Hogyan kell használni a csiklópumpát? (Petra)

A csiklópumpa vagy csiklószívó, amit gyakran "clit sucker"-nek is neveznek, a csikló érzékenységének növelésére szolgál. Ez a pumpa különösen a nők számára nyújt élvezetet. A szivattyú egy kis vákuumos hengerből és egy szelepes szívóberendezésből áll. A használata nagyon egyszerű.

1. Vigyen fel megfelelő mennyiségű síkosítót a csiklóra és annak környékére.

2. Helyezze rá a vákuumhengert, a síkosító gél jobb szívást és a pumpa hatékonyabb tapadását biztosítja.


3. Kezdje el lassan szívni a csiklót - a szívás a szívó ballon megnyomásával történik.

4. Az első néhány pumpálást követően érezni fogja, ahogy a pumpa a csiklóját szívja, és a csikló lassacskán növekedni kezd. Ennek oka a nyomás csökkenése a vákuumhengerben, míg a csiklóban a nyomás növekszik. Ugyanakkor a csiklóban vérbőség jön létre.

5. A szívásnak nagyon lassúnak és elővigyázatosnak kell lennie. Ha először használja a pumpát, adjon magának egy kis időt. Próbálgassa, hogyan hat a szívás a csiklójára, és hagyjon magának több időt. 

6. Csak addig pumpálja, amíg az kellemes érzés. Nem szabad túlzásba vinni a pumpa használatát, észszerűen kell azt használni. A csiklót túlzottan nagy méretűre növelni azonban veszélyes lehet, de amennyiben a csiklópumpát mértékletesen és észszerűen fogja használni, akkor a csikló érzékenységének növekedése, valamint az izgatás és az orgazmus új lehetőségei várnak önre.  

7. Ha abba akarja hagyni a szívást, egyszerűen csak nyomja meg a szelepet (általában egy kicsi gomb a szívóballon mellett), a pumpa megtelik levegővel, és így egyszerűen eltávolíthatja a csiklóról. 

8. A csikló a pumpa eltávolítása után is egy kicsit nagyobb marad, és készen áll az új erotikus élmények felfedezésére, amelyeket egyedül vagy a partnerével élhet át.

Néhány vákuumos csiklópumpa egyben vibrátor is, pontosabban vibrációval is rendelkezik. Miután a pumpa a csiklóhoz tapadt, a csikló azonnal érzékenyebbé válik, és pontosan ezt a pillanatot használják ki a vibrációs pumpák. A vibrotojás magában a szívóberendezésben van elrejtve. Amikor a csikló enyhén meg van nagyobbodva, kapcsolja be a rezgést, és már élvezheti is a csodálatos pillanatokat. A csikló nagyobb, ami egyenlő azzal, hogy a stimulációja is intenzívebb. 
Szerző
Petra
2019.04.26.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.09.03.
Hogyan bírja tovább az ágyban? Próbálja ki a tippünket!
A jó szex nem másodpercekben, hanem percekben mérhető. Ezért minél hosszabb ideig bírja, annál jobb lesz a szex nemcsak az élvezet, hanem a férfi jó hírneve számára is. Mert akár akarjuk, akár nem, a szerelmeskedés hossza elsősorban a férfitól függ. Vagyis a merev erekcióján. Ezért, ha nem akarja sem saját magát, sem a partnerét megrövidíteni a szép pillanatoktól, akkor keményebben kell dolgoznia a kitartásán.
2 188
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...