tűzijáték a jön létre a fejében, amitől olyan erős orgazmusokat fog átélni, mint még soha.
Szerző
Attila
2020.09.14.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.06.03.
Szex a menstruáció alatt
Az igazi kalóz nem ijed meg a Vörös-tengertől, vagy a bátor sofőr a piroson is áthajt… Ezek a vicces megjegyzések is kapcsolódnak a viszonylag tabutémához, mint amilyen a menstruáció alatti szex. Egyes párok még akkor sem hagyják ki ezt a szórakozást, ha a nőnek piros betűs napjai vannak, mások pedig megvárják, míg véget ér ez a többnapos időszak. Szükségszerűen vissza kell fognunk az étvágyunkat a menstruáció alatt, vagy a piros betűs napokon történő szex egyik partner számára sem jelent semmilyen kockázatot?
5 926
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...