15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Mi az az orális síkosító?

Amikor azt mondjuk, hogy orális síkosító, sokan gondolkodóba esnek. Végtére is, a szájnyálkahártyában lévő nyál tökéletesen alkalmas nedvesítőként az orális szex során. Akkor mire szolgálnak az orális síkosítók, és pontosan hogyan kell őket használni? Gyakran találkozunk ezekkel a kérdésekkel, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk egy blogot az orális síkosítókról.
Žena s banánom v ústach
Az orális síkosító kifejezés alatt a különböző ízesítésű síkosítókat értjük, amelyeknek az összetétele ehető, és nem okoznak emésztési zavarokat. Ezek a bőr illatosítására és az intim testrészek "ízesítésére" szolgálnak. Ezen kívül ide sorolhatjuk a speciális spréket is, amelyeknek a hatását az ún. deep throat, vagyis a mélytorkozás közben fogja értékelni. Ezekből is többnyire különböző illatú és ízesítésűek kaphatók. 

Ehető síkosító gél

Ez olyan, aminek kellemes illata és jó íze van. Az ízük gyártótól függően változik - a vanília és a csokoládé mellett különböző gyömülcsillatúak is vannak. A használatuk olyan, mint a hagyományos síkosítóké, tehát a nyálkahártya benedvesítésére szolgál a szexuális aktus során, de egyúttal egy hatalmas előnye is van. Míg a hagyományos síkosító használatát követően nem lehet megszakítani a behatolást és azonnal orális szexszel helyettesíteni, ebben az esetben a helyzet szinte megköveteli.  

Semmit és senkit nem kell megtörölgetni, és már át is adhatja magát a játszadozásnak. Az adott terület kellemesen illatozik és még mindig ízletes. Az orális síkosítót többek között masszázskrémként is használhatja. Jó illatúvá varázsolja a bőrt, lágyítja, és nem jelent akadályt a csókoknak sem. 

Az orális síkosítót közvetlenül a orális szex előtt is felviheti az intim területekre, annak érdekében, hogy a pénisz vagy a vagina egy kicsit illatosabb és még ellenállhatatlanabb legyen.

Az ilyen síkosítók teljes mértékben helyettesítik a síkosítókat?

Ez a kérdés azt igényli, hogy a dolgot egy kicsit alaposabban körbejárjuk. Ha tudja, hogy közösülés során nem igényel speciális készítményt a nyálkahártya nedvesítésére, akkor az orális síkosító elegendő lesz. De ha például az anális játékokat akarja illatosabbá varázsolni, akkor érdemes fontolóra venni, hogy az ilyen síkosító is rendelkezik-e olyan hatással, mint amilyet az anális síkosító képes nyújtani. 

Az anális gél összetételét kifejezetten úgy alkották meg, hogy a lehető leginkább megkönnyítse az anális behatolást. Általában az anális síkosítónak valamivel sűrűbb az állaga és maximálisan hosszan tartó hatással rendelkezik, amivel, sajnos, az orális síkosító nem mindig büszkélkedhet.

Orális spré

Ezek a spray-ek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek ideiglenesen érzéstelenítik a torkát, ami a hányóreflex elnyomásához vezet. Az a mély orális szex során egy kis akadállyá válik, és a nő nem hajlandó ezen a problémán egy kicsit dolgozni, az orális spré nagy segítség lehet. 

Közvetlenül az orális szex előtt kell alkalmazni a száj nyálkahártyájára, az íny belső oldalára és a nyelv teljes felületére, beleértve a tövét is. Egy kis idő elteltével elkezdenek megmutatkozni az első hatások, és akkor jön el az ideje annak, hogy hozzálássanak az orális szexhez. 

Az orális sprét semmilyen folyadékkal se igya le, és az alkalmazását követően a száját se öblítse ki. Ezzel megakadályozná a benzokain hatásának kifejtését - ez az az anyag, ami gondoskodik a már említett érzéstelenítésről. Ha úgy érzi, hogy a torok érzéstelenítése nem az elvárásainak megfelelő, néhány perc elteltével ismételje meg az alkalmazást. A felhasznált folyadék mennyisége individuális dolog, ezért eleinte próbálja ki a permetet, és tesztelje le a hatását.

Itt azonban felmerül az a kérdés, hogy az orális spré biztonságos-e, ill. nem ártalmas-e az egészségre nézve, mivel olyan eredményeket hoz, amelyek blokkolják a szervezet természetes képességét arra, hogy védekező reakcióként, azaz reflexek formájában reagáljanak az ingerekre. 

A benzokain az anesztetikumok kategóriájába tartozó anyag, olyan érzéstelenítő, ami gyakran megtalálható a fájdalomcsillapító gyógyszerekben, amelyek érzéstelenítik az érintett, vagyis a fájó területet. Találkozhat velük a pasztillákban, az orális sprékben vagy géleben és a krémekben is. Az ember leggyakrabban akkor kerül velük kapcsolatba, amikor fáj a torka, amikor is spré formájában találkozik vele. 

Ennek a hatóanyagnak a koncentrációja a webáruházunkban kínált orális sprékben semmivel sem magasabb, mint az általában szabadon elérhető gyógyszerek esetében. Az értéstelenítő hatás fél órán belül eltűnik, sok esetben még ennél is gyorsabban. A permetnek nincs hatása a légzés folytonosságára, és nem gátolja a szagló receptorokat sem.

Ha most azt kérdezné, hogy használhatja-e az orális síkosítót torokfájás esetén, a válaszunk igen. Azonban ez semmi esetre sem minősül gyógyszernek, hanem inkább gyors segítségnek, és ha bármilyen egészségügyi problémája van, akkor inkább az orvoshoz szaladjon, és ne a szexshopba. :)
Szerző
Martina
2019.07.04.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.07.02.
Mi történik velünk csókolózás közben?
2003 óta ünnepeljük az egyik legszebb ünnepet a szerelem és az intimitás területén. A csók világnapja már ezen a héten szombaton, azaz július 6-án lesz. Ha ön is részt akar venni ennek az ünnepnek a megünneplésében, az nem fog sok erőfeszítést igényelni… Csak csókoljon meg valakit, akivel kölcsönös fizikai vonzalmat éreznek és akibe szerelmes. Azonban tudja, hogy pontosan mi történik a testünkben, amikor csókolózunk?
2 105
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.