Levetkőztük az árainkat. 15% kedvezmény a NYAR36 kóddal.

Mi az az orális síkosító?

Amikor azt mondjuk, hogy orális síkosító, sokan gondolkodóba esnek. Végtére is, a szájnyálkahártyában lévő nyál tökéletesen alkalmas nedvesítőként az orális szex során. Akkor mire szolgálnak az orális síkosítók, és pontosan hogyan kell őket használni? Gyakran találkozunk ezekkel a kérdésekkel, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk egy blogcikket az orális síkosítókról.
Žena s banánom v ústach
Az “orális síkosító” kifejezés alatt a különböző ízű síkosítókat értjük, amelyeknek az összetétele ehető, és nem okoznak emésztési zavarokat. Ezek a bőr illatosítására és az intim testrészek "ízesítésére" szolgálnak. Ezen kívül ide sorolhatjuk a speciális spréket is, amelyeknek a hatását az ún. deep throat, vagyis a mélytorkozás közben fogja értékelni. Ezekből is többnyire különböző illatúak és ízesítésűek kaphatók. 

Ehető síkosító gél

Ez egy olyan síkosító, aminek kellemes illata és jó íze van. Az ízük gyártótól függően változik - a vanília és a csokoládé mellett gyümölcs illatúak is vannak. A használatuk olyan, mint a hagyományos síkosítóké, tehát a nyálkahártya benedvesítésére szolgálnak a szexuális aktus során, de egyúttal egy hatalmas előnyük is van. Míg a hagyományos síkosító használatát követően nem lehet megszakítani a behatolást és azonnal orális szexszel helyettesíteni, ebben az esetben a helyzet szinte megköveteli. 

Semmit és senkit nem kell megtörölgetni, azonnal átadhatja magát a játszadozásnak hiszen az adott terület kellemesen illatozik és még mindig ízletes! Az orális síkosítót többek között masszázskrémként is használhatja. Jó illatúvá varázsolja a bőrt, lágyítja, és nem jelent akadályt a csókoknak sem.

Az orális síkosítót közvetlenül a orális szex előtt is felviheti az intim területekre, annak érdekében, hogy a pénisz vagy a vagina egy kicsit illatosabb és még ellenállhatatlanabb legyen.

Az ilyen síkosítók teljes mértékben helyettesítik a síkosítókat?

Ez a kérdés azt igényli, hogy a dolgot egy kicsit alaposabban körbejárjuk. Ha tudja, hogy közösülés során nem igényel speciális készítményt a nyálkahártya nedvesítésére, akkor az orális síkosító is elegendő lesz. De ha például az anális játékokat akarja illatosabbá varázsolni, akkor érdemes fontolóra venni, hogy az orális síkosító is rendelkezik-e olyan hatással, mint amilyet az anális síkosító képes nyújtani. 

Az anális gél összetételét kifejezetten úgy alkották meg, hogy a lehető leginkább megkönnyítse az anális behatolást. Általában az anális síkosítónak valamivel sűrűbb az állaga és hosszan tartó hatással rendelkezik, amivel, sajnos, az orális síkosító nem mindig büszkélkedhet.

Orális spré

Ezek a  sprék olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek ideiglenesen érzéstelenítik a torkát, ami a hányóreflex elnyomásához vezet. Az a mély orális szex során egy kis akadállyá válik, és ha a nőnek  nehéz ezen a problémán dolgozni, akkor az orális spré nagy segítség lehet. 

Közvetlenül az orális szex előtt kell alkalmazni a száj nyálkahártyájára, az íny belső oldalára és a nyelv teljes felületére, beleértve a tövét is. Egy kis idő elteltével el is kezdenek megmutatkozni az első hatások: akkor jön el az ideje annak, hogy hozzálássanak az orális szexhez. 

Az orális sprét semmilyen folyadékkal se igya le, és az alkalmazását követően a száját se öblítse ki. Ezzel megakadályozná a benzokain hatásának kifejtését - ez az az anyag, ami gondoskodik a már említett érzéstelenítésről. Ha úgy érzi, hogy a torok érzéstelenítése nem az elvárásainak megfelelő, néhány perc elteltével ismételje meg az alkalmazást! Egyénileg változó, mennyi felhasznált folyadék hat majd Önnél, ezért eleinte csak azért próbálja ki a permetet,  hogy tesztelje le a hatását.

Itt azonban felmerül az a kérdés, hogy az orális spré biztonságos-e, ill. nem ártalmas-e az egészségre, mivel blokkolja a szervezet természetes képességét arra, hogy védekező reakcióként, azaz reflexek formájában reagáljonaz ingerekre. 

A benzokain az anesztetikumok kategóriájába tartozó anyag. Egy olyan érzéstelenítő, ami gyakran megtalálható a fájdalomcsillapító gyógyszerekben, amelyek érzéstelenítik az érintett, vagyis a fájó területet. Találkozhat velük a pasztillákban, az orális sprékben vagy gélekben, illetve a krémekben is. Az ember leggyakrabban akkor kerül a benzokainnal kapcsolatba, amikor fáj a torka : ekkor spré formájában találkozik az anyaggal. 

Ennek a hatóanyagnak a koncentrációja a webáruházunkban kínált orális sprékben semmivel sem magasabb, mint az általában szabadon elérhető gyógyszerek esetében. Az érzéstelenítő hatás fél órán belül eltűnik, sok esetben még ennél is gyorsabban. A permetnek nincs hatása a légzés folytonosságára, és nem gátolja a szagló receptorokat sem.

Ha most azt kérdezné, hogy használhatja-e az orális síkosítót torokfájás esetén, a válaszunk igen. Azonban ez semmi esetre sem minősül gyógyszernek, hanem inkább gyors segítségnek, és ha bármilyen egészségügyi problémája van, akkor inkább az orvoshoz szaladjon, és ne a szexshopba. 
Szerző
Martina
2019.07.04.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2019.08.28.
Vezeték nélküli vibrotojás - egy segédeszköz, amivel rengeteg szórakozásban és izgatásban lehet része!
Az izgatás, ami váratlanul jön... Rezgések, amelyeket nem ön, hanem a partnere irányít. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a legváratlanabb pillantokban is meglepheti önt az erőteljes lüktetésekkel, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy sokkal inkább vonzza az orgazmus elérése egy romantikus vacsorán, amikor is a közelében lévő emberek közül senki sem tudja, hogy mire szolgál a távirányító a párja kezében?
1 688
0
Érdekességek és újdonságok
2023.08.09.
Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?
Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha "lebukunk". Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!
334
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...