Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Mi az a squirting avagy nedves orgazmus?

A squirting vagy más szóval a női nedves orgazmus a szexuális területen már túlságosan is nagy jelenségnek számít. Mindenesetre többen beszélnek róla, mint ahányan megélik, mivel a nőknek csak 20%-a éri el az ágyban a squirtinget. Viszont annál gyakrabban keresnek rá a pornóoldalakon a női kilövellést tartalmazó jelenetekre, mivel minden srác be akarja bizonyítani, hogy valódi csodákat képes művelni egy nővel. Milyen folyamatról van tehát szó, hogyan érhető el a nedves orgazmus, és milyen folyadék az, ami kifolyik a nőből?

Kezdjük azzal, mi is az a squirting. Ez a női nemi szervekből kilövellő, észrevehető mennyiségű, többnyire tiszta és átlátszó színű folyadék, amit a nemi szervek erotikus stimulálása előz meg. A női spriccelést leggyakrabban a hüvelybe való behatolással és G-pont közvetlen stimulálásával lehet elérni.

Milyen érzés ez?

A squirtinggel járó szubjektív érzések minden nőnél eltérőek. Néhányan ezt egy pillanatra összetévesztik a sürgõs vizelési ingerrel, amit nem lehet elkerülni, és akkor meglepi őket az erős kilövellés. Ez lehet egy hirtelen felszabadult érzés, egyfajta kirobbanás, esetleg nyomás vagy egy enyhe, de kellemes fájdalom jelentkezése, ami az egész medence körül áthatol.

Bár a squirtinget "nedves orgazmusnak" is nevezik, ez a jelenség nem mindig kapcsolódik az orgazmikus átéléshez. Néha kéz a kézben járnak, néha a squirting csak jelzi az orgazmus eljövetelét, vagy orgazmus elérése nélkül jön. Sokszor azért a tényért, hogy az orgazmus nem következett be a kilövellés alatt, a meglepetés és sokk lehet a felelős, hogy mi történik a nő testében. A kielégülés ugyanis megkívánja a medencefenék izmainak együttműködését és a test és az elme kölcsönhatását.

Miféle folyadék ez?

Nagy mítosz az a feltételezés, hogy ez vizelet. Valójában a nőből kiáramló folyadék nem a hólyagból származik, hanem a Bartholin- mirigy a felelős a termeléséért. Ez a hüvelybemenet jobb és bal oldalán található páros mirigy, aminek mérete megegyezik a borsó méretével.

A folyadék szagtalan és bármilyen színű lehet. Megszáradás után nem hagy foltokat, nyomokat vagy szennyeződéseket, például a ruházaton vagy a lepedőn, és csak nyomokban tartalmaz vizeletet. Valójában ez a szacharóz, a keratin, a foszforsav vagy a fruktóz „koktélja”. A nők által egyetlen kilövelléssel kiürített mennyiség változó, de 5-15 ml tartományban mozog.

Hogyan érhető el a squirting?

Minden egészséges nő anatómiailag úgy van kialakítva, hogy elérhesse a squirtinget. Mivel azonban a „száraz” orgazmus is sok esetben problémát jelent, nem kell túlzottan ragaszkodni ehhez az elképzeléshez. Érdemes azonban kipróbálni, és itt van egy kis útmutató:

Az első számú szabály - ne hagyja ki a csiklóját! A csikló stimulációja izgalmat vált ki, benedvesíti a hüvelyet, és mindent kiűz a fejből, amire abban a pillanatban nincs szüksége. Mindenesetre, semmilyen körülmények között ne masszírozza szárazon a csiklót, mert több kárt okozhat, mint hasznot, és ezzel elronthatná az egész élményt. A nyál szintén nem megfelelő választás, mivel gyorsan felszívódik és túlzottan kiszárad. Pár csepp síkosító a hasznára válhat, és ha igazán keményen szeretné kipróbálni, akkor próbáljon ki egy stimuláló síkosítót, ami növeli az izgalmat és az ingerlékenységet.Amikor a csikló megduzzadt és kellően izgatott, a hüvely elkezd nedvesedni. Akkor itt az ideje egy lépéssel előrébb lépni, és behatolni. 2-3 ujj az ideális, amelyek enyhén be vannak hajlítva, és az ujjbegyek a hüvely felső falára irányulnak. A hüvely bemenetétől körülbelül 4 cm-re fekszik a híres G-pont - érzékeny és könnyen izgatható hely, aminek a megfelelő stimulálása képes kielégülést okozni.

