Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Recenzió: Del Mar Diva a California Dreaming kollekcióból

Már egy ideje ki akartam próbálni egy toló-lökő vibrátort, azonban a legtöbbjük túl nagynak tűnt számomra. Ezért örültem annyira, amikor felfedeztem a Del Mar Divát, amely kicsi és hordozható, de elég erős ahhoz, hogy élvezetes orgazmushoz juttasson.
Del Mar Diva od CalExotics
A Del Mar Diva játékos kialakítású, mégis már első pillantásra luxusnak tűnik. A nyuszivibrátor pasztellzöld színű és puha szilikon felülete van, amely nagyon kellemes tapintású. Két nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hüvelyi tolást és a klitorisz nyuszi rezgését egymástól függetlenül szabályozni.

A vibrátor ideális méretű, így tökéletesen illeszkedik a kézbe, és utazásra is alkalmas, ami egyáltalán nem megszokott a nyszi vibrátoroknál ✈️ A használható hossza 9 cm, ami lényegesen kevesebb, mint a Sonoma Satisfier nevű nagyobb testvérénél. Ez egy kicsit alacsonyabb árat is jelent. Ha nyaralásra is magával szeretné vinni, értékelni fogja, hogy ugyanúgy mint a California Dreaming sorozat többi vibrátora, utazózárral rendelkezik. Természetesen vízálló is.

De térjünk a lényegre.

A szorosan illeszkedő hüvelyi rész egyenes és G-pont stimuláció nélküli, azonban három golyóból áll, amelyek behelyezéskor kellemesen stimulálják a hüvely bejáratát.

A klitorális nyuszi nem rendelkezik "fülekkel" vagy más kiugrásokkal, az egész csak egy sima kiálló rész, ami egy kicsit szégyen számomra. Meglepett azonban, hogy milyen csendes. Tíz rezgésmóddal rendelkezik, én a harmadikat találtam a legmegfelelőbbnek, ami alapvetően a három folyamatos rezgésintenzitás közül a legerősebb.
Recenzia vibrátoru CalExotics Del Mar Diva
Számomra a legjobban az működött, ha először csak ezt a részt kapcsoltam be, amelyet a csiklómra használtam, és miután kellőképpen "felizgatott" engem, behelyeztem a hüvelyi részt, amelyre egy kis síkosítót kentem. Használhat klitoriszstimuláló gélt is, hogy még intenzívebb legyen az orgazmusa. Ha már itt tartunk, ajánlom ezt a Just glide síkosítót, aminek nincs szaga, egyáltalán nem ragad és kellemes az állaga.

Ahogy a nyuszi vibrátoroknál lenni szokott, egy ideig eltartott, amíg megtaláltam a megfelelő szöget. Miután megtaláltam, bekapcsoltam a tolást, és be kell vallanom, hogy ez egy teljesen új érzés volt számomra. Három toló sebesség közül lehet választani, nekem személy szerint az első (a leglassabb) elég volt, mivel a legreálisabbnak tűnt, hiszen őszintén szólva senki sem tud olyan gyorsan tolni, mint ez a nyuszi 🐰 Az egyetlen hátránya ennek a funkciónak, hogy a csiklóvibrációval ellentétben kicsit zajosabb, így ha a tolás funkciót is akarja használni, valószínűleg nem fogja tudni csak úgy titokban a paplan alatt csinálni, ha nem üres a lakása.

Bár mind a tolás, mind a rezgés erős, ez egyáltalán nem terjed át a fogantyúra, ahol a vibrátor vezérlése is található. Ez nagyon egyszerű és meglehetősen intuitív - a vibrátort három gomb vezérli a fogantyún. Az egyik a hüvelyi részt vezérli, a második a nyuszit, a harmadik pedig az egész vibrátor kikapcsolására, valamint az utazási zár be- és kikapcsolására szolgál.

Ha már a kezelőszervekről beszélünk, a Del Mar Diva memóriafunkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ugyanazzal az intenzitással kapcsol be, amellyel kikapcsolta. A vibrátor töltése a dobozban található USB-kábelenkeresztül történik, a diszkrét töltőnyílás a játék hátulján van elrejtve.
Vibrátor zelenej farby s prirážaním

Értékelés ✨

Bár ez a kis nyuszi nem juttatott olyan gyorsan a csúcsra, mint például a hálózati Le Wand vagy az új Satisfyer Pro 2 Gen 3 (erről majd legközelebb), tökéletesen tette a dolgát, és az orgazmus, vagy inkább orgazmusok vele nagyon intenzívek voltak 🔥

Azonban nem ideális a partnerrel való használatra, mivel a tolásnak köszönhetően a párja nem fog túl jól szórakozni az ingerlésével, így inkább tartogassa szólójátékra és hosszú, egyedül töltött estékre.

Előnyök 👍 Hátrányok 👎
kicsi és hordozható nem ideális párok számára
könnyen vezérelhető a tolás zajosabb
teljesen vízálló  
intenzív rezgés és barázdálás  
játékos kialakítás  
Szerző
Niki
2024.04.21.
Egy harmincas nő vagyok, aki szereti a szexet, és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Az évek során a vanília szexből már elegem lett, ezért élvezem az új dolgok próbálgatását az ágyban.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.04.14.
Ismeri a szextamponokat?
Ismeri ezt a nagyszerű újdonságot, ami a menstruációs szextamponok formájában jelent meg? Sok nő még mindig megtagadja a szexet a menstruáció alatt, mert ez továbbra is tabunak tűnik a számukra. Érdekes, hogy éppen a menstruáció időszakában nagyobb a nők szexuális étvágya, a magasabb hormonszint miatt, és ez erősen arra csábítja őket, hogy minőségi közösülésben legyen részük. Az összes higiéniai intézkedés betartása esetén a menstruáció alatt sem kell félni a szextől.
2 222
0
Érdekességek és újdonságok
2022.11.16.
Szőrtelenítési kisokos: melyik módszert válasszam?
Hónalj, lábak, bikinivonal - sajnos a legtöbben nem rendelkezünk szőke szőrszálakkal, így muszáj időről időre eltüntetnünk őket a kérdéses helyekre. Ez azonban - a szőrtelenítési módszertől függően - gyakran fájdalommal jár, főleg az intim területeken. Cikkünkben összegyűjtöttük, az egyes szőrtelenítési módszereknek mik az előnyei és a hátrányai, illetve, hogy milyen módszerekkel csökkenthetjük az általuk okozott kellemetlenségeket!
715
0
Mi az a...
2019.09.10.
Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?
A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
3 132
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...