Erotikus történet: Szex a vonaton

A barátom és én imádjuk a nyilvános szexet. Mivel még diákok vagyunk, néha nincs is hely, ahol élvezhetnénk magunkat. És ez elég nagy probléma, mivel hajlamos vagyok nagyon kanos lenni.
szex a vonaton
Ráadásul rengeteg időt töltünk a vonaton, miközben az iskola miatt folyamatosan mozgunk.

Egyik este az előadás után volt egy találkozónk. Az osztálytársakkal együtt ittunk, és amikor Márton kiment a mosdóba, én csendben mögé lopakodtam. Hátulról megfogtam az ágyékát, de éppen akkor jött be egy másik vendég.

Így csak gyorsan odasúgtam Mártonnak: "A folytatás hazafelé vár rád...".

Épphogy átértünk az utolsó csatlakozáson, és jó hangulatban telepedtünk be az üres fülkébe. Azonnal elhúztam a függönyt, és letérdeltem. Fogaimmal lehúztam Márton nadrágjának cipzárját, és kanosan szopni és nyalogatni kezdtem kemény farkát.

Nem tudtuk, mennyi időnk van, vagy hogy elkapnak-e, de ez csak fokozta az izgalmat. Szoptam a farkát és egyik kezemmel a heréit masszíroztam. Ráköptem a kezemre, és a változatosság kedvéért nekiálltam kézimunkázni. Mártonnak nem volt könnyű dolga, hogy tovább kitartson. Ökölbe szorította az izgalomtól a kezeit, és a fülke falához ütötte őket.

Egy pillanatra megálltam, megnéztem a függöny mögül, hogy jön-e valaki, felemeltem a szoknyámat, és elkezdtem masszírozni a csiklómat.

A móka kedvéért megmutattam a melleimet az ablakon, Márton pedig megint a fenekét.

Ekkor megragadott, lehúzta a bugyimat, felemelt, hogy a lábam a feneke köré záródjon, majd felegyenesedett és belém hatolt. Ó, ez a kemény, titkos szex a vonaton annyira beindított, hogy elélveztem. Általában eltart egy darabig, de az adrenalinlöket kezdett elkapni. Egy idő után Márton lihegve súgta nekem, hogy mindjárt...

Gyorsan leugrottam róla, letérdeltem és kinyitottam a számat. Lenyeltem az ondóját, és a maradékot még a számban tartva megcsókoltam...
Szerző
Veronika
2024.04.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...