Recenzió: Del Mar Diva a California Dreaming kollekcióból

Már egy ideje ki akartam próbálni egy toló-lökő vibrátort, azonban a legtöbbjük túl nagynak tűnt számomra. Ezért örültem annyira, amikor felfedeztem a Del Mar Divát, amely kicsi és hordozható, de elég erős ahhoz, hogy élvezetes orgazmushoz juttasson.
Del Mar Diva od CalExotics
A Del Mar Diva játékos kialakítású, mégis már első pillantásra luxusnak tűnik. A nyuszivibrátor pasztellzöld színű és puha szilikon felülete van, amely nagyon kellemes tapintású. Két nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hüvelyi tolást és a klitorisz nyuszi rezgését egymástól függetlenül szabályozni.

A vibrátor ideális méretű, így tökéletesen illeszkedik a kézbe, és utazásra is alkalmas, ami egyáltalán nem megszokott a nyszi vibrátoroknál ✈️ A használható hossza 9 cm, ami lényegesen kevesebb, mint a Sonoma Satisfier nevű nagyobb testvérénél. Ez egy kicsit alacsonyabb árat is jelent. Ha nyaralásra is magával szeretné vinni, értékelni fogja, hogy ugyanúgy mint a California Dreaming sorozat többi vibrátora, utazózárral rendelkezik. Természetesen vízálló is.

De térjünk a lényegre.

A szorosan illeszkedő hüvelyi rész egyenes és G-pont stimuláció nélküli, azonban három golyóból áll, amelyek behelyezéskor kellemesen stimulálják a hüvely bejáratát.

A klitorális nyuszi nem rendelkezik "fülekkel" vagy más kiugrásokkal, az egész csak egy sima kiálló rész, ami egy kicsit szégyen számomra. Meglepett azonban, hogy milyen csendes. Tíz rezgésmóddal rendelkezik, én a harmadikat találtam a legmegfelelőbbnek, ami alapvetően a három folyamatos rezgésintenzitás közül a legerősebb.
Recenzia vibrátoru CalExotics Del Mar Diva
Számomra a legjobban az működött, ha először csak ezt a részt kapcsoltam be, amelyet a csiklómra használtam, és miután kellőképpen "felizgatott" engem, behelyeztem a hüvelyi részt, amelyre egy kis síkosítót kentem. Használhat klitoriszstimuláló gélt is, hogy még intenzívebb legyen az orgazmusa. Ha már itt tartunk, ajánlom ezt a Just glide síkosítót, aminek nincs szaga, egyáltalán nem ragad és kellemes az állaga.

Ahogy a nyuszi vibrátoroknál lenni szokott, egy ideig eltartott, amíg megtaláltam a megfelelő szöget. Miután megtaláltam, bekapcsoltam a tolást, és be kell vallanom, hogy ez egy teljesen új érzés volt számomra. Három toló sebesség közül lehet választani, nekem személy szerint az első (a leglassabb) elég volt, mivel a legreálisabbnak tűnt, hiszen őszintén szólva senki sem tud olyan gyorsan tolni, mint ez a nyuszi 🐰 Az egyetlen hátránya ennek a funkciónak, hogy a csiklóvibrációval ellentétben kicsit zajosabb, így ha a tolás funkciót is akarja használni, valószínűleg nem fogja tudni csak úgy titokban a paplan alatt csinálni, ha nem üres a lakása.

Bár mind a tolás, mind a rezgés erős, ez egyáltalán nem terjed át a fogantyúra, ahol a vibrátor vezérlése is található. Ez nagyon egyszerű és meglehetősen intuitív - a vibrátort három gomb vezérli a fogantyún. Az egyik a hüvelyi részt vezérli, a második a nyuszit, a harmadik pedig az egész vibrátor kikapcsolására, valamint az utazási zár be- és kikapcsolására szolgál.

Ha már a kezelőszervekről beszélünk, a Del Mar Diva memóriafunkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ugyanazzal az intenzitással kapcsol be, amellyel kikapcsolta. A vibrátor töltése a dobozban található USB-kábelenkeresztül történik, a diszkrét töltőnyílás a játék hátulján van elrejtve.
Vibrátor zelenej farby s prirážaním

Értékelés ✨

Bár ez a kis nyuszi nem juttatott olyan gyorsan a csúcsra, mint például a hálózati Le Wand vagy az új Satisfyer Pro 2 Gen 3 (erről majd legközelebb), tökéletesen tette a dolgát, és az orgazmus, vagy inkább orgazmusok vele nagyon intenzívek voltak 🔥

Azonban nem ideális a partnerrel való használatra, mivel a tolásnak köszönhetően a párja nem fog túl jól szórakozni az ingerlésével, így inkább tartogassa szólójátékra és hosszú, egyedül töltött estékre.

Előnyök 👍 Hátrányok 👎
kicsi és hordozható nem ideális párok számára
könnyen vezérelhető a tolás zajosabb
teljesen vízálló  
intenzív rezgés és barázdálás  
játékos kialakítás  
Szerző
Niki
2024.04.21.
Egy harmincas nő vagyok, aki szereti a szexet, és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Az évek során a vanília szexből már elegem lett, ezért élvezem az új dolgok próbálgatását az ágyban.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...