Szexuális gyakorlatok csak a legbátrabbak számára

Az internet a furcsa szexuális gyakorlatok forrása, amely a lakosság többségét meg fogja lepni és sokszor megdöbbenti. Nem zárjuk ki, hogy ez a cikk undorít vagy felháborít valakit, de hidjék el, hogy a merész szexuális technikák válogatásába nem vontuk be a legnagyobb perverziókat.


Ha még keményebb dolgokat szeretne felfedezni, próbáljon meg egy kicsit guglizni, de kérjük, csak saját felelősségére tegye meg :). Ha nincs bátorsága, legalább nézzen be választékunkba, és ismerkedjen meg a következő szexuális gyakorlatokkal. 

Figging

Kezdjük a legfurcsábba. A figging olyan gyakorlat, amelyet a legtöbben nem fognak nagyon szeretni, de kár lenne meg nem említeni. A fő szerepet itt a hámozott gyömbér tölti be, amelyet anális dugó alakjára lehet faragni. Ezután a gyömbért behelyezik a végbélnyílásba, és el lehet képzelni, mi fog történni...

Mivel a gyömbér rendkívül aromás és csípős, a végbélnyílásban még soha nem tapasztalt érzést vált ki. Eleinte meleg érzésről van szó, amely elviselhetetlen csípéssé változik. Az irritált nyálkahártya és a könnyek mindenképpen részei lesznek ennek az élménynek.

Kíváncsi, mire jó ez? A figginget leggyakrabban a spanking (verés) részeként hajtják végre. A domináns lebilincseli a szubmisszív partnerét, bevezeti a végbélnyílásába a gyömbért, és elkezdi ütni a fenekét. Az engedelmes megfeszíti az ülőizmokat, ami még jobban növeli a kellemetlen csípős érzéseket. 

Tehát a figging büntető technika, és azok, akik még nem próbálták ki a BDSM-et, nyilván soha nem fogják megérteni. Tehát ha randizni fog valakivel, és mesélni kezd a figgingról, akkor már tudja, hogy futnia kell :).

Fojtás

A nyak fojtás különösen népszerű a BDSM rajongói körében, de egyre gyakrabban fordul elő ez a technika azoknak a pároknak a hálószobájában is, akik nagyon szeretik a kemény szexet.

A fojtás ereje mindenki számára eltérő lehet. Vannak, akik csak egy szelíd fojtást szeretnek, hogy megmutassák uralmukat, de vannak, akik olyan nyomást gyakorolnak, hogy szinte elfojtják a másikat.

Érdekes, hogy a merevedési zavarral küzdő férfiak is szeretik a fojtogatást. Ha korlátozott a légzésük, és nem tudják teljes mértékben ellenőrizni ezt, akkor az erekció sokkal könnyebben és gyorsabban következik be. Hogy miért van ez így, azt az interneten nem tudtuk meg. Számunkra azonban csak egy logikus magyarázat létezik - a fojtogatás gyakorlata hangsúlyozhatja az izgalmat, ezért az erekció elérése apróság.

Nem titok, hogy a tüdőben minimális levegő és a megfelelő légzés képtelensége gyakran erősebb orgazmushoz vezet. Akárhogy is, ha érdekli ez a technika, azt javasoljuk, hogy a fojtást a legnagyobb gondossággal végezze.

Rimming

A rimming nem is olyan szörnyű, inkább kissé perverz. Ez a végbélnyílás ingerlése a nyelvvel, miközben még a könnyű behatolás sem kizárt. Általában az előjáték része, és leggyakrabban a férfiak igénybe veszik ezt a gyakorlatot, akár homoszexuális, akár heteroszexuális párokban.

Statisztikailag a végbélnyílás nyalása nem zavarja a férfiakat, és szeretik a felüknek megadni. A nők kissé félénkebbek, és nagyobb az ellenállásuk, ezért az esetek döntő többségében csak passzívan élvezik a rimminget. Nagyon jól tudják, hogy ezen a területen is rendkívül sok idegvégződés van, és a megfelelő stimuláció több mint kellemes :). Amikor ez mégismegtörténik, és a nők csinálják a rimminget, akkor az orális szex alatt történik.

Stinging

A BDSM körök egy másik gyakorlata, más néven nettle stinging. A stinging (szúrás) bizonyos értelemben verés, vagyis a test különböző részeinek ütése, azzal a különbséggel, hogy az eszköz nem nád, ostor vagy pofon, hanem csalán.