Ne felejtse el a hüvelykujjával masszírozni a hüvelybemenet teljes területét. Minél inkább megtelítődik vérrel, és stimulálva van ez a hely, annál nagyobb az esélye, hogy kilövellés lesz. Nem árt, ha a másik kezével enyhe nyomást gyakorol az alhasára. Azonban ne vigye túlzásba ezt a tapogatást, óvatosan kezdje, és körültekintően növelje a nyomást.

Az ujjak ide-oda mozgatásának sebessége a hüvelyben egyéni kérdés. Míg egyes nők üdvözlik a lassú, de alapos és magabiztos mozgást, mások akkor lövellnek ki, ha a mozgás gyors és szó szerint vad. Abban az esetben, ha az ujjazás nem tartozik a kedvencei közé, cserélje le a kezét egy vékonyabb vibrátorra, amelyet anatómiailag úgy terveztek, hogy izgassa a G-pontot. A vibráció sok esetben hozzájárul a kilövelléshez.

Ha nem sikerül elérni ezt az élményt, akkor nincs hely a kétségbeesésnek. Ez többé-kevésbé ritka tapasztalat, ami eléggé túl van értékelve. A minőségi és hosszú orgazmus minden bizonnyal sokkal jobb élmény, ami nem okoz kínos zavart, csakis gyönyört.
Szerző
Martina
2020.07.29.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.12.11.
Mi az a Cuckold?
A cuckold, vagy magyarul felszarvazás, egy kevésbé ismert szexuális gyakorlat. Ennek alapja az, hogy egy férfinak vagy nőnek örömet okoz, ha egy idegen megnézi a meztelen partnerét, vagy ha egy másik személy szexel a partnerével. A felszarvazással elég gyakran találkozhatunk a swinger partikon, ahol a partnerek felváltva szexelnek egymással. Ilyenkor nemcsak az okoz izgalmat és kielégülést, hogy egy idegennel szexelnek, hanem az is, hogy egy idegen szexel a partnerével.
6 639
0
Érdekességek és újdonságok
2019.07.29.
A borotválkozásnak mostantól nem kell bosszantó kötelességnek lennie!
A nyár önmagában is azt az időszakot jelenti, amikor a nőknek akarva-akaratlanul is hihetetlenül türelmesnek kell lenniük, mivel többször is meg kell küzdeniük a szőrökkel az évszak folyamán. Egy rövid szoknya, az ujjatlan top vagy a fürdőruha, amik többet mutatnak, mint amennyit elrejtenek, a nőket arra kényszerítik, hogy minél gyakrabban nyúljanak a borotvapenge után. Azonban az intim részek borotválásának nem kell minden esetben bosszantó kötelességnek lennie, amit a lehető legrövidebb idő alatt le szeretne tudni…
1 493
0
Szexpózok és praktikák
2020.09.14.
BDSM és SM. Szuper rövidítések a szenvedélyes szexhez
Azt mondják, hogy az életet nem érdemes rövidítésekkel intézni. Van azonban két rövidítés, amit minden körülmények között érdemes kipróbálni. Ha ezeket választja, akkor számottevő gyönyört fog velük tapasztalni. Ez biztosan nem zsákutca. Lehet, hogy nem mindenki számára megfelelő ez az út, de érdemes kipróbálni. Sokan megtalálják bennük azt, ami valójában egész életükben hiányzott egy rendes szenvedélyes szexből.
3 145
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...