Mi az a Cuckold?

A cuckold, vagy magyarul felszarvazás, egy kevésbé ismert szexuális gyakorlat. Ennek alapja az, hogy egy férfinak vagy nőnek örömet okoz, ha egy idegen megnézi a meztelen partnerét, vagy ha egy másik személy szexel a partnerével. A felszarvazással elég gyakran találkozhatunk a swinger partikon, ahol a partnerek felváltva szexelnek egymással. Ilyenkor nemcsak az okoz izgalmat és kielégülést, hogy egy idegennel szexelnek, hanem az is, hogy egy idegen szexel a partnerével.

Honnan ered ez a gyakorlat? A legenda szerint a lídiai Sadyattes királyt, akit Kandaulésznek becéztek, annyira lenyűgözte és elbűvölte gyönyörű felesége külseje, hogy mások előtt is akart vele hivalkodni, és jól érezte magát, amikor meztelenül látta őt más férfiak előtt. Örült, amikor mások is láthatták és csodálhatták, milyen szép felesége van otthon.

A swinger partik a megfelelő megoldás

Ha valami hasonlóról álmodozik, és a partnerével azonos véleményen vannak, próbáljanak  egy swingerpartit. Az interneten hihetetlenül nagy számban találkozhat ilyen hirdetésekkel. Számítson egy igazán izgalmas élményre: kísérletezés, új szexuális pozíciók, lazítás és a szex egy teljesen új, izgalmas világának megnyitása. Hagyja a féltékenységet az ajtóban és akkor biztos, hogy élvezni fogja.

Az első látogatás előtt célszerű viszont megállapodni a partnerével, hogy hol vannak azok a határok, amelyeket tiszteletben kell tartaniuk. Ezzel megelőzheti a későbbi vitákat vagy megbánást.

A vélemények eltérnek

Mint minden szexuális gyakorlat esetében, az emberek véleménye eltérő ebben is. Vannak, akik élvezik, amikor a partnerük szexuálisan kielégít másokat. Sokan közülük még maszturbálnak is közben. Ez általában erotikusabb élményt jelent számukra, mint maga a közösülés. Sok házastárs ezt használja a szexuális válságuk legmegfelelőbb megoldásaként. Nem ritka, hogy két házaspár, akiknek ugyanazok az elképzeléseik vannak, egy swingerpartin találkoznak. Így létrejöhet köztük egy ideális egyesülé.

De a felszarvazásnak vannak ellenzői is. Sokan úgy vélik, hogy ez egy megalázó szexuális gyakorlat. Az az elképzelés, hogy egy férfi végignézi, ahogy női partnere egy másik férfival szexel, sokakat a rabszolga időkre emlékeztet. Ez azonban nem teljesen igaz: mindkét ember ilyenkor beleegyezik, hogy részt vesz egy swingerpartin vagy partnert cserél, így ebben az esetben biztosan nem beszélhetünk rabszolgaságról.
Szerző
Veronika
2019.12.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
326
0
Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
380
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...