A leggyakoribb kérdések a péniszgyűrűkkel kapcsolatban

A péniszgyűrűk kellemes változatosságot hoznak a szexuális életébe. Ezek olyan segédeszközök, amelyek javítják az erekciót, ugyanakkor kissé intenzívebb élvezetet okozhatnak a partnerének. Azonban a péniszgyűrűkkel kapcsolatban még mindig sok kérdés merül fel, tehát menjünk, és válaszoljuk meg a leggyakoribb kérdéseket.Péniszgyűrűk

Pontosan mire használják a péniszgyűrűt?

A péniszgyűrű támogatja az erekció minőségét és tartósságát. Mivel szilárdan körbeveszi a péniszt a tövénél, ezzel korlátozzák a vér áramlását a hímvesszőben, ami ráadásul garantálja a pénisz nagyobb érzékenységét. Ha úgy dönt, hogy kiálló részekkel vagy akár vibrációkkal ellátott péniszgyűrűt választ, akkor ezzel a partnerének is örömet fog szerezni, mivel a gyűrű stimulálni fogja a csiklóját.

Biztonságos a péniszgyűrűk használata? 🧐

Megfelelő manipuláció esetén igen, biztonságos. Ha korábban még nem használt péniszgyűrűt, elsősorban meg kell figyelni, hogy nem észlel-e bizonyos figyelmeztető jelzéseket. Bármilyen fájdalom, feszülés, kellemetlen pulzáció vagy akár duzzanat esetén a gyűrűt azonnal le kell húzni a péniszről. Ha azonban a megfelelő méretű péniszgyűrű után nyúl, és ugyanúgy, helyesen is helyezi fel, a fentebb említett problémák nem fenyegetik önt. Végül még meg kell említeni, hogy a péniszgyűrűt első alkalommal nem szabad 10 vagy 15 percnél tovább használni. Később már használhatja hosszabb ideig is, de a maximális határ a 30 perc ⏰, és ezt nem szabad átlépni.

Használhatok óvszert a péniszgyűrűvel együtt? 🍆

Igen, ha minden szükséges óvintézkedést betart annak érdekében, hogy az óvszer a gyűrű hatására ne károsodjon. Ebben az esetben fontos, hogy először az óvszert helyezze fel a péniszre, majd csak azután a péniszgyűrűt. Soha ne tegye ezt fordítva, mivel az óvszer így nem maradna a helyén, és a becsapódások alatt lecsúszhat a péniszről. Vigyázzon arra is, hogy ne használjon az óvszerrel együtt éles kiemelkedéssel rendelkező péniszgyűrűt, ami felsérthetné az óvszert. A péniszgyűrű felületének teljesen simának kell lennie, máskülönben nem szabad óvszerrel együtt használni.

Használhatok a péniszgyűrűvel együtt síkosítót is? 💧

Természetesen, ráadásul bizonyos esetekben ez még ajánlott is. A síkosítónak köszönhetően sokkal könnyebb lesz a szilárd anyagból készült péniszgyűrűk felhelyezése. Ha azonban szilikon péniszgyűrűt használ, akkor vizes alapú síkosítót kell beszereznie. A szilikon síkosítók károsíthatják vagy megsemmisíthetik az ugyanabból az anyagból készült péniszgyűrűt.
Lubrikačný gel

Síkosítók

Ár: 995 Ft-tól

Hányszor használhatom a péniszgyűrűt?

Ha megfelelően fog gondoskodni a péniszgyűrűről, annak anyagát nem teszi tönkre nem megfelelő síkosító használatával, a péniszgyűrű akár évekig is kitart. Egyes elasztikus gyűrűk elszakadhatnak, ha nem megfelelően helyezi fel őket, vagy ha brutális erőt alkalmaz, és rögtön a többszörösére akarja nyújtani őket. Ez azonban inkább ritkaság. A szilárd péniszgyűrűkben nem tehet kárt erővel.

Az erekciós gyűrű ápolása 🧼

Használat után az erekciós gyűrűt alaposan meg kell tisztítani. Használjon meleg vizet és enyhe szappant az összes maradék és szennyeződés eltávolításához. Az alapmosás után fújjon rá egy speciális, erotikus eszközökhöz való fertőtlenítő tisztítószert. Ezeket a tisztítószereket úgy tervezték, hogy hatékonyan eltávolítsák a baktériumokat, ugyanakkor kíméletesek legyenek a gyűrű anyagaihoz (pl. szilikon, TPE, gumi stb.).

A gyártó utasításai szerint alkalmazza a tisztítószert a gyűrűre, és hagyja rajta néhány percig, majd öblítse le tiszta vízzel. Tisztítás után hagyja a gyűrűt szabadon megszáradni. A penész vagy baktériumok kialakulásának megelőzése érdekében győződjön meg arról, hogy minden felület teljesen száraz, és helyezze a szerkentyűt egy tároló tasakba.

A péniszgyűrűk megnövelik a pénisz méretét?

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy igen, de ez a megnagyobbodás nem állandó és nem is tartós, és a péniszgyűrűknek nem is ez az elsődleges feladatuk. Így a péniszgyűrűk nem megfelelő segédeszközök a pénisz jelentős meghosszabbításához. Ebben az esetben inkább azt javasoljuk, hogy próbálja ki a péniszköpenyeket.

Nem tudok választani a péniszgyűrűk kínálatából...

Ha még nem próbálta ki a péniszgyűrűket, el tudjuk képzelni, hogy a piacon lévő széles választék meglepetésként érte önt. Külön cikket szenteltünk ennek a témának Tippek és trükkök: péniszgyűrű címmel, ahol megtalálhatja az összes szükséges információt - a gyűrűk anyagától a típusáig, egészen a megfelelő méret kiválasztásáig.

Szerző
Martina
2020.11.11.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...