Mi az a Cuckold?

A cuckold, vagy magyarul felszarvazás, egy kevésbé ismert szexuális gyakorlat. Ennek alapja az, hogy egy férfinak vagy nőnek örömet okoz, ha egy idegen megnézi a meztelen partnerét, vagy ha egy másik személy szexel a partnerével. A felszarvazással elég gyakran találkozhatunk a swinger partikon, ahol a partnerek felváltva szexelnek egymással. Ilyenkor nemcsak az okoz izgalmat és kielégülést, hogy egy idegennel szexelnek, hanem az is, hogy egy idegen szexel a partnerével.

Honnan ered ez a gyakorlat? A legenda szerint a lídiai Sadyattes királyt, akit Kandaulésznek becéztek, annyira lenyűgözte és elbűvölte gyönyörű felesége külseje, hogy mások előtt is akart vele hivalkodni, és jól érezte magát, amikor meztelenül látta őt más férfiak előtt. Örült, amikor mások is láthatták és csodálhatták, milyen szép felesége van otthon.

A swinger partik a megfelelő megoldás

Ha valami hasonlóról álmodozik, és a partnerével azonos véleményen vannak, próbáljanak  egy swingerpartit. Az interneten hihetetlenül nagy számban találkozhat ilyen hirdetésekkel. Számítson egy igazán izgalmas élményre: kísérletezés, új szexuális pozíciók, lazítás és a szex egy teljesen új, izgalmas világának megnyitása. Hagyja a féltékenységet az ajtóban és akkor biztos, hogy élvezni fogja.

Az első látogatás előtt célszerű viszont megállapodni a partnerével, hogy hol vannak azok a határok, amelyeket tiszteletben kell tartaniuk. Ezzel megelőzheti a későbbi vitákat vagy megbánást.

A vélemények eltérnek

Mint minden szexuális gyakorlat esetében, az emberek véleménye eltérő ebben is. Vannak, akik élvezik, amikor a partnerük szexuálisan kielégít másokat. Sokan közülük még maszturbálnak is közben. Ez általában erotikusabb élményt jelent számukra, mint maga a közösülés. Sok házastárs ezt használja a szexuális válságuk legmegfelelőbb megoldásaként. Nem ritka, hogy két házaspár, akiknek ugyanazok az elképzeléseik vannak, egy swingerpartin találkoznak. Így létrejöhet köztük egy ideális egyesülé.

De a felszarvazásnak vannak ellenzői is. Sokan úgy vélik, hogy ez egy megalázó szexuális gyakorlat. Az az elképzelés, hogy egy férfi végignézi, ahogy női partnere egy másik férfival szexel, sokakat a rabszolga időkre emlékeztet. Ez azonban nem teljesen igaz: mindkét ember ilyenkor beleegyezik, hogy részt vesz egy swingerpartin vagy partnert cserél, így ebben az esetben biztosan nem beszélhetünk rabszolgaságról.
Szerző
Veronika
2019.12.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
127
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...