15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Mi az a Cuckold?

A cuckold, vagy magyarul felszarvazás, egy kevésbé ismert szexuális gyakorlat. Ennek alapja az, hogy egy férfinak vagy nőnek örömet okoz, ha egy idegen megnézi a meztelen partnerét, vagy ha egy másik személy szexel a partnerével. A felszarvazással elég gyakran találkozhatunk a swinger partikon, ahol a partnerek felváltva szexelnek egymással, és nemcsak az az izgalom és kielégülés, hogy egy idegennel szexelnek, hanem az is, hogy egy idegen szexel a partnerével.

Honnan ered ez a gyakorlat? A legenda szerint a lídiai Sadyattes királyt, akit Kandaulésznek becéztek, annyira lenyűgözte és elbűvölte gyönyörű felesége külseje, hogy mások előtt akart vele hivalkodni, és jól érezte magát, amikor meztelenül látta őt más férfiak előtt. Örült, amikor mások is láthatták és csodálhatták, milyen szép felesége van otthon.

A swinger partik a megfelelő megoldás

Ha valami hasonlóról gondolkodik, és a partnerével azonos véleményen van, próbálja ki a swingerpartit. Az interneten hihetetlenül nagy számban találhat belőlük. Számítson egy igazán izgalmas élményre. Kísérletezés, új szexuális pozíciók, lazítás és a szex egy teljesen új, izgalmas világának megnyitása. Hagyja a féltékenységet az ajtónál, és akkor biztos, hogy élvezni fogja.

Az első látogatás előtt célszerű megállapodni a partnerrel, hogy hol vannak azok a határok, amelyeket tiszteletben kell tartani. Ez megelőzi a későbbi vitákat vagy megbánást. 

A vélemények eltérnek

Mint minden szexuális gyakorlat esetében, az emberek véleménye eltérő ebben is. Vannak, akik élvezik, amikor a partnerük szexuálisan kielégít másokat. Sokan közülük még maszturbálnak is közben. Býva to pre nich väčší erotický zážitok než samotný pohlavný styk. Ez általában erotikusabb élményt jelent számukra, mint maga a közösülés. Sok házastárs ezt használja a szexuális válság legmegfelelőbb megoldásaként. Nem ritka, hogy két házaspár, akiknek ugyanazok az elképzeléseik vannak, egy swingerpartin találkoznak. Akkor az egyesülésük ideális.

De a felszarvazásnak vannak ellenzői is. Sokan úgy vélik, hogy ez egy megalázó szexuális gyakorlat. Az az elképzelés, hogy egy férfi végignézi, ahogy női partnere egy másik férfival szexel, állítólag a rabszolga időkre emlékeztet. Ez azonban nem teljesen igaz. Mindkét ember ilyenkor beleegyezik, hogy részt vesz egy swingerpartin vagy partnert cserél, ebben az esetben biztosan nem beszélhetünk rabszolgaságról.
Szerző
Veronika
2019.12.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.07.02.
Mi történik velünk csókolózás közben?
2003 óta ünnepeljük az egyik legszebb ünnepet a szerelem és az intimitás területén. A csók világnapja már ezen a héten szombaton, azaz július 6-án lesz. Ha ön is részt akar venni ennek az ünnepnek a megünneplésében, az nem fog sok erőfeszítést igényelni… Csak csókoljon meg valakit, akivel kölcsönös fizikai vonzalmat éreznek és akibe szerelmes. Azonban tudja, hogy pontosan mi történik a testünkben, amikor csókolózunk?
2 103
0
Mi az a...
2019.09.10.
Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?
A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
1 909
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.