Erotikus történet: Szex az exszel

Imádtam a szexet nem hagyományos környezetben. Ilyen módon elégítettem meg volt feleségemet, bárhol is engedte a helyzet. Most pedig esős ég alatt állok, és néhány filléres esernyővel próbálom elválasztani a testemet az esőtől. Egész évben nem esett, és ma, amikor azt terveztem, hogy újra találkozhatok vele, az egész ég elsötétült és borzasztóan ömleni kezdett.Sex so svojím ex? Občas sa to prihodí...
Késett, de ez a szokása volt. Időgazdálkodása egyszerűen soha nem működött, és kétlem, hogy valaha is működni fog. A sarokból egy vörös kabátos személy lépett elő, esernyővel a feje fölött egy magas sarkú csizmában. Hosszú haja göndörödött a kabátján. Fantasztikusan néz ki, érdemes volt várni.

Néhány hosszú percig telt el, amíg hozzám ért. Ideges voltam, mivel 18:00-ra lefoglaltam egy szobát, az óra pedig 18:15-öt mutatott, és még nem is voltunk a helyen.

Bocsánatkérő mosollyal köszöntött, és tovább ment egyenesen az épületbe. Gyors lépést tettem, hogy utolérjem őt, miközben tökéletes fenekét figyeltem. Gyaloglás közben a gyönyörű feneke izmai megfeszültek.

Amikor megérkeztünk, a kanapé mellett meglepett minket egy nem legolcsóbb bor és két pohár. Amíg gondolkodtam, rám ült, levette a bugyiját és a táskájába dobta. Éreztem, ahogy a vér ömlik a fejemből lejjeb, és vékony nadrágján keresztül éreztem a hüvelyét, ahogy finoman dörzsölődik a farkamhoz. Levette a pólóját, kigombolta a melltartóját, én pedig azonnal a számba vettem mellbimbóit mint egy kisfiú. Csókolgattam, szívtam, haraptam.. Ha ez még mindig igaz, a melle nagyon érzékeny volt, és szerettem volna kihasználni ezt a helyzetet.

Sex s ex? Bola to poriadna jazdaEgy pillanat múlva mindketten a kemény padlón feküdtünk, teste az enyém alatt. Fogta a farkam, és óvatosan verni kezdte, majd végig ment vele a nedves punciján. Fogaim összeszorultak, és mélyen lélegeztem. Végre éreztem, hogy a makkom lassan belesüllyed, de már nem bírtam tovább, és bedugtam az egészet. Boldogan sóhajtott, nem engedve kanos pillantását az arcomról. Egy ideig ott maradtam, élvezve a keskeny hüvelyét.

Lassan kihúztam, és újra erősen bedugtam. Többször megtettem, mert láttam, hogy ez még jobban izgatja. A számba vettem mellbimbóját, és fogam közé szorítottam a nyakán lévő vékony bőrt.
Helyzetet váltottunk, így most lent voltam, és ő a farkamon landolt. Mindig tudta, hogyan elégítsen ki, és nekem kihívás volt, hogy kibírjam több mint három percig. Tenyerével a combomba kapaszkodott, hátra hajlott, mint egy íj, és előre-hátra mozdult. A szemébe néztem, ő az enyémbe, és öntudatlanul finoman az ajkába harapott. Nagyon izgatott voltam az ilyen apróságok miatt. Vártam az orgazmusára, amit végül meg is kaptam. Sikítozott, didergett és vizes orgazmusa volt, így a folyadéka a combom és a tojásaim közé ömlött. Zavarban volt és kapkodta a levegőt, de ajkain boldog mosoly volt, és ez nagyon ellenállhatatlanná tette számomra.

Rám intett, hogy maradjak a szőnyegen. Fogalmam sem volt, mit akar, de az évek után is 100% -ban bíztam benne. Lecsúszott a lábam közé, a farkamat a szájába vette, és néztem, ahogyan lenyalja saját folyadékát. Még mindig elégedettnek látszott, és ez nagyon izgatott. A tenyerét éreztem a tojásomon, masszírozta őket, később a nyelve csatlakozott hozzá.

A szájába vette, beszippantotta őket, és elégedetten nézett rám egész idő alatt. Szeretetet láttam a szemében, és éreztem a mozdulataiban is. Ösztönösen széttártam a lábaimat, és vártam, mi fog következni. Éhesen végigment szájával és nyelvével az análisomon. Leírhatatlan érzést és örömet okozott nekem ez. Homályosan emlékszem, hogy egyszer, talán kétszer is kipróbáltuk. Mindkettőnknek tetszett, természetesen nekem jobban. Ezeket a dolgokat másképp vettük fel ezellőtt, fiatalok voltunk, és elmondhatom, hogy inkább konzervatívak. De most teljesen más volt. Éreztem, ahogy élvezte. Olyan mélyre bedugta a nyelvét, amennyire csak tudta, nyalta a seggem miközben a kezével a farkam verte.

Lehunytam a szemem, és azonnal erős orgazmus értem el. Biztosan hallottak a folyosón is. Minden, amit permeteztem, a hasamra került, de abban a pillanatban nem érdekelt. Nem hagyta abba és tovább stimulálta az análisom. Gyönyörű volt és egyszerre perverz is. 
Stimulátor prostaty

Prosztatastimuláció

Ára: 3590 FT-tól
Amikor a műsor véget ért, még jobban mosolygott rám bozontos hajjal. De az én szememben milliószor szebb volt. Istennő volt számomra aznap este. Az én Istennőm.

Ami következett, nagyon gyors volt, felöltözött és elment. Izzadság és parfümszaga a bőrömre tapadt, és örökké meg akartam tartani..
Szerző
Andy Moravek
2021.06.28.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.04.22.
Vaginizmus - mik az okai és kezelése?
A vaginizmus inkább pszichológiai probléma és csak kisebb részben nőgyógyászati. A szexuális együttlét során a hüvely körüli izmok öntudatlan és akaratlan összehúzódása történik. Ha vaginizmusban szenved a legfontosabb, hogy felismerje, hogy ez nem az Ön hibája és semmi oka sincs szégyenkezni miatta. Ez egy olyan probléma, amelyet kezelni is lehet. A legfontosabb dolog az, hogy ismerje a testét.
628
0
Vélemények
2022.05.27.
Recenzió: Satisfyer Lolli Plug 2 anális vibrátor
Az élet során mindent ki kell próbálni, ezért úgy döntöttem, hogy kilépek a komfortzónámból, és megismerkedem az anális szexszel. Kétségeim voltak először , hogy ki merjem-e próbálni a partneremmel😅, így megkaptam a Satisfyer Lolli Plug 2-t gyönyörű szürke színben. Ami meggyőzött arról, hogy ezt a vibrátort válasszam, a színe és az imádnivaló alakja mellett az a tény, hogy kezdőknek is alkalmas.
847
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...