Szexuális segédeszközök férfiaknak - milyen játékokat használhat a partnerével vagy egyedül?

Amikor a „szexuális segédeszköz” kifejezést halljuk, mindenkinek azonnal a vibrátor vagy a dildó jut az eszébe, és a beszélgetés ezzel véget is ér. Bár a vibrátor foglalja el az első helyet a felnőtt szexuális segédeszközök piacán, ez a termék minden bizonnyal csak a jéghegy legszembetűnőbb csúcsa. A kifejezés egy egész halom erotikus játékot rejt, és az uraknak is van miből válogatniuk.

Manapság temérdek mennyiségű termék és készítmény áll a rendelkezésre, amelyek a férfiak szexuális életét is változatosabbá tehetik, és nem feltétlenül csak a magányos egyének esetében, akik kerülik a nők közelségét. Éppen ellenkezőleg... A legtöbb, kifejezetten a férfi nem számára kifejlesztett szerkezet vagy játék növeli a szexuális élet minőségét, amelyet a partnere is érezni fog.

Maszturbátor

Egy szerkezet, ami a fejlődése során számos átalakításon ment keresztül, és éppen ezért ma a maszturbátor kifejezés alatt az internetes keresőben valóban szofisztikált és parádés műveket is talál. Az összes típusú maszturbátort egy elem köti össze - egy egyedülálló, rendkívül lágy, élethű anyag, ami ránézésre és tapintásra is az emberi bőrre emlékeztet.

A maszturbátorba való behatolás ugyanazokat az érzéseket váltja ki, mintha egy nővel szexelne. A maszturbátor ürege általában bemélyedésekkel és kiemelkedésekkel van kiegészítve, amelyek a pénisz teljes felületét izgatják. A legkifinomultabb szerkezetek vibrációval is rendelkeznek, vagy nyomáspárnákkal vannak felszerelve, amelyek például a szívást szimulálják.

Prosztatastimulátor

Sok férfi tartja a tisztes távolságot ezektől a játékoktól, de ezzel csak megvonják maguktól az intenzívebb és erősebb orgazmust. A prosztatastimulátor az anális nyíláson keresztül hatol be, és az ergonomikus kialakításának köszönhetően eléri a férfi P-pontját - a prosztatát. A prosztata izgatása és masszírozása sokkal jobb kielégülést eredményez.

Különböző anyagokból készült, eltérő vastagságú, hosszúságú és átmérőjű prosztatastimulátorokkal találkozhat. A vibrációs stimulátorok sem képeznek kivételt, mivel ugyanúgy, mint az összes többi ilyen segédeszközt, használhatja egyedül vagy a partnerével is. A segédeszközből kiáramló gyengéd rezgéseket ő is érezni fogja.

A prosztatáról bővebben a blogunkon írtunk: Mi az a prosztata, és milyen funkciója van a férfi testében?

Péniszpumpa

Ez a termék inkább egy egészségügyi segédeszközt jelent - ugyanis a péniszpumpa használatának célja elsősorban nem az örömszerzés. Ugyan a pumpálás önmagában felállítja a péniszt, de a pumpát még a csúcspont elérése előtt félreteszi, ezért ez nem egy hagyományos maszturbációs segédeszköz.

A vákuumos péniszpumpa célja az erekció minőségének javítása, az erekció elérése, és sok esetben azok a férfiak is a péniszpumpák után nyúlnak, akik tartósan meg akarják növelni a péniszük méretét. Hosszan tartó és rendszeres használat esetén a pénisz valójában akár néhány centiméterrel is meghosszabbítható.

Blogunkban bővebben írtunk a péniszpumpákról: Mi az a péniszpumpa és mire szolgál?

Péniszgyűrű

Ez a nem feltűnő és megfizethető segédeszköz számos rugalmas, hajlékony és merev anyagból készülhet - szilikon, gumi, TPE/TPR, fém... Körbeöleli a péniszt, és részben megakadályozza a vér áramlását, aminek köszönhetően az erekció a közösülés teljes ideje alatt merev lesz. A péniszgyűrűk részben egészségügyi segédeszközök is, mivel önmagukban nem vezetnek a magömléshez. Ha azonban a péniszgyűrűk vibrációs változatát választja, akkor az izgatás a többszörösére növekszik, és nem csak önnnél, hanem a partnere részéről is.

A péniszgyűrűk olyan segédeszközök, amelyek megérdemlik a széles körű „polemizálást”, ezért ebben a cikkben külön figyelmet szenteltünk nekik: Mi az a péniszgyűrű és mire szolgál pontosan?
Szerző
Martina
2020.10.23.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.08.07.
Mi az az intimkehely, és hogyan kell helyesen használni?
Néha a menstruációs tölcsér már évtizedek óta jelen van a piacon, a legnagyobb népszerűségnek leginkább az utóbbi időszakban örvend. Nem csoda, hiszen megfelel az összes olyan trendnek, amelyek jelenleg uralják a világot - nem képez hulladékot és nincs egészségügyi kockázata. Tehát azt mondhatjuk, hogy ennek a segédeszköznek is el kellett, hogy jöjjön az ideje, mert olyan időszakban dobták a piacra, amikor is megelőzte a korát.
2 923
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...