15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Fleshlight maszturbátorok - Miért ezek a piacvezetők?

Minden szexuális segédeszköz kategóriájába tartozik egy olyan márka, ami az abszolút minőséget képviseli, ugyanakkor egyfajta ikonná vagy fogalommá válik. Amikor a maszturbátorról beszélünk, az embereknek azonnal a Fleshlight jut az eszébe.

Miért éppen a Fleshlight?

Ezek a maszturbátorok hitelesen szimulálják a valódi szex élményét. Az amerikai márka, ami kizárólag Spanyolországban gyárt termékeket az európai piac számára, szabadalmaztatta a Cyberskin anyagot, ami tapintásra és ránézésre is szinte alig különböztethető meg a női nyálkahártyától. Gyengéd, rugalmas, puha, képes alkalmazkodni a pénisz alakjához, és úgy öleli körbe, hogy soha többé nem akar majd kibújni belőle. Ráadásul biztonságos a test számára, és teljesen ártalmatlan az egészségre nézve.

Noha nem úgy néz ki, de a Cyberskin egy rendkívül tartós anyag. Megfelelő karbantartás mellett, amelyet - más játékokhoz hasonlóan - nem szabad alábecsülni, a szerkezet hosszú évekig üzemképes lesz. A készülékbe való befektetés az évek során megalapozottá válik, és jó választásnak bizonyul.

Más maszturbátorokkal ellentétben a Fleshlight szó szerint becsapja a testével! A diszkrét csomagolás lehetővé teszi, hogy a játékot az éjjeliszekrényen tartsa, és senki sem fog kiváncsiskodni, hogy mi az. A kézi zseblámpa alakú műanyag tok ugyanis nem kelti fel senki figyelmét. A nem feltűnő kialakítás tovább lehetővé teszi, hogy a maszturbátort bárhová magával vigye, ahova csak megy!

A széles választék biztosítja, hogya kínálatból minden férfi megtalálja a neki megfelelő Fleshlightot. Bár más márkák a szexuális segédeszközök hihetetlenül széles skáláját gyártják, a Fleshlight a kategóriájának a különlegessége, mivel az évek óta kizárólag a férfi maszturbátorok területére összpontosít. Ennek eredményeként a márkának több ideje és energiája van arra, hogy megújítsa a technológiáját, és új és továbbfejlesztett szerkezeteket dobjon a piacra.


A legismertebb Fleshlight kiadások

A Fleshlight maszturbátorokat funkció, megjelenés és célcsoport szerint több kategóriába sorolják. Ebben a márkának a kínálatában megtalálhatja a Fleshlight Stamina-t azok számára, akik szeretnének edzeni, hogy hosszabb ideig bírják, a Fleshlight Girls-t - ezek a maszturbátorok a pornószínésznők külső nemi szerveinek autentikus öntvényei, vagy a melegek számára készült FleshJack kollekciót. Minden sorozatban megtalálhatja a kedvencét, száj, hüvely vagy szűk popsi formájában.

Ha tanácstalan az első maszturbátor vásárlásával kapcsolatban, akkor olvassa el a blogunkat: Mi az a férfi maszturbátor, és mit kell figyelembe venni a vásárlásakor?
Szerző
Martina
2019.11.21.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2020.03.17.
Tippek és trükkök: Péniszgyűrűk
A péniszgyűrűk a hosszabb, keményebb és szilárdabb erekció fenntartására szolgálnak. Néhány változatban ezek mindkét partner számára egy apró stimulátorként működnek. Az erekció a péniszben lévő vér felgyülemlésével jön létre. Ez természetes módon is létrejöhet akár izgatással, vagy különféle segédeszközökkel, például a péniszpumpa segítségével. A maszturbáció az erekció elérésének hatékony eszköze is lehet. Természetesen az egyes módszereket kombinálhatja is.
1 100
0
Hogyan válasszunk
2019.04.23.
Strap-on vibrátorok - szórakozás nem csak leszbiknek
A strap-on vibrátorok, vagy más szóval, a felcsatolható vibrátorok sokak szerint a szerelmi élet egyfajta felélénkítésére szolgálnak, különösen a leszbikus párok számára. De ennek épp az ellenkezője az igaz. Nemcsak a gyengébbik nem szexuális játszadozásaira szolgálhatnak, hanem az önök szexuális életét is megfűszerezheti. Ugyanis minden harmadik strap-on vibrátor a heteroszexuális párok hálószobájában végzi. Ha ön is minden mókában benne van, akkor a strap-on vibrátorokat biztosan önnek találták ki.
4 020
2

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.