A csalán tehát itt a fájdalom elérésének eszközeként működik. Akinek már tapasztalta volt a csalántal tudja, hogy érzi magát az elítélt ilyen pillanatokban. Nagy valószínűséggel csalánnal verik a fenéket és az ágyékát, vagy a mellkas területein. A legkegyetlenebb büntetések a nemi szervek kellemetlen ütéseivel is végződhetnek.

Egy másik büntetés a csalán fehérneműbe helyezése is. Egész nap normális tevékenységeket kell végeznie csalánnal az alsóneműben, ami minden mozdulatával a legintimebb helyeket irritálja.

A stinging tehát olyan gyakorlat, amely nem okoz nagy örömet vagy izgalmat. Ehelyett megalázza az illetőt, és fájdalmat okoz neki, amely sokáig tart a játékok befejezése után is. Ennek a gyakorlatnak a hívei kemény BDSM-rajongók, akik számára a kötés és a gyengéd verés nem elég..

Enema

Ennek a szónak magyar megfelelője a beöntés. Egy hétköznapi ember ötvözi ezt az akciót az anális szex előkészítésével, vagy elméjében orvosi rendelőbe költözik. Amikor azonban visszatérünk a BDSM körökbe, ez egy másik büntetési technika.

A beöntés végrehajtása egy forma megalázása. A beöntés nem a legkellemesebb dolog a világon, és szorosan összefügg a belekben jelentkező kellemetlen érzéssel, és utána az embernek WC-re kell futnia. Ismét van egy domináns és egy szubmisszív, amelyen a beöntés többnyire megkötözve megy át, és arra kényszerül, hogy a lehető leghosszabb ideig visszatartsa a vizet a belében.

Falaka alebo Bastinado

Ismét egy külföldi kifejezés, amelyet csak a kísérletezni szerető emberek ismernek. Ennek a gyakorlatnak a története viszonylag hosszú, és azokra a napokra vezethető vissza, amikor a foglyokat megfosztották emberi jogaitól. Bár megtudtuk, hogy ezt a technikát ma is kínzás módszereként alkalmazzák egyes országokban, nézzük meg, mit jelent pontosan a falaka vagy bastinado a szexuális területen.

Csupasz és immobilizált lábak és nád a domináns kezében... Valószínűleg kezdi felismerni, miről van szó. Igen, megint egy olyan büntetési formáról van szó, amely a hétköznapi emberek számára nem tűnik túl izgalmasnak, de azok a párok, akik BDSM játékokban vesznek részt, előjáték részeként bastinadót hajtanak végre, vagy lehet ez a szunmisszív büntetése is.

A legtöbb esetben a lábát vékony kábellel rögzíti a domináns, így egyáltalán nem tudja mozgatni őket, és mozgással reagálni a bejövő ütésekre. Bár nem tűnik úgy, a lábak rendkívül érzékeny területet jelentenek, és tíz ütés egy náddal több mint elég. Könnyek és hosszan tartó csípés érzése, ezek vannak jelen ebben a technikában. Ha a bastinado a büntetés része, akkor a mester lelkiismeret-furdalása kizárt, de az előjáték esetében ezt a gyakorlatot hosszú simogatás követi, és az engedelmes egyénnek orgazmust adnak jutalomként.

Bármilyen érzelmeket most érez, hidje el, találtunk olyan dolgokat is, amelyek még a legvadabb álmában sem jutnának eszébe. Az interneten való vándorlás nem a gyengébb gyomorral rendelkezők számára szól, és azt is megállapítottuk, hogy a BDSM területe rendkívül sokszínű.

Szerző
Andy Moravek
2021.06.07.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.07.22.
A Kegel-gyakorlatok hozadékai a partnerek egészséges szexuális életében
1940-ben dr. Arnold Kegel nőgyógyász gyakorlatok sorozatát alkotta meg, hogy segítsen a nőknek felépülni a szülés után. Elsődleges feladatuk a medencefenék megerősítése és az egészségügyi problémák (inkontinencia és egyéb) megelőzése volt. Ha az ön orvosa előírt önnek valami hasonlót, ne hagyja figyelmen kívül az ő jó szándékú tanácsait. Azok, akik dr. Kegel gyakorlatait végzik, könnyebben, gyakrabban és intenzívebben élik meg azt orgazmust. De ez még nem minden. Például a következő sorokból megtudhatja azt is, hogy ez a torna segíthet az uraknak a péniszük megnagyobbításában.
2 917
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...