Fleshlight maszturbátorok - Miért ezek a piacvezetők?

Minden szexuális segédeszköz kategóriájába tartozik egy olyan márka, ami az abszolút minőséget képviseli, ugyanakkor egyfajta ikonná vagy fogalommá válik. Amikor a maszturbátorról beszélünk, az embereknek azonnal a Fleshlight jut az eszébe.

Miért éppen a Fleshlight?

Ezek a maszturbátorok hitelesen szimulálják a valódi szex élményét. Az amerikai márka, ami kizárólag Spanyolországban gyárt termékeket az európai piac számára, szabadalmaztatta a Cyberskin anyagot, ami tapintásra és ránézésre is szinte alig különböztethető meg a női nyálkahártyától. Gyengéd, rugalmas, puha, képes alkalmazkodni a pénisz alakjához, és úgy öleli körbe, hogy soha többé nem akar majd kibújni belőle. Ráadásul biztonságos a test számára, és teljesen ártalmatlan az egészségre nézve.

Noha nem úgy néz ki, de a Cyberskin egy rendkívül tartós anyag. Megfelelő karbantartás mellett, amelyet - más játékokhoz hasonlóan - nem szabad alábecsülni, a szerkezet hosszú évekig üzemképes lesz. A készülékbe való befektetés az évek során megalapozottá válik, és jó választásnak bizonyul.

Más maszturbátorokkal ellentétben a Fleshlight szó szerint becsapja a testével! A diszkrét csomagolás lehetővé teszi, hogy a játékot az éjjeliszekrényen tartsa, és senki sem fog kiváncsiskodni, hogy mi az. A kézi zseblámpa alakú műanyag tok ugyanis nem kelti fel senki figyelmét. A nem feltűnő kialakítás tovább lehetővé teszi, hogy a maszturbátort bárhová magával vigye, ahova csak megy!

A széles választék biztosítja, hogya kínálatból minden férfi megtalálja a neki megfelelő Fleshlightot. Bár más márkák a szexuális segédeszközök hihetetlenül széles skáláját gyártják, a Fleshlight a kategóriájának a különlegessége, mivel az évek óta kizárólag a férfi maszturbátorok területére összpontosít. Ennek eredményeként a márkának több ideje és energiája van arra, hogy megújítsa a technológiáját, és új és továbbfejlesztett szerkezeteket dobjon a piacra.


A legismertebb Fleshlight kiadások

A Fleshlight maszturbátorokat funkció, megjelenés és célcsoport szerint több kategóriába sorolják. Ebben a márkának a kínálatában megtalálhatja a Fleshlight Stamina-t azok számára, akik szeretnének edzeni, hogy hosszabb ideig bírják, a Fleshlight Girls-t - ezek a maszturbátorok a pornószínésznők külső nemi szerveinek autentikus öntvényei, vagy a melegek számára készült FleshJack kollekciót. Minden sorozatban megtalálhatja a kedvencét, száj, hüvely vagy szűk popsi formájában.

Ha tanácstalan az első maszturbátor vásárlásával kapcsolatban, akkor olvassa el a blogunkat: Mi az a férfi maszturbátor, és mit kell figyelembe venni a vásárlásakor?
Szerző
Martina
2019.11.21.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
1 031
0
Szexuális egészség
2022.06.02.
Miért van a férfiaknak részeg állapotban problémájuk az erekcióval?
Az alkohol jó szolga, de rossz úr a szexuális játékok esetében. Egyrészt az alkohol ellazíthat minket és megszabadíthat a gátlásoktól, amelyek megakadályoznák, hogy  egy igazán felszabadult élményben legyen részünk. Segíthet az ellenkező nemmel való kapcsolatfelvételben vagy az enyhe flörtölésben, illetve a nem szexszel végződő hancúrozásban is. De amikor magáról a szexről van szó, az alkohol hirtelen nem is olyan előnyös.
385
0
Érdekességek és újdonságok
2022.08.31.
Elegánsan, mégis komfortosan: tippek egy tökéletes randihoz
Ha randevúkról beszélünk, gyakran a kényelem és a stílusos megjelenés kizárja egymást. Hiszen annyi mindenre kell odafigyelnünk: a smink, a hajunk, a cipőnk, és...igen: a megfelelő intim higiéniára. Így a borotválkozásra is, főleg, ha egy pajzánabb éjszakára számítunk. Szeretne egy igazán emlékezetes nyáresti randit? Íme 5 tipp, hogy ez megvalósulhasson!
403
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...