Black Velvets szilikon péniszgyűrű 2,6 cm

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Black Velvets szilikon péniszgyűrű 2,6 cm

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 4 300 Ft
Ár:
3 690
Ft
Megspórol: 610 Ft (14%)
PLUSZOK:
  • A gyűrű falának magassága 1,6 cm
  • A gyűrű falának vastagsága 0,7 cm
  • Garantáltan javítja az erekciót
  • Puha tapintású, minőségi szilikonból készült
Termékleírás
A minőségi megmunkálású Black Velvets szilikon péniszgyűrű segít a péniszének jobb erekciót elérni, és szeretkezés közben hosszabb kitartást biztosít.

A gyűrű szilikonból készült, szagtalan, gyengéd tapintású, és az anyaga különösen megfelelő a test számára. Azonban a szilikon érzékeny a síkosítóval való használatra, ezért ha közösülés közben gélt használ, ügyeljen rá, hogy kizárólag vízbázisú legyen.

A gyűrű belső átmérője 2,6 cm, a gyűrű falának vastagsága 7 mm (ami lényegesen vastagabb, mint a többi szilikon gyűrűé), a gyűrű magassága pedig 1,6 cm. Más gyűrűkkel ellentétben kevésbé rugalmas, éppen a felhasznált anyag mennyiségének köszönhetően, ami azt jelenti, hogy bár nehezebb lesz felhelyezni, de valóban alapos erekciót biztosít.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6080
Szín: Fekete
Átmérő: 2,6 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.