Recenzió: Satisfyer Top Secret+

Ma egy olyan viselhető vibrátorról fogunk beszélni, amely annyira szexi, hogy már a látványa is megnyitja az erotikus fantáziák kapuit. Ez egy újabb termék a jól ismert Satisfyer cégtől, amely nagyszerű erotikus wellness-t kínál megfizethető áron. Termékeik minősége már évek óta megőrzi színvonalát, és ezért, ha nem ismerkedik meg jobban ezzel a játékkal, az valóban elszalasztott lehetőség egy új élmény megtapasztalására.

Beszéljünk először a csomagolásról. Mint minden Satisfyer játék, ez is egy kis dobozba van csomagolva, szép kialakítással és mágneses zárással. Kinyitáskor a Satisfyer Top Secret+ ránk kacsint és azt kiáltja: "Próbálj ki, próbálj ki most!". A Satisfyer dizájnerdobozainak és minőségének köszönhetően ez a vibrátor alkalmas ajándéknak is barátnőnek vagy feleségnek.

Első benyomások

Elsőre érezni, hogy a vibrátor nagyon puha és kellemes. Kifejezetten úgy tervezték, hogy a bugyiban elrejtve viselhető legyen, így könnyedén elviheti sétálni vagy kávézóba (de erre még rátérünk). Egy első részből áll, amelyik a csiklót kényezteti, egy G-pont stimulálására tervezett fő karból, és egy keskenyebb karból a gyengéd anális élvezethez.

A méret miatt nem kell aggódnia, gyönyörűen illeszkedik és állítható. A fő "kar" 3 cm széles, a keskenyebb "kar" 1,7 cm széles. Még vízálló is, így semmi akadálya, hogy elvigye magával a zuhany alá vagy a medencébe 🛁

Tesztelés

Mit tapasztaltunk a tesztelés során ezzel a kisállattal? Nem szabad elfelejtenünk, hogy közvetlenül bugyiban való viselésre tervezték. Éppen ezért habozás nélkül elvittük szellőztetni!
Análny kolík do nohavičiek Satisfyer Top Secret+
A Satisfyer alkalmazással vezérelhető, amely Android és iOS rendszereken is ingyenesen elérhető. Különböző lehetőségeket kínál, például élő vezérlést, ahol ízlés szerint büntetheti vagy jutalmazhatja partnerét. Külön vezérelheti az anális részt és külön a csiklóra és a hüvelyi G-pontra szolgáló, külön vibráló részt. Ha szabadjára engedi a fantáziáját, és elviszi például egy kávézóba, ahol senki sem tudja, hogy mit tapasztal a párja, akkor ez csak a megfelelő színt hozza az egész Top Secret + élményhez.
Satisfyer Top Sceret +

Satisfyer Top Secret+

Ár: 18 995 Ft
🎵 A ritmusokat új programként mentheti el, használhatja az alkalmazás által kínált rezgésprogramokat, vagy akár más felhasználók által megosztott rezgésprogramokat is letölthet. A rezgések könnyen szabályozhatók a gyengédtől az igazán intenzív és szenvedélyes rezgésekig. Az erős rezgések során a nő olyan élvezetet fog tapasztalni, ahol vagy azt fogja akarni, hogy hagyja abba, vagy folytassa, és csak önön múlik, hogy mit enged meg neki. Minden a maga kezében van! A férjem élvezte és megdicsérte az anális rész önszabályozását, ami helyenként tényleg leemelt a székemről. Szóval, egy kis mínusz, hogy nem fog bírni vele sokáig ülni 😊

A telefon és a játék párosítására vonatkozó teljes körű utasításokat a blogunkon találja.

A vibrátort még egy diszkóra is elvittük, ahol a "környezeti hang" funkciót használva a hallottaknak megfelelően rezgett. Nem működik pontosan, de a párja ingerléséhez több mint ideális! Maga az alkalmazás is nagy pluszpontot kap tőlünk azért, mert lezárható, hogy például egy gyanútlan, a telefonjával játszadozó gyerek ne tegyen fel felesleges kérdéseket. A magánélet védelme tehát tökéletesen megoldott ezzel az alkalmazással. Csak annyit kell hozzátennünk, hogy ne felejtsétek el a síkosítót!

Értékelés 🌟

Ha szeretne kipróbálni egy okostelefonnal vezérelhető vibrátort, és megtapasztalni egy igazi kalandot, ami elmélyíti az intim kapcsolatot a partnerével, és felpörgeti a későbbi szeretkezésre az ágyban, akkor nem fogja megbánni ennek a vibrátornak a megvásárlását, amely gyönyörű dizájnnal, nagyszerű lehetőségekkel és megfizethető árral rendelkezik. 10/10 🌟
Szerző
Instagram felnőtteknek
2024.04.15.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.12.11.
Mi az a Cuckold?
A cuckold, vagy magyarul felszarvazás, egy kevésbé ismert szexuális gyakorlat. Ennek alapja az, hogy egy férfinak vagy nőnek örömet okoz, ha egy idegen megnézi a meztelen partnerét, vagy ha egy másik személy szexel a partnerével. A felszarvazással elég gyakran találkozhatunk a swinger partikon, ahol a partnerek felváltva szexelnek egymással. Ilyenkor nemcsak az okoz izgalmat és kielégülést, hogy egy idegennel szexelnek, hanem az is, hogy egy idegen szexel a partnerével.
5 860
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...