Bangers Stallion kettős erekciós gyűrű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Bangers Stallion kettős erekciós gyűrű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 6 200 Ft
Ár:
5 290
Ft
Megspórol: 910 Ft (15%)
PLUSZOK:
  • Vastag falú kettős gyűrű
  • Rugalmas / alkalmazkodik a pénisz méretéhez
Termékleírás
Rugalmas dupla erekciós gyűrű, amely biztosítja a szükséges támogatást a péniszének, és késlelteti a magömlést azáltal, hogy összenyomja a heréket. A Stallion gyűrű 100% szilikonból készült, nagyon rugalmas, és a vastag falakkal együtt támogatja a megfelelő erekciót és a hosszú távú teljesítményt

A gyűrűt először a felálló vagy részben felálló péniszre helyezzük a gyökérig. Ezután helyezze a heréket a gyűrű alsó ovális lyukba.

A jobb erekció érdekében megpróbálhatja kombinálni a gyűrűt a péniszpumpával. A pumpa vért önt a péniszbe, meghosszabbítja és növeli, és ezt a gyűrűvel rögzíti.

Adjon párjának tartós "kemény" teljesítményt.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7163
Szín: Fekete
Hosszúság: 7,0 cm
Átmérő: 5,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.