Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Hogyan kell használni a csiklópumpát? (Petra)

A csiklópumpa vagy csiklószívó, amit gyakran "clit sucker"-nek is neveznek, a csikló érzékenységének növelésére szolgál. Ez a pumpa különösen a nők számára nyújt élvezetet. A szivattyú egy kis vákuumos hengerből és egy szelepes szívóberendezésből áll. A használata nagyon egyszerű.

1. Vigyen fel megfelelő mennyiségű síkosítót a csiklóra és annak környékére.

2. Helyezze rá a vákuumhengert, a síkosító gél jobb szívást és a pumpa hatékonyabb tapadását biztosítja.


3. Kezdje el lassan szívni a csiklót - a szívás a szívó ballon megnyomásával történik.

4. Az első néhány pumpálást követően érezni fogja, ahogy a pumpa a csiklóját szívja, és a csikló lassacskán növekedni kezd. Ennek oka a nyomás csökkenése a vákuumhengerben, míg a csiklóban a nyomás növekszik. Ugyanakkor a csiklóban vérbőség jön létre.

5. A szívásnak nagyon lassúnak és elővigyázatosnak kell lennie. Ha először használja a pumpát, adjon magának egy kis időt. Próbálgassa, hogyan hat a szívás a csiklójára, és hagyjon magának több időt. 

6. Csak addig pumpálja, amíg az kellemes érzés. Nem szabad túlzásba vinni a pumpa használatát, észszerűen kell azt használni. A csiklót túlzottan nagy méretűre növelni azonban veszélyes lehet, de amennyiben a csiklópumpát mértékletesen és észszerűen fogja használni, akkor a csikló érzékenységének növekedése, valamint az izgatás és az orgazmus új lehetőségei várnak önre.  

7. Ha abba akarja hagyni a szívást, egyszerűen csak nyomja meg a szelepet (általában egy kicsi gomb a szívóballon mellett), a pumpa megtelik levegővel, és így egyszerűen eltávolíthatja a csiklóról. 

8. A csikló a pumpa eltávolítása után is egy kicsit nagyobb marad, és készen áll az új erotikus élmények felfedezésére, amelyeket egyedül vagy a partnerével élhet át.

Néhány vákuumos csiklópumpa egyben vibrátor is, pontosabban vibrációval is rendelkezik. Miután a pumpa a csiklóhoz tapadt, a csikló azonnal érzékenyebbé válik, és pontosan ezt a pillanatot használják ki a vibrációs pumpák. A vibrotojás magában a szívóberendezésben van elrejtve. Amikor a csikló enyhén meg van nagyobbodva, kapcsolja be a rezgést, és már élvezheti is a csodálatos pillanatokat. A csikló nagyobb, ami egyenlő azzal, hogy a stimulációja is intenzívebb. 
Szerző
Petra
2019.04.26.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.08.01.
Hogyan kerüljük el a kellemetlenségeket borotválkozás közben?
Megszabadulni a nemkívánatos szőrzettől a test bármely részén a nők számára - legfőképpen a nyári időszakban - egy kellemetlen kötelesség. Az enyhe borosta a lábszáron forrónadrágban vagy miniszoknyában nem igazán megengedett, ezért a nők a nyári időszakban egyre gyakrabban teszik ki magukat a fürdőszobai tortúrának. Ez alól az intim terület sem kivétel - a fürdőruha mégis csak sokkal többet fed fel, mint a farmer. Hogyan kerüljük el a borotválkozás alatt és után bekövetkező kellemetlenségeket?
1 170
0
Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildó és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
3 873
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...