Szexuális segédeszközök férfiaknak - milyen játékokat használhat a partnerével vagy egyedül?

Amikor a „szexuális segédeszköz” kifejezést halljuk, mindenkinek azonnal a vibrátor vagy a dildó jut az eszébe, és a beszélgetés ezzel véget is ér. Bár a vibrátor foglalja el az első helyet a felnőtt szexuális segédeszközök piacán, ez a termék minden bizonnyal csak a jéghegy legszembetűnőbb csúcsa. A kifejezés egy egész halom erotikus játékot rejt, és az uraknak is van miből válogatniuk.

Manapság temérdek mennyiségű termék és készítmény áll a rendelkezésre, amelyek a férfiak szexuális életét is változatosabbá tehetik, és nem feltétlenül csak a magányos egyének esetében, akik kerülik a nők közelségét. Éppen ellenkezőleg... A legtöbb, kifejezetten a férfi nem számára kifejlesztett szerkezet vagy játék növeli a szexuális élet minőségét, amelyet a partnere is érezni fog.

Maszturbátor

Egy szerkezet, ami a fejlődése során számos átalakításon ment keresztül, és éppen ezért ma a maszturbátor kifejezés alatt az internetes keresőben valóban szofisztikált és parádés műveket is talál. Az összes típusú maszturbátort egy elem köti össze - egy egyedülálló, rendkívül lágy, élethű anyag, ami ránézésre és tapintásra is az emberi bőrre emlékeztet.

A maszturbátorba való behatolás ugyanazokat az érzéseket váltja ki, mintha egy nővel szexelne. A maszturbátor ürege általában bemélyedésekkel és kiemelkedésekkel van kiegészítve, amelyek a pénisz teljes felületét izgatják. A legkifinomultabb szerkezetek vibrációval is rendelkeznek, vagy nyomáspárnákkal vannak felszerelve, amelyek például a szívást szimulálják.

Prosztatastimulátor

Sok férfi tartja a tisztes távolságot ezektől a játékoktól, de ezzel csak megvonják maguktól az intenzívebb és erősebb orgazmust. A prosztatastimulátor az anális nyíláson keresztül hatol be, és az ergonomikus kialakításának köszönhetően eléri a férfi P-pontját - a prosztatát. A prosztata izgatása és masszírozása sokkal jobb kielégülést eredményez.

Különböző anyagokból készült, eltérő vastagságú, hosszúságú és átmérőjű prosztatastimulátorokkal találkozhat. A vibrációs stimulátorok sem képeznek kivételt, mivel ugyanúgy, mint az összes többi ilyen segédeszközt, használhatja egyedül vagy a partnerével is. A segédeszközből kiáramló gyengéd rezgéseket ő is érezni fogja.

A prosztatáról bővebben a blogunkon írtunk: Mi az a prosztata, és milyen funkciója van a férfi testében?

Péniszpumpa

Ez a termék inkább egy egészségügyi segédeszközt jelent - ugyanis a péniszpumpa használatának célja elsősorban nem az örömszerzés. Ugyan a pumpálás önmagában felállítja a péniszt, de a pumpát még a csúcspont elérése előtt félreteszi, ezért ez nem egy hagyományos maszturbációs segédeszköz.

A vákuumos péniszpumpa célja az erekció minőségének javítása, az erekció elérése, és sok esetben azok a férfiak is a péniszpumpák után nyúlnak, akik tartósan meg akarják növelni a péniszük méretét. Hosszan tartó és rendszeres használat esetén a pénisz valójában akár néhány centiméterrel is meghosszabbítható.

Blogunkban bővebben írtunk a péniszpumpákról: Mi az a péniszpumpa és mire szolgál?

Péniszgyűrű

Ez a nem feltűnő és megfizethető segédeszköz számos rugalmas, hajlékony és merev anyagból készülhet - szilikon, gumi, TPE/TPR, fém... Körbeöleli a péniszt, és részben megakadályozza a vér áramlását, aminek köszönhetően az erekció a közösülés teljes ideje alatt merev lesz. A péniszgyűrűk részben egészségügyi segédeszközök is, mivel önmagukban nem vezetnek a magömléshez. Ha azonban a péniszgyűrűk vibrációs változatát választja, akkor az izgatás a többszörösére növekszik, és nem csak önnnél, hanem a partnere részéről is.

A péniszgyűrűk olyan segédeszközök, amelyek megérdemlik a széles körű „polemizálást”, ezért ebben a cikkben külön figyelmet szenteltünk nekik: Mi az a péniszgyűrű és mire szolgál pontosan?
Szerző
Martina
2020.10.23.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.09.18.
A spanking szabályai
Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak a fenekelésről, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor jó, ha tudják: bizonyos szabályokat itt is be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
3 361
0
Hogyan válasszunk
2020.03.17.
Tippek és trükkök: Péniszgyűrűk
A péniszgyűrűk a hosszabb, keményebb és szilárdabb erekció fenntartására szolgálnak. Néhány változatban ezek mindkét partner számára egy apró stimulátorként működnek. Az erekció a péniszben lévő vér felgyülemlésével jön létre. Ez természetes módon is létrejöhet akár izgatással, vagy különféle segédeszközökkel, például a péniszpumpa segítségével. A maszturbáció az erekció elérésének hatékony eszköze is lehet. Természetesen az egyes módszereket kombinálhatja is.
1 564
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...