10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Satisfyer Mono Flex vibrátor lazac színű

5 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Mono Flex vibrátor lazac színű

5 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
19 995
Ft
PLUSZOK:
  • Az intelligens vibrátor egy speciális alkalmazás által is vezérelhető
  • Kompatibilis az Android és az Apple okostelefonokkal, tabletekkel és Apple Watch-al
  • Speciális funkciók az alkalmazás használatával
  • Nagy távolságokon át is vezérelhető
  • Két motor, a vibrátor mindkét végében elhelyezve
  • Szilikon antiallergén anyag
Termékleírás
A Satisfyer Mono Flex egy erőteljes vibrátor párok számára, amelyet egy egyszerű és intuitív alkalmazás segítségével vezérelhet.

A párvibrátor szilikonból készült, ez az anyag 100%-ban biztonságos és ártalmatlan a test számára. Alkalmas nagyon érzékeny hüvelyi nyálkahártyára vagy allergiában szenvedő nők számára is. Kellemesen finom tapintású, szagtalan/illatmentes, és gyorsan felveszi a test hőmérsékletét.

A név szerint a vibrátor már elárulja, hogy felépítése rugalmas. A fő és a csiklórész egyaránt rugalmas, ennek köszönhetően jobban és pontosabban alkalmazkodik a testéhez. A vibrátor hüvelyi része teltebb, vastagabb a hegyén, így ez a rész pontosan stimulálhatja a G-pontját. A csikló stimuláló hosszabb, így a rezgések ezen a ponton is célzottabbak és pontosabbak lesznek.

A Mono Flex vibrátor 2 nagy teljesítményű újratölthető motort tartalmaz, az egyik a hüvelyi rész csúcsában, a másik a csikló stimulálóban van. A beépített újratölthető motornak köszönhetően többé nem kell extra elemeket vásárolnia. Egyszerűen töltse fel, amikor csak akarja és szüksége van rá a mellékelt USB-kábellel. A teljes töltés 3,5 órát vesz igénybe. A Mono Flex vibrátort víz alá is merítheti, de legfeljebb 1 méter mélységig és legfeljebb 30 percig.

A SATISFYER MONO FLEX VEZÉRLÉSE APPLIKÁCIÓ NÉLKÜL

A vibrátoron 2 gomb van, amelyeknek köszönhetően alkalmazás nélkül is használhatja. Tartsa lenyomva az alsó gombot a két hullám ikonnal 2 másodpercig a vibrátor bekapcsolásához. Ezután ugyanazzal a gombbal válthat az egyes rezgési vagy lüktetési módok között. Használja a + és - gombokat a rezgések hozzáadásához és eltávolításához az egyes rezgési módokból. Az egyik hullám felső gombjával térhet vissza a rezgés módba. A kikapcsoláshoz tartsa ismét lenyomva a dupla hullám gombot 2 másodpercig.

A SATISFYER MONO FLEX VEZÉRLÉSE AZ APPLIKÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL

A telefonnal való vezérléshez le kell töltenie a speciális Satisfyer Connect alkalmazást, ami ingyenes. A vibrátort úgy kell bekapcsolni, hogy 4 másodpercig lenyomva tartja az alsó kettős hullám gombot. Ezután a vibrátor kétszer rezeg, és a piros villogó fény kigyullad. Akkor tudja, hogy a vibrátor be van kapcsolva az alkalmazással való használatra.
A kibővített lehetőségei tárulnak fel ön előtt, mint például a kedvenc dalának ritmusa alapján való vibrálás, a saját rezgés vagy eszkaláció létrehozása, sőt még a távirányítóval való vezérlés is, ha partnere messze van öntől. Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon.

A vibrátor az Android és az Apple okostelefonokkal, tabletekkel és Apple okosórákkal is kompatibilis.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

A Bluetooth® név és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, így az EIS GmbH az ilyen védjegyeket mindenkor licenc alatt használja. Az Apple, az Apple logó és az Apple Watch az Apple Inc. védjegyei. Az Android név és logó a Google LLC védjegyei és tulajdona. 
Recenziók (8)
Csavar
2021.12.27.
Mihalik
2021.12.07.
AR
2021.11.30.
+Szép design, több funkció az alkalmazásnak köszönhetően, jó akkumulátor-üzemidő
-a töltése hosszabb ideig tart
Menyhárt
2021.10.12.
Varga
2021.05.25.
Varga
2021.05.24.
RR
2021.05.11.
Kiváló minőség, kreatív funkciók. Nagyon jó döntés volt őt választani!
Nincs ilyen.
Péter
2021.05.11.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7269
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 mód
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...